Kalamáre na paráde podla Orta

30 1 0
                                    

Jak môžu byť v komédiach prvé take pičaciny ?Ja som Ortézo piče.Ja som komédia. Prestante čítať tie umlaskané piča príbehy od dievčenec ktoré zvládli zatial prvý stupeň a nie kuchárku a hudobnú karieru ako ja.

Kramáre teda Kalamáre som kúpil asi pred mesiacom a nechal som ich odpočívať v mrazničke. Samozrejme som si odpočinul vtedy aj ja ale nie v mrazničke. Čo si myslíš že som ozaj už kokot ?

Veľmi sa im tam páčilo, ale už sa začali trošku nudiť tak ako aj ja na kanape, tak som ich pripravil podľa svojho zaručeného postupu ktorý som zajebal na papier a vtedy aj rozjebal od nervov ale Agneša to stihla cvaknúť na tu tehlu čo ma foťák :).

Ingrediencie

kalamáre (šak to aj vyplíva čo by si kurva robil bez toho ? Rizoto ty šašo ?Ano? Nie.

česnak

citrónová šťava
olivový olej (najlepšie prepálený, čo poháňa môj stroj na 4 kolesách :)

Dresing:

dijónsku (horčicu)

zas olej

čerstvo mleté korenie

petržlenová vňať (Peter Nagy ahahah. )

česnak

Ideme na to, kurva fix.

Kalamáre som očistil, odstránil som všetky blany, chrupavky, a iné nepotrebné veci ako aj chrbticu ktorú tiež nemám, stiahol som ich z tenkej predkože a vybral som aj papagájovský zobáčik to nie sebe ti jebe ?

Prevrátil som ich ako okenu do seba alebo ako ponožku a poriadne som ich vyumýval.Ja smrdím jak kokotko. Potom som ich nakrájal asi na centimetrové kolieska.

Pridal som k nim nakrájaný česnak, olivový olej a citrónovú šťavu.Premiešal som ich a nechal odležať v chlade,v teple v lade v takom stave že som nemal nádej.

Do rozpáleného woku som dal odležané príšery a cca 2 - 3minúty som ich restoval.Keď sa skrútili a zmenili farbu, boli hotové a aj ja ;).Prelial som ich dresingom, ten vyzeral asi takto:

vtipkujem samozrejme :) To kto je? Kde som? To som ja?

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

vtipkujem samozrejme :) To kto je? Kde som? To som ja?

Podával som s čerstvou nedomácou ciabattou čabattou pičabattou neviem jak sa to vola,jebni si trnafskú pomazánku a namáčali sme si ju do šťavy.Ježiš ozaj do piče ja som popleta ešte môj typ :)

Ortézov typ:

Môj pokričilý vek a tak ma donutil trošku obmedziť činnosť preto som vlastne zabudol čo som sem chcel zajebať. Dobrú chuť.

Na chalupe je nám hej!Kde žijí příběhy. Začni objevovat