YETER

10.5K 424 54
                                    

Jk:Şuanda sana neler yapmak istiyorum biliyor musun?
Ben bunu demesiyle korkum iki katına çıkmışken elleri kalçama gitmişti . Bu hareketiyle gözlerim büyürken ondan kurtulmaya çalıştım ama olmuyordu ondan kurtulamıyordum.  Ya nolur beni biri kurtarsın bu durumdan allahım ne olur jimine bile razıyım yeter ki biri gelsin beni kurtarsın lütfen diye düşünürken jk a baktığımda gözleri bedenimde geziyordu. Elleri tsortumün eteklerine gittiğinde ellerini tuttum ve dolu gözlerle gözlerinin içene bakmaya başladım . Ama o aksine sinirleniyordu sanırım ellerini tuttum diye böyleydi . Sanırım konuşmaya başlasam iyi olur yoksa bunun sonu ya dayaktı yada bunu düşünmek bile istemiyorum ben 18 yaşındayım jungkook ise 25 yaşında onun yaşıyla ilgili bir sıkıntısı yok ama daha küçüğüm ve bünyem çok zayıf ne yaptıklarına katlanabilirdim  nede çocuk sahibi olabilirdim zaten olsam jk bana her zaman eziyet edeceği için o çocuk doğmadan ölürdü ayy düşündükçe kötü oluyorum.
Ben:Jk lütfen yapma ben daha küçüğüm bünyem bunu kaldırmaz lütfen.
Jk:sana sormadım ben ne yaparsam ona katlanmak zorundasın ve ben seni şuan altıma almak istiyorum.
Dedi ve dudaklarıma yöneldi hemen bağırdım.
Ben:Hayır senin istediğin olmıcak ben senin oyuncağın değilim sürtüğün hiç degilim ve beni hemen bırakıyorsun sen varya o kadar pislik herifin tekisin ki senden hem nefret ediyorum hemde tiksiniyo-
Ben bunları nasık söylebilmiştim . Bu sefer jk un elinden beni jin bile kurataramazdı jk a baktığımda boynundaki damar şişmişti bir anda kollarıma yapışmıştı.  Kollarımi çok sıkıyordu sonunda ağzımdan küçük bir inleme çıkmıştı. Bi anda ayağı benimle beraber kalmıştı ben ayağıma basamiyordum ama jk zaten benim kollarımı öyle bir şekilde sıkıyordu ki ayaklarımın üstüne basmıyordum
Jk:Söylesene gene hadi söyle
Ben:Özür dilerim kazayla ağzımdan kaç-
Beni yere fırlatmıştı . Kocaman bir çığlık atmıştım . Çünkü hem kollarım hem yaralı olan bacağım çok acıyordu.
Jk:BİR DAHA DESEN HADİ BİTİR CÜMLENİ AMA BİR DAHA KONUSABİLECEĞİNİ SANMIYORUM MELEĞIM
Ben:Beni öl-öldürücek misin??
Jk:Bilmem belki felç bırakırım belki sakat belki çeneni kırarım belkide öldürebilirim hangisini seçersin benim küçük meleğim.
Ben:Jk özür dilerim lutfen yapma nolur hem ben daha çok gencim lütfen yapma.
Jk beni dinlemeyip kollarımdan tutup ayağı kaldırdı sonra beni duvara fırlattı evet doğru duydunuz duvara fırlattı . Kocaman çığlıklar atmıştım. Canim inanilmaz derece acıyordu ama benim elimden hiçbir sey gelmiyordu sadece acıdan bağırıp ağlıyordum.  Jk yanima gelmeye başlayınca yerde geriye doğru sürünmeye basladım ama o beni yine yakalamıştı. 
Ben:jk bırak lütfenn canim acıyor  lütfen dur lütfen
Jk:seni bırakayım öylemi bak bakalım bırakıyormuyum
Dedi ve sol yanağima tokat attı . Diğer yanağımda da aynı acıyı hissetmiştim yerler benim kanımla renklenmisti.
Kollarımdan tuttu ama yürüyemiyorum  bu nedenle de sürünuyorudum ve bu jk işini zorlaştırıyordu beni kucağına aldığında üzerimdeki kolları beni çok sıkı taşıyordu.  Bir yere gidiyorduk ama neresi olduğunu inanın  bilmiyorum şuan korkudan ne yapıcağımı bilmiyordum . Beynim durmuş gibiydi jk a bakıp konuşmaya başladım.
