9.rész

10K 255 6
                                    

Nagyon gyorsan közeleg a B&W bemutatója, már csak 2 hét van hátra, és elérkezik a várva-várt nap. Reggel ahogy felkeltem felvettem egy kék-piros egyberuhat, hozzá egy kék tűsarkút és egy fehér táskát. A hajamat kiengedve hagytam, sminket is kentem az arcomra, majd elindultam a Metropolitan székházba, mivel ma nézzük meg először a helyszínt, ahol lesz a bemutató.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amint odaertem, Kimberly és Emily sietett elém

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Amint odaertem, Kimberly és Emily sietett elém. Mindketten nagyon izgatottak voltak.
-Szia Amber! Gyere, sok ma még a dolgunk!-köszöntött Kim.
-Bizony, megkell nézni a kifutót, a ruhákat, meg még ezen kívül ezer meg egy dolgunk van még!-csatlakozott Emily.
-Rendben lányok! Kezdjünk neki!-nevettem fel.
-Tehát ebben a teremben lesz a divatbemutató.-léptünk be egy hatalmas,de gyönyörű teremben. Közepén helyezkedett el a kifutó, körbe pedig az ülőhelyek foglaltak helyet.
-Lesznek díszvendégek, akik a kifutó jobb oldalán fognak ülni. Terveink szerint, 15 híresség fog ott ülni, és még sokan mások, de ők nem a VIP helyen foglalnak majd helyet.-osztotta meg velem az ötletet Kim.
-Oké, és hol fogunk készülni?-kérdeztem tőlük.
-Oda Emily hátra visz mindjárt, mert jönnek majd a modellek, és még nekik is megmutatom a helyszínt.-válaszolt Kimberly. -Illetve te is hívj nyugodtan számodra fontos embereket, de ezen a héten add le a létszámot.
-Gyere Amber, hátra megyünk, és megmutatom az öltözőket, sminkszobat meg azt a szobát, ahol mi fogunk öltözni.-mondta Emily, majd egy hosszú folyosóra léptünk, ahol az  első ajtón rögtön be is léptünk. Ez egy nagy helység volt, tele sminkasztalokkal illetve fodrász kellekekkel.
-Itt fogják a lányok sminkjet és haját elkészíteni illetve a miénket is. Menjünk tovább.-javasolta Emily. -Itt fognak szintén a lányok készülni.-nyitott be egy újabb ajtón, ami az elozohoz hasonlóan is hatalmas terem volt.
-És itt is vagyunk annál a szobanal ahol mi leszünk.-nyitotta ki a fehér ajtót. Itt is sminkasztal és öltöző fülke volt látható.
-Ez mind szuper. Alig várom már!-mosolyogtam rá.
-Igen, én is. Szerintem Kim nem mondta, de a bemutató végén mi ketten fogunk besétálni, ahol köszöntjük a meghívott vendégeket és téged és Bethany-t is kifogunk hívni. Mert ugye a ruhák azok általatok tervezett ruhák lesznek. És akkor ti kijosztok, szerintem mondhatsz pár szót és ennyi lenne. Ezután pedig Kimberly házában lesz egy fogadás a meghívottaknak. Szeretnénk, ha ide is eltudnatok majd jönni.
-Rendben, köszönöm a meghívást. És 5 embert szeretnék meghívni, de szerintem Beth is hívna pár embert.-mondtam neki.
-Rendben, és még annyi kérésem lenne, hogy a ruhákat a hét folyamán kéne áthozni ide. Megoldható az?
-Persze, ezt akartam is kérdezni. És végül hány modell lesz?-tudakoltam tőle.
-Végül 25 lány lesz, minden lány egyszer fog menni, tehát annyi ruha kell majd.
