SUSMICAM

8.2K 402 170
                                    

Uyandığımda jungkook karşımdaydı. O gerçekten çok yakışıklıydı. Ben ona karşı ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum ama ne kadar kötü olsa da ondan vazgeçemiyorum. Yüzüne baktığımda karışmış siyah saçları ,dudakları hafif aralanmış ve dişleri gözüküyordu. Hala çok yakışıklıydı. Sağ elimi yavaşça saçlarına götürdüm. Sakin bir şekilde saçlarıyla uğraşıyordum bir anda gözlerini açtı. Bakışları sert bir hal alıyordu hemen elimi çektim. Kafamı eğdim. Kesin yine bağırıp çagırcaktı. Umarım sakindir .
Ben:şey...... ben özür dile-
Biranda beni kendine çekti. Ben ne yapıcak diye beklerken dudaklarıma yapıştı. Fakat sert ve yırtarcasına öpmüyordu. Sakin yavaş öpüyordu. Gözlerimi kapatmış bu anın bitmesini bekliyordum. Dudaklarımdan ayrılıp yine o sert bakışlarını yüzümde gezdirmeye başladı. Ama ne yaptım ki ben şimdi sinirliydi.
Jk:neden karşılık vermiyorsun
Ben:ne?
Jk:neden karşılık vermiyorsun dedim SANA
Ben:şey ....... ben
Jk:sen ne kızım konuşsana
Ben:çünkü istemiyorum.
Jungkook  bu cevabıma daha sert derin bakıslarla bakmaya devam ediyordu .
Yine beni öpmeye başladı . Çok sert öpüyordu. Onu itmeye çalışıyordum. Ama o çok güçlüydü. Bedenimi kendi bedenine iyice bastıyordu. Sonunda ayrılmıştı dudaklarımdan. Ben nefes almaya çalışıyordum vucutlarımızı sertçe bastırdiğı için canım acıyordu.
Ben:canım acıyor bırak lütfen
Dediğimde ellerini gevşetmişti. Sırtüstü yatıp derin nefes almaya çalıştım. Jungkook kalkıp pencereyi açtı. Kapıyı açıp aşağı indi. Nereye gitti ya ben burda nefes alamıyorum. Kapıdan ilk jungkook sonra peşinden suga gelmişti. İlaçlarımı getirmeye gitmişti demek. Suga gelip beni dikleştirdi. Jungkook bana ilaçları içmemi sağladı. Şimdi daha iyi hissediyordum. Suga jungkooka sert bakışlar atıyordu. Sanırım bu ortamı bozmazsam kavga çıkıcak. Hemen lafa atıldım.
Ben:ben iyiyim eeeee yemek yesek açıktım.
Suga bana bakıp hafif gülümsedi.
Suga:ben seni götüriyim yavru kuş.
Deyip beni kucağına aldı. Kapıdan  çıkmadan jungkook önümüze geçti. Beni suganın ellerinden alıp kendi kucağına çekmişti.
Jk:karımı ben taşırım hyung.
Deyip yürümeye başladı. Iyide bu hayla üstünü giyinmedi. Tüm gün böyle mi durucak karşımda olmaz buna izin veremicem.
Ben:şey üstünü giyinmicek misin?
Jk:niye giyiniyim
Salak bu çocuk delirticek beni bu it .
Ben:ne niye giyinmiyim çıplaksın. Beni koltuğa sonra git üstüne tşort giyin.
Jk:çok konuşuyosun bebeğim ve ben çok konuşanları sevmem özelliklede boş konuşanları.
Deyip beni koltuğa oturttu. Dudağımı öpüp mutfağı gitti.
Ben:ya valla delircem ben ya bu nedir ayy keşke ölseydim lan bune hep bir kavga hep bir bağırış kaçsam mı lan he kaçayım sonra öleyim oldu  yujin sen çok zekisin zaten allahım sesimi duy tamam kabul ediyorum jungkooktan biraz hoş- ne diyom lan ben cani itin teki o ay ayarlarımla oynadılar yemin ediyorum allah tek dileğim kaportamin sağlam kalması onun dışında herşeye razıyım. O degilde beni hep kucaklarında taşıyorlar ben sakat değilim kardeşim kendim yürüyebilir . Yok lan ne yürümesi adım atsam bayılırım ben offf ya offf-
Arkamı dönmemle jimin gördüm Allahım nolur içimden söylemiş olayım lütfenn
Jimin yanima gelip oturdu.
Jimin:kaportam sağlam olsun he iyiymiş ben sevdim bu kızı tam benim kafa da .
Ben:aman kalsın
Jimin:efendim canım bişe dedin.
Ben:canım deme bana.
Jimin:bana bak ben jungkooka benzemem ha ona göre ayağını denk şuracıkta beceririm seni.
Ben:Ne kadar iğrenç bir ins-
Sözümü tokatı kesmişti. Yere düştüm. Canım acıyordu. Yere düşmenin verdiği acıyla çığlık atmıştım. Jungkook ve suga  hemen yanimizda bitmişlerdi.
Jungkook sinirle jiminin üstüne yürümeye başlamıştı. Hemen ayaklanıp önüne geçtim hala canım acıyordu . Üstüme baktığımda kan yoktu.
Ben:jungkook ben be-
Jungkookun ellerine düşmüştüm. Bilincim açıktı ve gözlerim  hafif aralıklıydı
Jk:yujin bebeğim aç gözlerini SENİN BELANI SİKİCEM SEN BU KIZA DUA ET
Deyip beni kucağına almıştı odaya çıkmıştık. Yatağa beni yatırıp üstümü örtmüştü. Burnundan soluyordu. Olan gücümle konuşmaya çalıştım.
Ben:Jungkook sakin ol lütfen
Jk:Sakin olamam yujin sakin onu korumaya çalışma .
Ben:Korkutuyorsun beni gel yanıma uyuyalım.
Jk:Tamam peki senin dediğin olsun ama ben uyumıcam sen uyu .
Deyip örtüyü kaldırıp yanıma yattı. Onun koynuna sokulup gözlerimi kapattım . Kendimi güvende hissediyordum.
Yorgunluğun verdiği ağırlıkla uyudum.

