Pure Love

95 11 6
                                    

Jak už je mým dobrým zvykem, i zde vám opět představím anotaci.

Pro jedno kvítí slunce nesvítí.
Pro jednu lásku nezastaví čas.
❤ Pro jednu pravdu nevymizí lež.

Ideální vztahy jsou báchorkou vyprávěnou dětem, nereálnou představou puberťáků a fantasií dospělých. Můj vztah nebyl zdaleka dokonalý, ale byl plný porozumění a svobody.

Ti pozornější si již jistě všimli, že při každém opakování anotace se nám srdíčko posouvá, takže bych snad mohla i vysvětlit, proč tomu tak je.

Anotace pro všechny čtyři části příběhu zůstává stejná, jenomže každá část se specificky více zabývá právě tím, co je označeno.

Fake Love byla věnována faktu, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. Jimin obnažil své srdce a věnoval svou lásku jediné osobě. Dotyčný však své city takřka rovnoměrně dělil mezi všechny sobě blízké. Až nakonec potkal někoho, komu toužil dát o něco víc.

Save Me pojednávalo o části pro jednu lásku nezastaví čas. Protože ač city nemohly být opětovány, Jimin se nesměl jen tak stáhnout do ústraní, měl své povinnosti. A právě z té tiché, osobní tyranie ho mohlo vytáhnout jedině přátelství, sic postavené na křehkých základech.

Nyní je jasné, že Pure Love bude směřováno k větě v pořadí třetí, totiž pro jednu pravdu nevymizí lež. A já jsem zvědavá, co si pod tím představujete vy?

A ti nejpozornější mohou najít na obálce i název části čtvrté. ❤

Pure Love  [𝐤-𝐩𝐨𝐩: 𝑩𝑻𝑺]Where stories live. Discover now