Turecký pita chlebík alá Šaňo

33 1 0
                                    

O recepte:
Ako som k tomu prišiel? No raz som sa tak zahľadel na Šaňa a okrem toho že som zacítil nejaký ten syrovo vaječný zápach som v ňom vycítil aj nejaké tie turecké korene. Vlastne nikto nevie odkiaľ pochádza, slovenčinu som ho učil ja, ale aj to tak vyzerá. Ale k veci. Napriahol som sa že mu jebnem horálku lebo sa zas jebal s tým svojim smartfónom a vtedy ma to napadlo. PITA CHLIEB! A medzitým som ho namiesto do krku zasiahol po lopatke. Ale to už je vedľajšie :)

Si si myslel že poviem piča chlieb že ? Ty zhovadený kokotek, furt by si len hrešil dopiče. Aby som si ťa neodchytil keď pôjdeš na verejné toalety ty hovno :) potom buď frajer keď ti ladvinku podopriem vyskakovačkou ty blbec.

Budeme potrebovať:

Na kvások:
• 2 čajové lyžičky droždia (ja som tam jebol celé balenie dopiče, šak čo sa ja budem jebať s kokotinami ešte by ma Agneša zjebala že troškárim kurva jedna)

• 1Polievková lyžica kryštálového cukru

• 2DL vlažnej vody ( ja som tam ulial vodu z rána čo som jebal viedenské nech to má nejaký ten šmrnz dopiče)

• 80g Polohrubej

Ostatné suroviny:

• 1 Polievková lyžica slnečnicového oleja

• 400g polohrubej

• 1 čajová lyžička soli

• vajíčko

• šezamové semienka

Som ready, idem na vec oholím ti chlpy z vajec :)
(Ma to len tak z ničoho nič napadlo haha, úsmevné no nie? :) Smej sa )

Kvások si pripravíme z droždia, cukru, vody a múky. Necháme ho na teplom mieste vykysnúť cca pol hodinku tak aby začal rásť. Ale nie moc, nech z toho nevyrastie nejaký blbec (jak šaňko) :)

Z kvásku, múky, oleja a soli potom vymiesime cesto ktoré necháme ešte 2 hodinky kysnúť. Kurva tak som sa pri tom narobil dopiče furt sa mi to lepilo na ruky jak piča. Som sa skoro neovládol, už by to letelo do smetného kristušát. Môžem to jebať takéto turecké kokotiny. Šaňo drž tam piču ty paholok nepodarený, nenávidím ťa

Potom na pomúčenej doske vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve časti z ktorých potom vytvarujeme 2 chlebíky. Agneša dopiče neziap po mne robím tu niečo! Nemôžem za to že si sa zas vyjebala do toalety šak sa kukaj kam si sadáš dopičematere čo si už načisto jebnutá? Sa tam rozbehnem za tebou ty obluda

Potrieme ich vyšľahaným vajíčkom, posypeme šezamovvými semenami a pečieme do zlatova pri 180°. Keď ti to už úplne zajebáva tak kľudne aj do strieborna dopiče. Také jebnuté nápady máš niekedy že normálne mi je z teba napiču. Nechceš z toho zajebat rovno langoše ty kokot? Rob tak jak tu píšem a nerob mi tu šaša lebo sa dosmeješ. Pozri z okna, vidím ťa

Ortézov typ:

Je množstvo spôsobov ako sa táto fantastická špecialita dá pripraviť. Ale ja to aj tak najradšej jebem na sedláka s majonézou. Asi to tak má byť. Je to popičovka. S/O DJ Majonézo :)

Na chalupe je nám hej!Where stories live. Discover now