Bağırış seslerine uyandım. Yanımda kimse yoktu. Neler oluyor altta. Çok merak ediyorum ama yürürsem ve beni gördüklerinde ya kızarlarsa ama suganın seside geliyor o korur beni. Yavaşça ayaklanďım eskisi gibi canım yanmıyordu. Kapiyı açıp dışarı çıktım. Merdivenlerden tutunarak iniyordum. Aşağiya indiğimde jungkook jimini duvara yapıştırmış jin ise onları ayırmaya calişıyordu. Suga ise sadece bağırıp küfrediyordu. Bu durum beni gerçekten çok rahatsız ediyordu.

Ben:bağırmayın artık lütfen
Beni duymamışlardı jungkook hayla bağirıp jiminle kavga ediyordu.
Jk:LAN İT YAVRUSU SEN KİMSİNDE BENIM OLANA VURUYORSUN YA KAÇ KERE AMELİYAT OLDU HABERIN VAR MI SENİN EĞER BİR DAHA ONA SESİNİ DAHİ YÜKSELTİRSEN SENİ ÖLDÜR-

Ben:BAĞIRMAYIN ARTIK LÜTFEN SUSUN.
Hepsi bana döndü. Suga hemen yanıma gelip beni kucaklamak için hareket yapıcakken onu durdurdum.
Jimin beni inceliyordu. Birden bağırmaya başladı
Jimin:SEN BANA DİYORSUN DA SEN BENDEN BETERİNİ  YAPMIŞSIN BACAKLARINA KIRBAÇ İZLERİ HALA DURUYOR DUDAĞI VE KAFASI DA YARALI BEN SADECE TOKAT ATTIM SEN KENDİNE BAKTA KONUŞ.
Jk:O BENİM KARIM ONA İSTEDİĞİMİ YAPARIM AMA BEN YAPARIM ANLADIN MI BENİ.
Bu dediklerimi kalbimi kırıyordu. Beni oyuncakmış gibi görmesi beni cidden çok üzüyordu. Gözlerim doldu ağlamamak için dirensede ağlamaya başlamıştım bile .
Ben :siz beni ne sanıyorsunuz deney oyuncağı değilim ben . Ben bir kızım ve sizin o iğrenç kelimeleriniz benim sanki kullanılmış bir çöpmüşüm gibi hissetmemi sağlıyor . Sizden gerçekten nefre-
Jk:YUJİN KES SESİNİ SİKTİR GİT ODANA VE SAKIN ÇIKMA
Ben:SUSMICAM NE OLURSA OLSUN SUSMICAM (öksürük)"kalbimimi tutuyorum " HEPİNİZ BEŞ PARA ETMEZ İĞRENÇ İNSALARSINIZ . BENIM HAKKIMDA NASIL BÖYLE KONUŞABİLSİNİZ SİZ KENDİNİZE ADAM MI DİYORSUNUZ. ACIYORUM SİZE .
Jk:Sen kendini ne ZANNEDİYOSUN HE
Diyip üzerime yürümeye başladı niye kimse onu tutmuyor suga da benden uzak duruyor ama neden hani beni heo koruyacaklardı. Ben bunları düşünürken jungkook dibimde bitmişti. Koluma yapıştı çok sıkı tutuyordu.
Ben :bırak canımı yakıyorsun.
