Capitolul 4- Demoni.

73 5 0
                                    

O durere de cap insuportabila,ce dracu ? Tamplele ma dureau ingrozitor. Am inceput sa bajbai cu mana pe noptiera incercand sa sparg orice sursa care scotea sunete de 'beep' ,dupa ce am spart si ceasul si telefonul am incercat sa imi ridic capul si corpul din pat.O mana tatuata ma tinea strans la piept si nu erau tatuajele lui Aim ci a lui Harry . Oh , pe bune ! Ce cauta aici?

Cand sa imi intorc capul vad mai multe flashuri.Em statea in pragul usii si facea poze .

-De ce faci poze ? Am ceva pe fata ?o intreb dand cu mana prin par , eram plictisita si imi era al dracului de somn.

-Nu ai nimic , dar draga mea iubire ...are un permanent intins cu placa . spune Em izbugnind intr-un ras isteric.

Mi-am intors capul si asa era , Harry avea tot parul intins cu placa si Doamne, el nu suporta o placa . Ce mi-a atras atentia era defapt mustata facuta cu un marcar ,posibil permanent . Imediat am izbugnit si eu in ras .Arata chiar caraghios .

-Ce, unde arde? De ce radeti asa si faceti galagie, incerc sa dorm ! Se ridica dintr-o data Harry , cu o fată amuzanta ,iar dupa ce ne-a vazut s-a aruncat din nou intre perne si a inceput sa doarma , ceea ce trebuia sa fac si eu.

Din pacate nu am reusit si m-am ridicat din pat plecand spre baie .

Mi-am dat pijamalele si lenjeria jos si am intrat in dus , apoi am mai stat aproximativ 10-15 minute sa ma spal pe dinti si sa ma machez . Am iesit din baie si am vazut cea mai dulce imagine .Harry era ghemuit si tinea ursul meu din plus in brate , nu l-am mai vazut asa  cam de 10 ani ...ce dor imi e de vremea aia .

Eram niste copii mici si prosti.

L-am lasat acolo si am mers spre dulapul meu care este defapt o mica camera cu multe rafturi si umerase.Am deschis usa si am intrat inauntru. Mi-am ales vesnicii mei blugi negri skinny ,dar acum cu multe taieturi asupra partii coapselor , un tricou galben cu un imprimeu cu Spongebob larg care venea pana deasupra buricului si o jacheta neagra din piele tot pana la buric , punandu-mi in evidenta tatuajul 'A hunter hurt' ,care statea la baza spatelui.

Am iesit din casa si am luat o cafea de la bar , o tigare si am asteptat-o pe Em sa coboare .

Imediat ce am intrat in dus ea a plecat din camera sa se schimbe petru ca era in pijamalele ei care aveau o foarma de maimuta sau ceva asemanator , ce sa spun, iubea maimutele .

Em s-a asezat la masa si si-a comandat o cafea cu lapte .

- Si , i-a spune dumneata cine e frumusetea cu care ti-ai petrecut noaptea? Intreaba aplecandu-se usor deasupra mesei , pentru a se uita in ochii mei . Mereu scotea asa adevarul de la mine , dar acum nu . Nu ii pot spune .

-Nu stiu despre ce vorbesti ! Replic eu , folosind un glas indiferent ,dar cred ca s-a auzit chiar opusul.

-Oh , atunci iti suna cunoscut ? Par scurt un pic ridicat in creasta, jacheta din piele si..

-Okay ,am inteles. Acum imi aduc aminte....hmm nu stiu. Spun intorcandu-mi atentia asupra tigarii .

-Uite ,te iubesc Evelin si stiu cand minti si acum o faci.. Daaar vad ca vrei sa ocolesti grav subiectul asa ca nu mai aduc vorba .  si eu o iubesc ,dar acum ma enerva prea tare , daca i-as spune adevarul l-ar cauta pe Aim si in ultimul loc imposibil numai ca sa il castreze.

-Si eu te iubesc , dar o sa iti spun cand o sa simt ca trebuie sa o fac .

***

-Harry, lasa oglinda si ajuta-ma cu chestia asta . Nu raspunde la descantec ,poate nu spun eu ceva corect ...

- Exorcizamus te, omnis immundus spiritus
omnis satanica potestas, omnis incursio
infernalis adversarii, omnis legio,
omnis congregatio et secta diabolica.
Ergo draco maledicte
et omnis legio diabolica
adjuramus te.
Cessa decipere humanas creaturas,
eisque aeternae Perditionis venenum propinare.

The TerritoryWhere stories live. Discover now