Εικονογραφημένα Quotes

121 12 44
                                    


[Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα]


Υπήρχαν εποχές που το μυαλό μου δε στρόφαρε για να συντάξει ολόκληρα κείμενα, οπότε... ΤΑΡΑΡΑΝ, QUOTES. Η λύση στο πρόβλημα σας. Στα τρία, το ένα δώρο. Καλά, όχι δώρο, 50% έκπτωση because support the artist.

Και φυσικά ένιωθα την ανάγκη να τα κάνω edit σε εικόνες, γιατί έτσι τονιζόταν περισσότερο η καλλιτεχνική μου φύση.

Στις εικόνες θα δείτε να υπογράφω με rk, γιατί έτσι άφηνα το στίγμα μου τότε. Να προλάβω να κατοχυρώσω τα πνευματικά μου δικαιώματα, μην τυχόν και ο υπολογιστής μου πάει να μου τη φέρει πισώπλατα και τα ποστάρει στο instagram του. Γιατί μόνο ο υπολογιστής μου τα έχει δει, και εκεί ήταν θαμμένα μέχρι την σήμερον ημέραν.

Φυσικά κάτω από κάθε quote θα εξηγώ το πώς και το γιατί, νομίζω με έχετε μάθει πια.


—LET'S START—


“he saved her, just to destroy her
on his own”

Αυτήν τη φωτογραφία την είχα τραβήξει τυχαία σε μια προσπάθεια να φωτογραφίσω τα όμορφα δεντράκια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αυτήν τη φωτογραφία την είχα τραβήξει τυχαία σε μια προσπάθεια να φωτογραφίσω τα όμορφα δεντράκια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Τελικά, βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Και φυσικά, αντί να τη διαγράψω που βγήκε κουνημένη, εγώ τη θεώρησα Tumblr και aesthetic και μπράβο μου δημιούργησα ένα έργο τέχνης. Το quote δε θυμάμαι πώς μου είχε έρθει, αλλά ήρθε κι έδεσε.


“Βλάκα. Εγώ άναβα ολόκληρα πυροτεχνήματα για σένα,
κι αυτή δεν ξέρει καλά - καλά να ανάψει τσιγάρο.”

”

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
3 am storiesWhere stories live. Discover now