SAKİN OL

9.4K 401 45
                                    

Doktor benim arkadaşımdı o yüzden rahat bir şekilde konuşmuştu.
Dr.:jin sizi uyarmıştım kızı yormayın zorlamayın diye durumu şuanlık kritik yoğun bakım odasına alıcaz.
Ben gidip yakalarına yapışmıştım.
Jk:Min hoo o kız yataktan bir an önce kalkmazsa seni gebertirim duydun mu benii
Jin beni tutup çekmişti. Ve bağırdı bana
Jin: Şuan dövülmesi gereken biri varsa o kişi sensin jungkook boşuna oraya buraya saldırma .
Doktor gitmişti bekledikten sonra yujinide odadan çıkarmışlardı . Ağzında oksijen maskesi vardı ve vuducuna bir seyler takmışlardı makineye baktığımda çok düşuk sayılar gösteriyordu. Bu kadar ilerlemişmiydi.
Hemen yanına gitmek için yeltendiğimde rm ve j hope beni tutmuşlardı . Baktığımda jin yanına gitmişti ve ellerini tutmuş onunla konuşuyordu. Yujin baygındı o yüzden ona bir şey diyemezdim . Onu götürmüştüler. Yoğun bakımın önünde onu izliyordum . Diğerleri yemek yemeğe gitmiştiler. Yujine baktığımda cidden çok zayıftı . Babası ona işkence ettiği için pek yemek yiyemezdi. Kollarında benim yaptığım kırbaç izleri vardı. Kaşı ve dudağı patlak gözündede hafif morluk vardı. Bunları yaptığım için pişman değildim hatta hastalığı olmasa belki daha kötüsünü bile yapabilirdim. Kabul ediyorum ben çok kötü biriyim ama diğer insanlar nefes almaya ihtiyaç duyuyorsa bende birilerine zarar vermeyi ihtiyaç meselesi haline getirmiştim. Ama vucudu öyle güzeldiki onu beğeniyordum. Bir erkeği rahat etliyebileceği bir bedene sahipti .
Birsüre sonra doktorlar odaya girmişti kontrol için bende izliyordum onları bir kaç birşey yapıp çıkmışlardı. Bir hemşire yanıma geldiğinde ona döndüm.
Hemşire:İsterseniz içeri girebilirsiniz ama yalnızca 5 dk .
Ben kafamı sallamıştım hemşire gidince bende derin nefes alıp içeri girdim. Öylece yatıyordu teni çok solgun olmuştu . Sedyenin yanında  duran sandelyeyi çekip oturdum . Elini tuttum buz gibiydi. Dudaklarıma götürüp nazik bir şekilde öptüm. Derin nefes alıp konuştum.
Jk:uyan artık seni böyle görünce biraz tuhaf olabiliyorum neden senin için endişeleniyorum bilmiyorum ama artık kalksan senin o gözlerinin içine bakmayı özledim lütfen uyan.
Dedim içim burkulmuştu . Neden bilmiyorum ama bi kötü hissettim . Öylece beklerken gözlerini aralamaya başlamıştı .
Dısarı baktığımda hyunglarım gelmişti. Bağırmıştım doktoru çağırın diye j hope gitmişti. Yujin gözlerini tam açtığımda beni görünce korkundan hızlı ve derin nefes almaya başlamıştı ve kendini ben uzaklaştırmaya çalışmıştı elinide çekmişti ellerimin arasından kötüleşmesin diye konuşmaya başlamıştım.
Jk:söz veriyorum bişe yapmıcam sakin ol .
Sonra doktorlar gelmişti beni dışarı çıkarmıştılar .
Jin:Kız senden ne kadar korkuyor farkında mısın uyurken çok düşüktü nabzı ama seni gördüğünde sayı yüzü geçti . Yujin iyileştiğinde ona kendini sevdir yoksa çok kötü olur ona göre duydun mu beni.

Sadece kafamı sallamıştım . Odaya almışlardı ama kimseyi içeri almıyordular kesin bunu o istedi  ama neyse. (Hızlı geçicem bu kısmı )
Eve gelmiştik arabafan inip yujini kucağıma almak istedim ama o kendini benden uzaklaştırdı . Yine sustum.

Yujin'den
Jk tan uzak durmaya çalışıyordum . Jinin işi olduğu için benimle j hope ilgilenecekti j hope geldi beni kucağına aldı . Tam eve giriyorduk jk j hope un önüne geçti .
Jk;karımı alabilirmiyim
Değinde jhope a daha sıkı sarıldım bu hayır demek oluyordu.
J hope:Hayır çekil önümden hava soğuk üşetmesini istemiyorum .
Dedi ve jk u es geçip eve girdi beni odaya çıkartıp yatağa koydu .
J hope:Sen dinlen ben aşağıdayım.
Kafamı sallamıştım. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı . Tam kafamı yastığa koymuştum ki biri kapıyı açıp içeri girmişti.  Baktığımda jungkooktu.
Ben:Niye geldin
Jk yanıma gelip yatağa oturmuştu .
Jk: Karımı özlemiş olamaz mıyım?
Onu dinlemek istemiyordum ona sırtımi çevirip yatağa girmiştim. Arkamdan sarılan kollarla ne yapıcağımı şaşırdım. Hemen arkami döndüm . Jungkook bana sakince bakıyordu . Ondan uzaklaşmaya çalıştım ama olmamıştı . Bedenlerimizi birleştirmişti. Dudaklarıma bakıyordu. Ben:jungkook bırak uyumak istiyorum.
Jk:bende uyamak istiyorum
Ben:beni bırak sen benim her zaman canımı yakıyorsun.
Jk:söz veriyorum birşey yapmıcam sadece sana sarılıp uyumak istiyorum.
Kabulenmiştim kaçışım yoktu kafamı sallayıp kafamı göğşune görmüştüm. Çok güzel kokuyordu.
Bir süre sonra uyumuştuk

..................

ZORAKİ EVLİLİK JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin