Capitolul 6 -Haita mea

60 4 0
                                    

Am avut noroc ca usa garajului este deschisa ,am iesit rapid cu masina si am impins pedala pana la podea in incercarea de ajunge cat mai repede la Aim.

Imi e frica ,imi e frica de cea ce ii fac ei ,iar eu sunt singura vinovata .Doar eu sunt cea care a intrat cu masina sub un tir ,care a stat atat de mult timp in coma si acum cea care alearga pentru viata pe pamant a Demonului , carui i-a pasat de mine.Lui chiar i-a pasat ,incat si-a sacrificat aceasta viata de rand.

Am oprit masina si am poposit 1 minut cu capul pe volan . Oare a murit ? Imposibil.

Deja iesita din masina nu am m-ai inchis portiera ,iar cheile le-am aruncat pe scaun .In acest loc nimeni nu fura de la nimeni ,avem incredere ,nu suntem doar prieteni ci si o imensa familie.

Scarile ce duceau spre camera de tortura se intindeau inaintea mea .Am coborat alergand , fiind atenta  sa nu alunec sau sa ma impiedic si sa imi creez si alte stricaciuni ,am tras repede de usa metalica ce se afla la capatul scarilor si aceasta s-a deschis cu un zgomot infernal.

In camera cu pereti din fier se aflau doar 2 persoane ,Aim si Harry .Demonul era prins de masa metalica din mijlocul camerei cu mai multe curele din piele groasa si fratele meu ,care acum nu stia ce sa spuna fata de revenirea mea , statea pe un scaun din lemn cu un cutit din argint in mana.

-Eve ,ce cauti aici ? Intreaba geamanul cret .Uite ce am 'vanat' ! Spune si isi ridica mainile in aer.

-Nici o intrebare daca sunt bine ,fratioare ?il intreb , Aim zacea pe targa aceea veche incostietent .Da-i drumul ,el e d-diferit .

Nu imi dau seama ca plang doar atunci cand dau sa imi trec mana prin par si simt picaturile reci prelingandu-se pe partea inferioara a bratului meu.

-Ce? Aproape tipa .C-ce vrei sa ii fac ? Ai inebunit ,el e Aim cel mai rau si puternic Demon .Am prins potul cel mare Eve ! Nu are nici o scapare .

-Harry , el e Aim ,ai uitat ?ma apropi de fratele meu, acum era confuz ce i-as putea spune sa il scap pe Aim ,ce ?

-El e Aim ,demonul cu inima ,are o inima am vazut-o .Mi-a aratat inima lui ,acum ar putea convietuii cu noi ,ne-ar putea ajuta cu celelalte creaturii .Da ,ai prins potul cel mare ,acum nu il omorî.

In secunda urmatoare ofteaza indelung si se duce rapid spre Aim ca mai apoi sa ii desfaca toate curelele acelea chinuitoare.Asta a fost prea rapid si usor.

Sper ca tot ce am spus sa reuseasca sa fie adevarat.Ca toata incercarea mea sa fie bine venita ,ei bine ,sper.Asta e tot ce mi-a mai ramas.

Cu toate astea ,nu stiu de ce fac toate astea .Nu cred ca il cunosc de foarte mult timp incat sa imi dau seama cine e ,ce fel de om e .Dar am vazut acel ceva in el ,ce mi-a trezit un sentiment care nu l-am simtit in toti cei 18 ani de viata .

Acum Aim era liber .Am alergat spre el landu-l in brate ,de ce reactionez asa ?Prima oara era prea ametit sa reactioneze si dupa am simtit bratele imense si calde in jurul meu .

-Oh ,deci .....tu ar trebui sa pleci, nu te vreau nici aici si nici in jurul surorii mele  .Este haita mea si nu vreau pe cineva strain in teritoriul meu.Se rasteste Harry in timp ce imi prinde mana si ma trage dur din bratele lui.

Ma uit in sus la el ,nu astia erau termenii eliberarii .Acum eram prea debusolata si obosita sa reactionez ,pentru numele lui Dumnezeu iesisem din coma si acum toata lumea trage de trupul meu slabit.

Aim maraie spre noi ,dar mai mult spre cretul de langa mine si il aud spunand :- Nu s-a terminat aici ! Pa ,iubire !mi se adreseaza,punand accent rastit pe acel cuvant ,si pot paria ca mi-a spus asa doar sa il enerveze pe Harry.

The TerritoryWhere stories live. Discover now