Kulağıma yaklaşıp konuşmaya başladı.
Jk:bunu sen istedin.
Beni alt kata götürüyordu. Omdan kurtulmaya çalışıyordum ama olmuyordu. Metal bir kapının önüne gelmiştik.  Diğerleride peşimizden gelmişti. Ama niye engel olmuyorlardı.
Ben:suga jin lütfen yardım edin canım çok acıyor.
Elimi kalbimin üstünden çektiğimde elime kan bulaşmıştı. Jungkook bunu gördüğü halde durmamıştı kapı açıp beni ve kendi içeri girdi diğerleri dışardan izliyorlardı. Bana tokat atmasıyla yere yapışmıştım burası çok soğuktu. Dondurucuya mı kapatıcak beni . Yanıma geldiginde diz çöküp saçıma yapıştı.
Jk:EĞER SESİNİ ÇIKARIRSAN DELİĞIN YIRTILANA KADAR SİKERİM SENİ .
Ağlamaktan ağrıyan gözlerimle bakıyordum ona.
Ben:lütfen yapma canım çok acıyor dayanamıyorum.
Jk:KES SESİNİ KAMERADAN SENI İZLİCEM EĞER BİR ŞEY YAPARSAN OLACAKLARA KATLANIRSIN.
Dedi ve tokat atıp ayağı kalktı kendimi yere bırakmıştım. Ayaklanmayı denedim ama geri yere düştüm . Yarama baskı yapmam lazım . Üstümdeki hırkayı çıkarsam ama üstümde şort ve tşört var ama dayanabilirim. Hafif doğrulup hırkamı çıkardımve yarama baskı yapmaya başladım. Odada birşeyler vardı üstümü örtecek birşey bulmam lazım. Yavaşça ayaklandım. Sendelensemde yürümeye devam ettim. Önümde masa vardı . Ona düşer gibi oldum ve tutunmaya çalıştım elimdeki kanlı hırkam yerle çoktan buluşmuştu. Daha fazla dayanamıcağımı anlayıp kendimi yere bıraktım. Gözlerim hafif açıktı.

Bir süre sonra kapı açıldı ve hepsi girmeye başladı. Jungkook  yanima gelip beni dizine çekti. Jin üstündeki tşortü çıkarıp yarama baski yapmaya basladı. Elini yavaşça ittim.
Ben:ölmek istiyorum sakın bana yardım etmeyin.
Jk:doktoru çağır .
Sonra beni kucağına almıştı. Bilincimi kaybediyordum. Sonunda gözlerimi kapatıp kendimi belki uykunun değil ölümün kucağına bıraktım..........

1111 kelime yazdım . İlk defa bu kadar uzun bir bölüm attım arkadaşlar umarım begenirsiniz. Like atmayı unutmayın ve yorumlar için çok teşekkür ediyorum beni motive ediyorsunuz.😘😘😘😘

ZORAKİ EVLİLİK JJKWhere stories live. Discover now