Blestemul 𝗔𝘃𝗮𝗱𝗮 𝗞𝗲𝗱𝗮𝘃𝗿𝗮 !!

38 1 2
                                    

Era noapte. Arthur, Helena și Albus se intalnesc inafara castelului la un mic loc doar al lor, intr-un fel secret dar nu putea fi numit asa.

- Bun! Acum ca toti suntem aici , spune Albus, trebuie sa actionam rapid! Am observat de ceva timp ca la Miezul Noptii, dragului nostru profesor Carrow, îi cam place sa se plimbe prin Padurea Interzisa. Noi trebuie doar sa il urmam ca sa vedem unde se duce atat de des la ore atat de tarzii.
- Si cum vom face asta?, se intreba Helena putin speriata.
- Rose va sosi imediat cu Pelerina de Invizibilitate a tatei!!
- A, uite-o, a si venit!, spuse atunci Arthur.
- Dar de unde o aveti?, intreaba Helena vazand-o pe Rose cum se aproprie de ei schitand un zambet.
- Tata i-a lasat-o fratelui meu, James. Am reusit in seara asta sa ma strecor in camera lui si sa o ,,imprumut", el dormind.
- Bun, acum trebuie doar sa asteptam, spuse intr-un fel entuziasmata Rose.

Trecura deja aproape o ora....ceasul era 11:47 si deja nimic nu se intamplase cei 4 deja plictisindu-se, unii cosiderand ca ar fi mai bine sa se intoarca, până cand se aude un zgomot de usa. Ușa centrala se deschise, si, ce sa vezi, Amyrcus Carrow, parca ingrijorat cautand prin din priviri persoane care nu ar trebuii sa fie acolo, se furiseaza usurel spre Padurea Interzisa!!
    Albus si cei 3 prieteni ai lui, incepura sa il urmareasca, invizibilii fiind cu aiutorul Pelerinei.
   Dupa aproape 20 de minute de mers cei 4 se opresc dupa un copac tragandu si sufletul, caci nu este usor sa te furisezi fix pe langa victima.
- ALBUS!!!!, striga speriata Helena,aceia doar nu sunt....umm....stii tu... Devoratori Ai Morții ?...
- O, dar chiar sunt!! , spuse Albus apropiindu-se furios de cei aproape 20 de Mortivori care stateau intr-un fel de cerc, parca discutand despre ceva care nu trebuie amanare.

***

-Trebuie sa scapam imediat de nesuferitul ala de Potter, spuse cu ură Fenrir Greyback, unul dintre Devoratorii.
-Da, dar daca copiii lui si sotia acestuia traiesc, nu avem nicio sansa de a pune mâna pe Piatra Învierii !!!, spuse insusi Rockwood, unul dintre cei mai credinciosi Mortivori.
-O sa incepem sa actionam de maine, o sa incepem sa il lovim in toate punctele lui slabe pana cand va fi destul de slabit incat îl vom UCIDE!

***

-NU TE GRABI ASA REPEDE!!!, se aude din spatele lor vocea lui Albus Severus Potter.
-Oaree cine a venit!! Dragul si mult prea iubitul nostru Potter!!, spune cu dispreț Rodolphus Lestrange.

*ALBUS, NUU* Se aude din spatele strigatele prietenilor lui.

-Ooo, se pare ca si prietenii lui sunt aici, continua Rodolphus Lestrange.
-VOI ATI FOST!!! VOI ATI FOST CEI CARE MI-AU SCHIMBAT CASA CU UN BLESTEM RIDICOL, PARINTII SI FRATII MEI NU VOR PAȚII NIMIC DIN CAUZA UNORA CA VOII!!!
.......*pauza de 3 secunde, Mortivorii râd*

- AVADA KEDAVRA !!! , spuse Albus incostient de aceaata vorba...Blestemul ucigas il nimiceste pe Amyrcus Carrow, acesta picând la pămant fara suflare.
-ALBUS!!, striga verisoara sa la el cu cea mai mare uimire.. Cum ai putut face asta?? Niciodata în istoria Hogwarts-ului un boboc nu a ucis un Devorator, si nici macar nu a reusit sa stapaneasca Blestemul Ucigas!!

-Aici s-a terminat cu voi, cu voi toti, striga Fenrir. AVADA KEDAVRA!! , striga acesta spre Albus, dar din spate se auzii un strigat si mai puternic si anume:

-PROTEGO MAXIMA!! , blestemul fiind respins de cineva cu o voce cunoscuta .... era însuși Harry si Ginevea Potter !! .. și nu era singur, cu ei mai erau multi membri ai Ordinului printre carw Hermione, Ron, George, Bill, Fleur, Percy ,Arthur si Molly Weasley alaturi de Slughorn si directoarea scolii Hogwarts, profesoara McGonagall.

-Se pare ca uneori chiar va cam grabiti cand vine vorba de planuri malefice, fara rost, spune Harry Potter cu ura.Geroge, ia copiii si du-ii intr-un loc sigur, noi ne vom ocupa de aceste minunate fapturi.

-Cum iti permiti?? Zice Fenrir. Sictumsempra! Dar Harry reuseste sa blocheze blestemul cu o vraja nonverbala, lupta incepand. Peste tot zbura cu blesteme de neiertat!

-Crucio!, zice Rockwood spre Ron, acesta barând blestemul la timp. Ron contra-ataca cu un Perifuculus Totalus de toata frumusetea, acesta reusind sa ucida 2 Devoratori.

-Levicorpus, striga Ginny venindu-i in ajutor parintilor ei care se luptau cu 4 Devoratori, omorand 3 dintre ei.

Batalia continua. Harry reusise sa il ucida pe fratele lui Amyrcus Carrow, care era un vrajitor foarte puternic.

Lupta continua. Au mai ramas 9 Devoratorii. Multi dintre cei care fac parte din Ordin erau grav răniti.

-Avada Kedavra!, striga un Devorator . Inapoi!! ,continua el teleportandu-se cu cei 8 coechipieri ramasi. Lupta luara sfarsit cu o victorie a Ordinului, dar pentru ei era o pierdere, si una uriasa.

Percy era mort. Inainte de fuga Devoratorilor acesta nu reusii sa respinga Blestemul Ucigas la timp. Toti au fost foarte suparati si intr-un fel dezamagiti, mai ales Molly si Arthur Weasley, parintii lui Percy.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Albus Potter si Întoarcerea Lordului IntunecatWhere stories live. Discover now