on dokuz¡ final

4.5K 443 143
                                    

-medya ile okumanız tavsiye edilir-

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-medya ile okumanız tavsiye edilir-








jeongguk, sabahın erken saatlerinde taehyung'tan aldığı bir mesajla, çağırıldığı yere gitmek için sonunda hazırlanmayı bitirmişti. oldukça heyecanlıydı, çünkü bugün taehyung ile tanışmalarının yıldönümüydü.

taehyung'un bunu hatırlayıp ona bir sürpriz yapması, onu çok mutlu etmişti.

sürpriz olarak ne yapacağını bilmese de, oldukça romantik olacağını biliyordu. çünkü bu bir yıl içerisinde, sevgilisiyle bir sürü romantik anı biriktirmişti.

düşünceleri bir kenara bırakıp, aynada kendini süzmüştü bir süre. daha sonra hediyesini sırt çantasına koyup, üzerine de buz mavisi ceketini geçirmişti. yaz yaklaştığı için hava oldukça güzeldi.

heyecanlı genç çocuk, babalarına haber verip evden çıktı. ilkbaharın çiçek kokuları ve kuş cıvıltıları sokakları şenlendiriyordu. jungkook ise yüzündeki kocaman gülümsemesiyle, bu güzel kokulu, güzel sesli yollardan yürüyor, sevgilisinin attığı konuma doğru gidiyordu.

yaklaşık yarım saatlik bir yürüyüşten sonra, taehyung'un attığı konumda belirtilen yere geldi.

burası sakura çiçekleriyle dolu, pespembe bir yerdi. bir bahçe gibi görüntüsü olan yer hem kokusu ile olsun hem görüntüsü ile olsun tek kelimeyle mükemmeldi. taehyung'un jeongguk'u buraya çağırmasının bir diğer neden ise, jeongguk'un favori renginin pembe olması idi.

jeongguk parıltılı gözlerini etrafta gezdirirken, gülümsemesini yüzünden silemiyordu. burası, onun için yeryüzündeki cennet sayılırdı. elindeki telefon titremeye başladığında kimin aradığına bile bakmadan aramayı cevaplamış ve kulağına götürmüştü.

"alo?"

"güzelim."

taehyung'un neşe dolu sesi, jeongguk'un kalbini olabilirmiş gibi daha da hızlandırmıştı.

"n-nerdesin? çok güzel b-.."

beline sarılan kollarla telefonu kulağından indirip arkasına dönmüştü. taehyung kare gülümsemesi ve kıvırcık sarı saçlarıyla ona bakıyordu.

"taehyung."

dudaklarından dökülen mırıltıyla, taehyung kendi yüzünü sevgilisinin yüzüne yakınlaştırmıştı.

"efendim?"

"çok- çok güzel kokuyor burası."

taehyung gülümseyerek burnunu sevgilisinin boynuna sürttü.

"burası da öyle, sevgili."

jeongguk huylanarak kıkırdamış ve kendini taehyung'tan uzaklaştırmıştı. hızlıca elini esmer gencin eline dolayıp, sürüklemişti peşinden.

shampooHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin