2ο κεφάλαιο σχολή μάγων

51 4 1
                                    

Πέρασε μία εβδομάδα από την μέρα που βρέθηκα στο σπίτι του Sora. Αυτήν την μία εβδομάδα προσπαθούσα να εξοικειωθω στα νέα δεδομένα . Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα αυτά πού βλέπω είναι φυσιολογικά όπως μου λέει και ο Sora . Αλλά αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτά τα περίεργα πράγματα! Κουτιά που παγιδεύουν μία στιγμή τού χρόνου μέσα τους, κουτιά που βγάζουν κρύο και ζεστό αέρα, κουτιά που βάζουν διάφορες εικόνες που κινούνται και βγάζουν ήχο, και άλλα πολλά τέτοια. Το σπίτι του Sora είναι τεράστιο σε σημείο που όταν κυκλοφορώ ζαλίζομαι απο το μέγεθός του. Τρεις φορές την ημέρα με φωνάζει από το δωμάτιο για να φάμε. Ένα τεράστιο τραπέζι πάντα με περιμένει με εκατοντάδες φαγητά πού είναι έτοιμα να φαγωθούν. Πριν πολύ καιρό αν έβλεπα αυτό το τραπέζι θα έλεγα ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος θα του έπαιρνε όλη του τη ζωή για να τα φάει όλα αυτά. Βλέποντας τον sora να τρώει αυτά τα φαγητά ένα προς ένα μέχρι να τελειώσουν όλα με παραξενεύει αληθινα. Αντίθετα εγώ μπορώ να φάω και με δυσκολία τουλάχιστον δύο πιάτα την ημέρα. Μου έχει μείνει συνήθειο να τρώω λίγο ή και καθόλου. Εχτές ο Sora μου είπε ότι η αυριανή μέρα θα είναι η πρώτη μου μέρα στη σχολή μάγων. Ήταν αρκετά απότομο και η αλήθεια είναι ότι με άγχωσε. Τελικά η μέρα ήρθε, Έβαλα τα ρούχα που μου είχε αφήσει ο Sora και κατέβηκα στο σαλόνι του σπιτιού όπου κάθησα μαζί μαζί με τον Sora. Σιωπηλά και υπομονετικά περίμενα να έρθει η ώρα να φύγουμε από το σπίτι για να πάμε στην σχολή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά φαντάζομαι ότι και ο Sora πηγαίνει σε αυτή τη σχολή . Για αυτό λογικά περίμενη να έρθει μαζί μου, η απλά θέλει να με συνοδέψει. Μισή ώρα πριν φύγουμε o Sora με ρώτησε εάν γνωρίζω για της δύο ζώνες. Δεν έχει ιδέα τη εννοούσε και τον ρώτησα για αυτό. Γέλασε και άρχισε να μου λέει για τις δύο ζώνες και για τη σχολή. Ήταν τόσο τρελά αυτά που μου έλεγε για εμένα αλλά ταυτοχρόνως ήταν σίγουρο ότι ήταν αλήθεια. Ο κόσμος μας χωρίζεται σε δύο ίσα κομμάτια.Το πρώτο είναι αυτό όπου ονομάζεται μελλοντική ζώνη.
Η ζώνη που στοχεύει την συνεχής ανάπτυξη του κόσμου και το άλλο μισό ονομαζόμενο ως μεσαιωνική ζώνη, είναι αυτό που γεννήθηκα και μεγάλωσα εγώ. Υποανάπτυκτο και πιο επικίνδυνο καθώς είναι γεμάτο με παντοδύναμα πλάσματα.
Στην συνέχεια ο Sora μου μίλησε για την "αιώνια συμφωνία" των δύο ζωνών όπου η μία ζώνει είναι αναγκασμένοι να βοηθάει την άλλη, η μελλοντική ζώνη με με τις παροχές φάρμακον κι άλλων βοηθητικών αντικειμένων και η μεσαιωνική ζώνη με την αποστολή να κρατήσουν οποιοδήποτε θηρίο εκτός της μελλοντικής. Ο Sora χαρακτήριζε τους μάγους ως "αντικείμενα" για την συνύπαρξη των δύο ζωνών μίας καί έχουν καθήκον να βοηθάνε σε αυτή με οποιοδήποτε τρόπο.. Η σχολή που θα πάω τώρα είναι ουδέτερη ζώνη που σημαίνει ότι πάνε άνθρωποι και από τις δύο ζώνες.  Αναρωτιέμαι πώς θα είναι οι άνθρωποι της άλλης ζώνης. Τελικά έφτασε η ώρα να φύγουμε από το σπίτι. Αρχίσαμε να πηγαίνουμε προς την πόρτα. Δεν ξέρω αλλά η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Όσο πιο κοντά πηγαίναμε στην έξοδο τόσες περισσότερες ανάσες έπαιρνα και όταν φτάσαμε ακριβώς μπροστά άρχισα να τρέμω. Ο sora το αντιλήφθηκε αυτό τότε έκανε μία περίεργη κίνηση. Έβαλε το χέρι του πάνω στο κεφάλι μου και άρχισε να το τρίβει. Δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει αλλά αυτό ήταν πολύ περίεργο καί άβολο. Τον κοίταξα με ενόχληση και πήρε γρήγορα το χέρι του πάνω μου. Εγώ το είπα

Fate In RedWhere stories live. Discover now