5.Bölüm:"Dosya"

63 21 7
                                    

Önce vote atıyoruz gençler :)

Medyada Cemre'nin söylediği şarkı var

O kısımda açıp dinlemelisiniz

Bölüm şarkıları
Gazapizm-Unutulacak Günler
Buray-Kış Bahçeleri
Ayo&Teo-Rolex

...


Ruhumun can çekiştiğini zevkle izleyen hayat, galibiyetini kutluyordu. Mağlup geldiğim bu koca oyunda epey zorlanmıştım. Yüzüme vurulanlarla azap çekiyordum. İçimin dahi el vermediği çöküş, dağların eteklerinde yalnız yaşayan bir çobanı andırıyordu. Onun mücadelesiyle verilen göz dağının yükü çok ağırdı. Kararmaya yüz tutmuş kalbim gibi...

Bedenim o kadar ağırdı ki üstüme toprak atılmış gibiydi. Göz kapaklarımın yükünün altında ezilen gözlerim isyan ediyordu. Başımda büyük bir ağrıyla gözlerimi araladım. Zihnime hücum eden en son yaşanılanlarla ürktüm. Neler olduğunu bilmiyordum, anlamamıştım. Ama silah sesi duymuştum. Vücudumda bir ağrı hissetmediğime göre yaralanmamıştım.

Peki ya kim vuruldu? Kimdi ve neden ateş etti?

Aklımı bulandıran şeylerin üstüne bir perde çekip derin bir nefes aldım. Hala koltukta oturuyordum.

Etrafıma baktığımda koltukların ve büyük sehpaların olduğu resmi bir odada L koltukta uzanıyordum. Olduğum yerden dikleşerek oturur pozisyona geldim. Bakışlarımı karşıma diktiğimde küçük çaplı bir mutfak olduğunu gördüm. Karton bardakların üzerinde 'KH' yazıyordu. Bir an duraksadım Karadağ Holdingde olduğumu anladım.

Daha kendime gelememişken kapının önünden sesler gelmeye başladı.

"O iti bir daha burada görmek istemiyorum. Eğer karşıma çıkarsa acımam. Ne ona ne de sana. Ona göre hallet bu işi!" diyen kişi erkekti.
Kimin olduğu konusunda bir fikrim yoktu. Algılamakta güçlük çekiyordum çünkü. Sonrasında odanın kapısı yavaşça açıldı. Başımı o yöne çevirdiğimde Alişir içeri girmiş ve kapıyı kapatıyordu.

"Altı üstü düştün ne bu naziklik?" dedi sorgulayıcı bakışlarını üzerime dikerek. 'Anlamadım' der gibi bakınca alayla sırıttı ve yanıma gelip oturdu.

"Diyorum ki; altı üstü düştün ve başını çarptın. Hemen bayılasın tuttu." dedi aşağılayıcı tonda.
"Ne diyorsun sen ya! Ben ne olduğunu bile hatırlamıyorum. Bir de üstüne bayılma numarası mı yapacağım!" dedim sinirlenerek.

"Kafanı çarptığın için bayılmışsın. Bir de... Açlıktan" dedi başını başka yöne çevirerek. 'Madem taklit yapmadığımı biliyorsun ne diye üstüme geliyorsun ulan.' diye geçirdim içimden. Bir dakika ya! O açlıktan mı dedi? Evet öyle dedi. Doğru ya en son dün öğlen yemek yemiştim. Bugün sabah olanlar, sonra buraya gelmem, üstüne silah... Bir anda "Bayılmadan önce silah sesi geldi. Kimdi ateş eden? Birine bir şey oldu mu?" dedim merak içeren sesimle. Neler olduğunu birazdan öğrenip merakımı giderecektim.

Bakışları aniden sertleşti. "Sanane! O minik burnunu her şeye sokmaman gerektiğini bu yaşına kadar öğrenemedin mi?" dedi yüzüme vururcasına. İçimdeki yıkım, kalbimi kasıp kavuruyordu adeta.

AYSARМесто, где живут истории. Откройте их для себя