Capitolul 3-Te indragostesti!

69 7 0
                                    

--capitol neverificat--

Nu, un om nu poate aparea si disparea asa . Nu e vorba de aparutul ca o fantoma ci de venirea rapida si plecarea cu aceasi viteza . Dar Aim nu este un om , el este un demon.Aseara a aparut din senin la curse si dupa momentul neasteptat pe care l-am avut -uh, numai cand ma gandesc la amintirea aia imi vine sa vars, m-am lasa prostita si am intrat de buna voie in jocul lui- .

Nu asta era acum important , faptul ca el statea acum la masa aceea din coltul barului uitanduse in meniul cu bauturi, asta era important.

-Ce cauta aici?Risca , locul e plin de vanatori , poate a venit pentru mine- si la gandul asta un mic chicot imi scapase. Aim statea acolo, se holba la acel meniu care era defapt o foaie lunguiata pe care erau tiparite bauturile disponibile, dar nu parea ca le da importanta micilor litere.-Se gandestete.- , okay cred ca vorbesc prea mult cu capusorul meu..

Nu atragea atentia , simplitatea garderobei sale era insesizabile ceea ce il facea si pe el la fel. Purta aceleasi haine ca ieri , la curse. Blugi super stramti , negri, jacheta de piele neagra. Dar ceva era schimbat si imi placea asta, tricoul sau alb ii mai diminua din duritatea pe care o respira , dar mie mi se parea la fel .Era sexy, cu ocazia culorii tricoului cerneala aplicata pe pielea lui iesea mai mult in evidenta..Fata lui avea mici fire de par insirate pe barba lui , marul lui Adam se vedea foarte evidentiat si maxilarul bine conturat.

-Un zeu, am gandit cu voce tare . Acum ma holbam la el, norocul meu ca era foarte tras in gandurile lui.

Mi-am scuturat capul . luand carnetul pe masa barului si am pasit timida. Ciudat este ca eu nu eram timida .Andrenalina , puterea si distractia imi defineau comportamentul, dar in jurul lui e diverit .Ma corupea.

Si-a ridicat ochii din meniul propriuzis , asezandu-si irisii negri din cauza luminii chioare, pe irisii mei verzi.Un zambest dracesc  ii atacase buzele  si eu ramasasem blocata .Nu stiam ce se intampla cu mine -Hai Evelin reactioneaza! -mi-am spus, defapt subcostientul incerca sa ma ajute.

-Ce vrei sa bei?vocea mea nu suna, ei bine, ca vocea mea. 

-Tremuri, trasa el concluzia , asa era, tremuram dar de ce? Imi era frica ?De Aim ?Nu , nu cred ca m-ar rani , atunci ce erea ce tot mi se invartea prin stomac si de ce doamne am nodul asta in gat? Am inghitit si parea ca o faceam din slabiciune . Ghemul din gat disparuse .-Un pahar de Martini si o sticla de suc  , nu conteaza ce fel.

Am aprobat , clatinand din cap .Deja eram spre barul cu bauturi,am luat sticla de Martini un pahar conform bauturii si punga de gheata din frigider .-Of, este deja 6 seara unde e nemernicul de Ty?-gandeam , chiar gandesc mult , inebunesc.Nu mi-am dat seama ca ma strambam la paharul de wiskey. L-am dat pe gat  si am luat alt pahar pentru Aim.

Ca raspuns la intrebarea mea pe usa intra Ty , purta obijnuiti lui blugi negri stramti , dar nu chiar ca lui Aim sau Harry si un tricou alb . Ce are lumea cu tricourile albe azi si eu aveam tot unul alb larg care imi ajungea pana la jumatatea coastelor si scria pe el cu negru "Ladies first and bitches after!" Il adoram il primisem cadou de la Em .

-Hei Ty. Mi-a raspuns doar printr-un gest din mana Acum ce mai e?Tot el aproape imi violeaza prietena, tot el e vinovat si tot el e suparatul , Ughh, ce oameni.L-am lasat in pace , mi-am dat sortul jos si i-am inmanat carnetelul.Nu inceta sa imi traga priviri care ,jur ma puteau omori , ochii lui trimiteau sageti mai ascultite decat un cutit nou cumparat.

-Okay ce se intampla , ce am facut gresit de data asta? nimic, doar s-a intors si a plecat la o masa .Okay Robertson , vorbim noi dupa. Chiar ma enervase , ce facusem? Toata actiunea imi provocase o grimasa imensa pe fata, .Am luat comanda demonului si eu imi facusem un Irish cofee , preferata mea si am plecat spre masa.El inca statea si se holba la acel meniu, am lasat tava jos si m-am aplecat sa vad ce era asa interesant si important acolo. Nimic neobijnuit , litere mici tiparite alb pe negru.

The TerritoryTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang