UYANN

9.4K 373 63
                                    

Jk un bana vurmasıyla dolan gözümden yaş akmasın diye ne kadar uğraşsamda işe yaramadı ve oldiğum yerde sessizce ağlamaya başladım . Jungkook bana yaklaşıyordu ne olur bana vurmasın lütfen diye içimden geçirirken saçıma yapışmıştı. Acıyla inlemiştim.  Bu onun hoşuna gidiyordu bu nasıl bir insandı ya aklım almıyor.
Ben:jk saçımı ahh bırak lütfen biz sadece arkadaşız lütfen yapma ahh
Jk sırıtmıştı konuşmak yerine bana tokat atmıştı tokatın etkisiyle yatağa daha çok sinmiştim. Jungkook beni kendine  çevirdiğinde ben tokat beklerken o üstüme çıkmıştı . Hayır bana dokunamaz asla buna izin vermem.
Jungkook:hm demek jinle sadece arkadaşsın e benim karım olduğuna göre benimle sevişmen gerek öyle değil mi KARICIM.
Ben:jk sakın  bana dokunmaya çalışma bırak beni lütfen bak birazdan jin gelicek yanlış anlıyacak kalk üstümden lütfen .
Dedim ve hala ağlıyordum jk beni dinlemiyordu . Üstümdeki bluzu tek eliyle yırtmıştı. Bense kollarımla ona engel olmaya çalışıyordum ama olmuyordu çok güçlüydü. Dudaklarımı yırtarcasına öpüyordu. Onu itmeye çalıştıkça kendini bana daha çok bastırıyordu. Bu inlememi sağlıyordu .
Jk:karşılık ver ve kasma dedi bense hala onu itmeye  çalışıyordum.
Ben:jk yapma lütfen ne istersen yaparım lütfen taciz etme beni istersen döv ama yapma lütfen .
Dedim de dinleyen kim işine son sürat devam ediyordu içim dua ediyordum ne olur hasta oluyim diye . Sanırım duam kabul oluyor ama ben nefes alamıyorum zorla nefes almaya çalışırken jk sa durmuş bana bakıyordu ve hemen üstümden kalkıp pencereyi açmıştı ama olmuyordu nefes alamıyordum sanırım ölücem.  Jk ustume dolaptan yeni bir tsort giydirip beni kucağına aldı. Kucağında nefes alamadığım için debeleniyordum.
Jk:şişt sakin hastane götürcem seni ama sakin kalman gerek .
Ama olamıyordum jk şöfere bağırdığında söför arka tarafı açmıştı jk kucağinda benimle birlikte arka koltuğa yerleşmişti. Şöför hızla arabayı sürmeye devam ediyordu .
Jk:sakin ol bebeğim az kaldı tamam mı bak jin hyungu da arıcağım sen sakin ol sakin kalmaya çalış
Ben zorla konuşmaya çalışmıştım.
Ben:Da-dayana-mıyorum.
Dedim ve artık göz kapaklarımın verdiği ağırlıkla kendimi karanlığa  bıraktım bayılmandan önce jk un ismimi bağırmasını duydum gerisi karanlık......

Jungkook'tan

Ona sahip olmak istiyordum ama o kriz geçirmeye başladı keşke hyungu dinleseydim .
Jk:yujin UYANN.
Yujin hala kucağımda baygındı yaklaşık 6 7 dk sonra hastaneye gelmiştik hemen acile koştum ve hastalığını söyledim . Beni dısarı aldılar hemen hyunglarımı aradım jin hyung bana gelip bağırmaya başlamıştı
Jin:Ben sana demedim kız hasta diye sen niye kız istemeden zorluyorsun senin bi  ceza alman gerekiyor ama içerdeki kıza dua et sen sonra görüşücem seninle
Dedi ve beni rahat bıraktı

Bir saat olmuştu ama ne gelen vardı ne giden. Biraz daha bekledikten sonra doktor üzerindeki kanla beraber dışarı çıktı .
Niye üstünde kan var onun yujine ne oldu diye düşünürken doktorun dediğiyle bayılmak istedim.....

ZORAKİ EVLİLİK JJKWhere stories live. Discover now