Capitolul 7-Bratele lui , dar fara el!

66 5 3
                                    


--ANUNT IMPORTANT LA SFARSIT!!!--

-Hunger Games sau Divergent?ma intreaba si imi intorc capul spre el mirata.

-Ce cautam noi la film , in oras?

-Ma gandeam ca vrei sa iesim la o intalnire ,dar daca nu....

Dau din cap sa isi continue drumul spre destinatie si el se intoarce zambind cu fata la sosea .Nu stiu ce ma speria mai tare , faptul ca mergem la un film sau ca suntem doi oameni anormali ce merg la un film .Inca incerc sa ma decid.

A mai condus 10 minute cu o viteaza ideala pentru oras si apoi a oprit intr-o parcare subterana, oprind masina doua secunde mai incolo . S-a dat primul jos din masina si eu am stat acolo pe scaunul din dreapta uitandu-ma la el prin geamul fumuriu al masinii , s-a intors si a strigat "Ce acu' ai pretentii sa iti deschid usa? ".Dupa asta s-a uitat urat la mine si si-a continuat drumul spre iesirea din parcare sub privirea mea atenta asupra fundului meu , da, ma holbam la fundul lui.

Am ras pentru mine si am deschis portiera inchisand-o in urma mea.Usile s-au inchis automat.Am alergat spre el care nu era departe de mine.

-Heei , tu strainule, asteapta-ma !am strigat l-a el si prin miracol chiar s-a oprit. M-a luat de mana strecurandu-si degetele lungi printre degetele mele subtiri , urmand sa se transorme intr-un pumn perfect.

A impins cu mana dreapta , cea care nu imi tinea strans palma, usa care se rotea .Stiti ca cele de la hotelele luxoase .Am intrat amandoi pornind spre cabina la care o femeie minioana vindea bilete.

-Ce filme ruleaza in urmatoarele 10 minute? ii aud vocea ragusita a baiatului din dreapta mea, acum era un baiat nu demonul.

Minioana mesteca de zor o guma roz si din cand in cand mai facea un balon roz , care i se lipea de buzele cu un luciu prea rosu pentru tenul ei inchis."Spoongebob , Insidious si Fifty Shades" o aud prin boxa ce ii facea vocea mai pitigaiat decat o avea ea defapt.

-Fifty Shades!-Spoongebob! spuneam in acelasi timp.Pentru urmatoarele 5 minute ne-am certat ce film, a ramas Spoongebob .Apoi ne-am certat cine plateste biletele,floricelele si sucul , a platit Aim.

Si in tot timpul asta minioana s-a holbat la el .El nu parea sa ii dea atentie , dar pe mine ma sacaia privirea ei albastra pe ce e al meu, al meu .Asa ca i-am aratat un semn din degetul mijlociu, nu prea drept pentru o domnisoara, dar le dau dracu de maniere.Norocul ei ca ne despartea un geam, altfel ramanea fara podoaba ei capilara blonda.

Aim mi-a prins di-nou mana ia a lui si am mers spre usile sali de cinema ,in timp ce radea de mine si nervii mei."Nu e amuzant, se holba la tine!" mormai si el doar rade mai tare.Exact cu doi pasi in fata usii metalice acoperita cu catifea albastra se opreste si ma intoarce cu fata la el , acum stand fata in fata.Se apleaca usor si imi maseaza buzele cu buzele lui .

Isi aseaza palma pe ceafa mea, pentru a adancii sarutul, si cealalta si-o pozitioneaza pe spatele meu.Ne despartim cand amandoi ramanem fara aer si ii apara un zambet pe fata in timp ce revine la inaltimea lui.

-Data vitoare nu te mai holba la fundul meu! imi sopteste la ureche si pleaca inaintea mea .-Nu o mai fa ,tipa , femeie!

-Domnisoara!

***

Am iesit din cinema asa cum am intrat, tinuta strans de mana , apoi ne-am indreptat spre masina de la subsol.Dar cand am intrat pe rampa ce ducea spre subsol un fum gros m-a izbit in fata , ca si cum ceva a luat foc...Si luase foc , toata parcarea luase foc , inclusiv Impala.Draga Impala.

Se pare ca pompierii si politia fusesera deja anuntati , incat tot echipajul fusese acolo in mai putin de doua minute de cand am ajuns noi.Aim mai avea putin si plangea , nu cred ca din cauza oamenilor care ar putea fi murit ci masinii.Demon egoist!

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Mar 28, 2015 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

The TerritoryOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz