25.

3.3K 162 20
                                    

Xavier's POV.

"Kad idemo po odijela za vjenčanje." pitao sam Huntera na parkiralištu ispred svoje zgrade.

"Sad si se sjetio, dva dana prije vjenčanja." potvrdno sam klimnuo na što se on nasmijao.

"Ana ih je već poslala nama doma. Tebi ga je sigurno Maria odnijela u ormar prije nego što si ga uopće vidio." potapšao me po ramenu prije nego što smo ušli u svoje aute i zaputili se prema mojoj tvrtci.

Već su prošla tri dana odkako sam se vratio radu u tvrtci. Ništa se bitno nije promijenilo. Sve je po starom. Samo što su sastanci malo čudni.

Hunter mi je rekao da od zadnjeg puta kad je Surea bila u tvrtci svi pričaju o njoj. Bar ju jedanput spomenu i to ne na meni poželjan način. I sam sam svjestan koliko je zgodna. Ne trebam to ćut od svojih zaposlenika.

Gospodin Krik kojemu se suprotstavila vratio se svojim navikama i ne znam kako da ga ušutim. Sad još više pljuje po ženama i dao je otpustiti sve asistentice koje su bile u toj sobi kad je bila Surea.

I onda ljudi o meni misle loše. Ja samo pravedno postupam s ljudskim greškama no ovo je novi level.

Sparkirao sam se na svoje mjesto ispred tvrtke i izašao van, Hunter odmah do mene. Ušli smo po običaju bez pozdrava i zaputili se u svoje urede.

Pozdravio sam svoju sekretaricu Jade i ušao u svoj ured.

"Gospodine imate sastanak za pola sata, do tada ste slobodni." rekla mi je Jade navirujući se na vrata.

Zahvalio sam joj se i sjeo za stol. Skinuo sam svoj tamno plavi sako i ostao u bijeloj košulji. Naslonio sam se na naslonjač i zatvorio oči.

U misli mi je automatski došla Surea. Nismo se vidli otkako se iselila iz moga stana. Pogotovo je ne mogu izbaciti iz glave od one večeri kad smo slavili njen doktorat. Za koji ja ni nisam znao da slavimo.

Flashback

Nakon onog pljubca sa Sureom razišli smo se te je ona sa curama otišla do toaleta.

Ni sekundu nisam bio na miru kad se Kiara našla u mome krilu. Pa kad će ta žena više razumjeti da je između nas gotovo.

Pokušao sam ju suptilno maknuti no nije se dala. Ne želim sad ispasti neki grubijan ako ju potjeram sa sebe stoga sam ju pustio.

Nakon desetak minuta cure su se vratile sa osmijesima.

"Oprosti Kiara, možeš li se molim te ustati." rekla joj je Surea "Sad stani tamo." pokazala joj da se pomake između dvije fotelje.

"Čemu sve ovo?" pitala je Kiara s prekriženim rukama na prsima.

"Sjedila si na mom mjestu." odgovorila je Surea te mi sjela u krilo. Ovo je  iznenadilo i mene i mog frenda.

Ruke su mi automatski došle oko njenog struka. Svi su gledali u nju pa u Kiaru te prasnuli u smijeh. Debra i Hunter su imali osmijeh od uha do uha.

Kiara je samo otišla bez ikakve riječi. Napokon da se to dogodilo.

Kad smo se svi vratili normalnom pričanju primijetio sam kako se Surea malo po malo primiće meni. Samo samo ju obgrlio i povukao na sebe. Naslonila se na mene i stavila glavu na moje rame. Spustila svoje ruke na moje i ispreplela nam prste svake ruke. Nisam mogao da ju ne poljubim u obraz koliko je trenutno bila slatka.

"Jel to ona zaspala?" pitala je Avery za koju sam saznao da je Sureina kolegica i mentorica.

Ana i Finn su pogledali u mom smjeru te se međusobno pogledali i prasnuli u smijeh.

Donor✔Where stories live. Discover now