chapter six

41 1 1
                                    




Jen sem seděa a nechala ho aby mě hladil po stehně, chvílema sem si i říkala jestli mi to není příjemný. Harry je vlastně velice atraktivní kluk, žádá si ho spousta holek a on je jako stroj každou by ojel, bojím se že budu jen další, že mě odhodí jak hadr a já se do něj mezitím zamiluji. Už ted ho mám ráda víc než sem měla v plánu.

Mamka právě vysvětlovala něco co mě nezajímalo a Harry mě zčal líbat na rameni a mamka na nás koukala. ježiši to je trapas "Harry notak přestan je tu moje mamka" řekal jsem a prosila ho pohledem. " ne dokud mi nřekneš, že si má" ale Harry sám víš že to neřeknu. "nejsem harry" řekla jsem a všimla jsem si, že mu zase ztmavli oči a chce ječet. "Stylesi sedněte si prosím do první lavice" řekla moje mamka a tím mě nejspíše zachránila, jinak by došlo k dalšímu Haroldovo výbuchu. Harry se na mě jen podíval pohledem, který jasně říkal že mě trest nemine, vyvolává ve mě strach ale vlastně i vzrušení, a to je blbě nic k němu nesmím cítit pořá miluju přece Chesee ale nejsem si jistá .

Konečně zazvonilo a já se snažila se vytratit, bohužel Harry na mě čekal u skřínky. Když jsem ho viděla chtěla jsem se otočit a jít pryč, vážně se ho bojím. "sweetie kampak mi to utíkáš?" zeptal se jako pedofil můj pedofil. "Zlatíčko snad sis nemyslela že bych si tě nechal utéct" řekl a slíkal mě pohledem. " co chceš harry moje panenství?? Protože jestli jo tak to se nedočkáš nedám ti ho, nedám ho někomu kdo se ke mě chová jako k děvce, a někomu komu jde jen o to mít mě na svém špinav=m seznamu!" řekla jsem a byla jsem překvapena, že sem se odvážila něco takového říct.


AHOJKY DNES ZASE KRATŠÍ ČAST, OMLOUVÁM SE ALE PROSTĚ JE TOHO NA MĚ MOC.

NO CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT ČTETE BULWÁRY?? JÁ JO,A VÁŽNĚ MĚ ŠTVOU POMLUVI NA HARRYHO, NEZASLOUŽÍ SI TO ZA TO CO RO NÁS DĚLÁ. NO NEBUDU SE O TOM BAVIT BYLO BY TO JEŠTĚ NA DLOUUHO. MILUJU VÁS

With all live bary

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 24, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Don't wait h.s}Kde žijí příběhy. Začni objevovat