Ben:jk lütfen bana birşey yapma söz veriyorum bir daha sana karşı gelmicem lütfen.
Jk alaycı gülümseme bıraktı ortaya ve bana bakıp konuşmaya başladı.
Jk:zaten bu yaptıklarımdan sonra nefes alırken bile korkucaksın
Ben:Hayir hayır yapma lütfen no-
Jk:KES SESİNİ YOKSA ÇOK FENA SİKERİM SENİ ONA GÖRE.
Susmuştum yine her zamanki gibi susmuştum .Bir odaya gelmistik ben odayı incelerken jk beni bi anda yere fırlatmasıyla yine korkmaya başlamıştım.  Jk a kafamı çevirdiğimde belindeki kemeri çıkarıyordu . Hayir beni kırbaçlamayacaktı dimi yani yapmazdı bunu ama bu durumda bana herseyi yapardi bu herif.
Jk kemeriyle bana yaklaşmaya başlamıştı. Korkudan geri doğru sürünüyordum.
Ben:Jk lütfen dur artık dayanamıyorum  lütfen dur dur.
Jk:KES SESİNİ ACIDAN BAYILANA KADAR BURDASIN.
Aşırı derce korkuyordum nolur bana bise yapmasın diye içimden dualar ederken gözlerim kapalı bir şekilde geriye doğru gidiyordum. Bir anda ayağıma gelen sert kemerle çığlığı basmıştım çok acıtıyordu.
Ben:YETERR DUR DUR DEDİM SANA YETER NOLUR DAYANAMIYORUM ÖLDÜR BENI ÖLDÜR HADİ ÖLDÜRSENE NE DURUYORSUN
Bana bir kere daha kemerle vurmuştu yine bağırıyordum
Jk yanima çömelip saçımı sertçe yakalayıp kendine çekmişti ve kulağıma nefesini vererek konuşmaya başlamıştı.
Jk:1. Kural bana asla sesini yükseltme2. Kural sakın bana emir verme 3. Kural seni yaşarken öldürcem her an korkuyla benden kaçıcaksın ama ben seni yine yakalayip yine dövücem sen sadece benim yaptığım işkencelere katlanacaksın ve 4. Kural seni öldümek hiç istemiyorum.
Bu dedikleri karşısında yutkunmuştum .  Sonra beni tokatlamaya başlamıştı . Sonra ayağı kalktığında yere yüzüstü dönüp yerde ilermeye çalışıyordum bu sefer sırtıma vurmaya başlamıştı. Heryerim hem kan olmuştu ve tşortum parcalanmistı çok rahat bir şekilde sütyenim gözüküyordu. Bir sure sonra gözlerimi kapatıp kendimi tamamen yere bırakmıştım . Zaten ayağımdakı bandajda çözülmüştü onun acısını ayrı yaşıyordum. Jk bir yerlere vurup küfür ediyordu. Bense yerde öylece yatıyordum . Jk gitmişti ama ben geneharaket etmiyordum. Çünkü hiçhalim yoktu . Çok susamıştım . Yaklaşık bir saat sonra biri adımı bağırarak bana dogru koşmaya baslamışti ben yine hareket etmiyordum . Biri arkamdan elleyince inlemiştim . Sırtimda da yaralar vardı. Ve hayla aciyorlardı . Arkamdaki kişi önüme geçince bunun jin olduğunu görmüştüm yardım etmek istiyordu ama  onun yerine telefonunu çıkarıp
birilerini aramıştı  . Konusması bitince çeketini çıkarıp üstume örtmek için ustüme yavaşca sermisti . Hafif tıslasamda katlanmak zorundaydım sonuç olarak bir erkegin karşısındayım ve sütyenim gözüküyordu. 
Jin:Iyi misin ama allahım sana neler yapmış böyle. Merak etme ambulansı aradım çocukları da aradım onlar jk u hallederken ben seni hastaneye götürcem .
Tamam anlamında hafif sesler çıkarmıştım. Sonra bir iki kişi daha gelmişti ama kafamı çevirip bakamiyordum bir sure sonra ambulans gelmişte beni sedyeye

ZORAKİ EVLİLİK JJKWhere stories live. Discover now