Domáce oškvarky (Som chlap !)

29 1 0
                                    

Vytopiť dobré domáce oškvarky, to bola pri zabíjačkách vždy chlapská záležitosť a preto som sa toho v živote neujal.Dnes je deň kedy som nabral gule a povedal že to dokážem dopiče! Keďže tie časy dávno minuli a nikoho nezaujmajú moje emócie a tak , naučil som sa ich vytápať doma.Teraz vytápam konečne čo mám a nie susedov.Nevadí mi, že byt vonia ako skurvená sedlácka zabijáčka v Opaji, veď sa vyvetrá :) Ale chuť doma vytopených čerstvých oškvarkov je iná, ako z obchodu.Dopiče ale taku rychnu vyjebanú som nezažil ani keď si Agneša ujebala dižónskeho štiplavého tišana jak posledná piča ale k veci :).Ľúbim ťa Agneš :).

Suroviny 2000g bravčového sádla.(Ty koho urážaš kokotko ? Ano ?Ja viem že som pri sebe ale staraj sa o svoje kokotiny dobre ? Som pevne stavaný junák a nie 5 kilová fetka pojebatá. Jaj vlastne toto potrebujeme :)

1.Najskôr sadlo nakrájame na hrubé kusy alebo ho nekrájaj vôbec načo budeš jebať hrubé kusy keď to tam možeš jebnúť cele aj s obalom.Vždy sa krája na tenké plátky alebo vôbec krista boha.Toto keď poviem Žídekovy tak mu ujebe tie puklice čo ma na nose.

Toto keď poviem Žídekovy tak mu ujebe tie puklice čo ma na nose

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zabije ťa.

2.Vložíme do kastróla a začneme pomaly za stáleho miešania opekať. Po dlhšej dobe sa začne sadlo vytápať a pustí voňavú masť.Ja sa tiež niekedy opustím že idem si zabehať lebo mam črevo jak sud.Potom ma jebe pri srdci nemôžem sa nadýchnuť a ujebe mi meniskus.Agneša ma potom dáva znova na nohy ale chcel som tým povedať že tiež zaváňam keď sa zapotím.

3.Po ďalšej dlhej dobe sa začínajú rysovať oškvarky.Nebodaj si čakal že sa rysujem ja.Treba naberačkou masť odoberať lebo to vyleze každým smerom a máš mastný aj ten bryndzový kokot.

4.Tesne pred koncom treba dať k oškvarkom pár lyžíc mlieka, ale veľmi opatrne, po lyžici ne že sa ti trasú ruky jak čašníkovy na praxi dopiče lebo to cele dojebeš a môžeš ísť od začiatku lebo si sračka.Agneša nejeb ma po hlave šak už sa kludním. A ja vtedy aj jemne osolím, aby som mal aj masť fajnovú syrovú naloženú,brutálnu,excelencia a nie planú ako ma Agneša hrudník. Mlieko im dá krásne zlatistú farbu a samozrejme iba mne to vždy ujebe na bronz.V lete keď sa opalujem tak vyzerám jak Jaromír Jágr sorry Pisto teba nemyslím. Chapete typický češko.Ružový ako prasa podla tilka jak jebo a sandálky ktoré su z roku pána.Jaaaj dopiče.

5.No a teraz keď sú oškvarky scedené cez sitko, treba už len počkať, kým vychladnú.Ja viem že ste pažravé kurvy a odjebete si papulu aj žalúdok ale recept na domáci Pancreolan nemám.Nejsom lekárnik vy nuly.

Ortov typ:

Veľmi rád by som vám doporučil k tomu nejakú tu zeleninku a samozrejme chlebík.Nezabudnite to krásne nachystať.Nie že to svojím polovičkám ujebete jak svine do hranta :)

Na chalupe je nám hej!Where stories live. Discover now