-Pont tegnap számoltam meg, 12 szoknya lesz, ez különböző színű, mintájú, és hosszúságú. 8 egyberuha, ebből 4 estélyiruha, és 5 nadrág, a nadraghoz és szoknyahoz pedig bluz és felső is lesz, ezekből 17 lesz. És nem tudom, hogy táskát meg cipőt is hozzak? Vagy azt ti adjatok?
-Azt adunk mi, úgyse kell minden lány kezébe táska. És cipő is lesz.
-Szuper, akkor a héten hozom a ruhákat.-mosolyogtam a lányra.
-Rendben, köszi Amber. És tessék, itt vannak a meghívók az ismeroseidnek.
-Köszönöm, szia!-köszöntem el tőle. Majd a kijárat felé vettem az irányt. De még mielőtt hazamentem volna, a Cross család villája felé vettem az irányt. Mivel őket is megszerettem volna hívni.
Mikor odaertem pont akkor kanyarodott ki Adam a kapun az autójával. Mikor mellém ért leengedte az ablakot és átszólt nekem.
-Szia, hát te?-kérdezte.
-Helló, csak az anyukadhoz jöttem, odaakarok neki adni valamit. Itthon van?
-Ja,értem, itthon van, persze. Na, nekem mennem kell. Örülök hogy láttalak, de johettel volna akkor is amikor csak én vagyok itthon.-kacsintott.
-Hogyne azt gondoltam.-válaszoltam neki, majd behajtottam a kapun. Leállítottam az autót, majd az ajtóhoz léptem és csengettem egyet. Pár másodperc múlva Amelia nyitott ajtót.
-Szia Amber! Hát te? Nem szóltal hogy jössz. Gyere be!-köszöntött mosolyogva.
-Szia! Igen, nem szóltam, mert csak hirtelen felindulásból jöttem ma. Mivel atakarok adni nektek valamit.-mondtam neki, miközben a taskambol kivettem a 3 meghívót.
- Ez 3 meghívó a május 30-án tartandó divatbemutatóra, ahol az általam tervezett ruhákat fogják viselni a modellek, mivel ezt nem én szervezem, hanem Kimberly James a B&W tulaja. De minden benne van a meghívóban. És remélem jó ez az időpont és eltudtok jönni. Örülnék neki.-mosolyogtam rá.
-Köszönjük szépen a meghívást, biztos hogy ott leszünk. És hogy-hogy 3 meghívót hoztál?-kérdezte tőlem.
-Neked, Patricknek és Adamnek hoztam. Légyszíves majd add át nekik is.
-Persze, mindenképpen.
-Csak ennyit akartam nem is zavarok. Szia Lia!-integettem neki.
-Szia Amber! És köszönjük!
Beszálltam a kocsiba, és rögtön hazafelé vettem az irányt. Otthon a szüleimnek is odaadtam a meghívókat.
-Köszönjük Kincsem! Biztos hogy ott leszünk!-puszilt meg Anya.
-És még kiket hívtál meg?-kérdezte Apa.
-Az egész Cross családot.-mondtam nekik, mire a szüleim csodálkozva néztek rám.
-Adamet is? Hogy-hogy? Tudtommal ki nem állhatod.-mondta nekem Anya.
-Igen, ez így volt, de úgy gondoltam, hogy ha már Ameliat és Patricket meghívom, akkor illik Adamet is.
-Értem, Édesem. Ez nagyon szép gesztus volt.-mondta nekem Apa.
-Még Amelia is csodálkozott hogy Adamet is meghívtam.-nevettem fel. -Megyek fel, jó éjt!-köszöntem el a szüleimtől.
-Jó éjszakát Amber!-köszöntek el tőlem a szüleim.

Egy gyors fürdés és hajmosas után, miközben egy arcpakolast kentem fel az arcomra, hallottam hogy csipogott egyet a telefonom. Kíváncsian néztem meg. A képernyőn ez állt.

Köszönöm a meghívást, nem gondoltam volna, hogy egy csók elég ahhoz, hogy kedves legyél hozzám! Kitudja milyen leszel velem, ha több dolgot csinálok veled. A.

Ohh, basszus. Egy a baj...... hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinálna velem.

Vágyak kényszerből [Befejezett]Where stories live. Discover now