23.rész

8.8K 246 26
                                    

Reggel, amikor kipattant a szemem, eszembe jutott, hogy ma van az esküvőm. Egy lány életében az egyik legfontosabb esemény az esküvő. Nálam is így volt. Emlékszem, éppen mindig az aktuális kedvenc énekesemhez, színészemhez akartam hozzá menni. Így volt egy nagyjából 12 éves koromig, mert azután már azt vártam, hogy a szőke herceg érkezik hozzám majd fehér lovon. De egy idő után rájöttem, hogy ez csak mese, és nem leszek se Dicaprio, se a szőke herceg felesége. De még ezek után is bíztam abba, hogy a "hercegem" vesz majd feleségül. Álmodoztam arról, hogy majd találkozok a nagy ő-vel, szerelmesek leszünk egymásba, megkéri a kezemet Párizsban, feleségül vesz a tengerparton, és gyerekeink születnek majd és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Aha, majd nem most is így történt minden. Mindegy, már beletorodtem ebbe, nem akarok a múltban élni, a jövőre akarok koncentrálni.
-Amber! Keljel, gyere reggelizni, mert aztán jön Leo meg Linda.-jött be a szobámba Yvett, aki felhúzta a redőnyt.
-Oké, megyek.-asitottam, majd kikeltem az ágyból, belebujtam a köntösbe és lesetaltam, ahol Apa megint a biztonsági csapattal beszélt.
-Kérem annak az 5 jelentkezőnek, hogy védje a vendégeket, a helyszínt mindig megfigyelés alatt kell tartani. A többiek itthon maradnak, és a házra vigyáznak.-adta ki a parancsot, majd észre vett engem, hozzám fordult.
-Hogy van ma a menyasszony? Jó reggelt, Aranyom!-adott 2 puszit.
-Jól köszönöm, jó reggelt!-fordultam a biztonságiakhoz.
-Jó reggelt, kisasszony!-szóltak kórusban.
-Amber! Gyere! Nincs időnk ma lazsalni!-szaladt ki a konyhából Anya.
-Neked is jó reggelt Anya!-dunnyogtem.
Reggeli után vettem egy zuhanyt, a hajamat azt tegnap már megmostam, és pont amikor kijöttem a fürdőből, akkor lépett be Leo és Linda.
-Sziasztok! Mizu?-néztem rájuk.
-Amber! Nincs időnk csevegni, sietni kell!-jött felém Leo, aki rögtön lenyomott egy székre és nekiesett a hajamnak. Közben Linda is kezelésbe vett.
-Na, halihó!-jött be Bethany.
-Beth, szia! A ruhádat hoztad?
-Persze! Hogy vagy? Izgulsz?-kérdezte tőlem.
-Jól, köszi, és nem izgulok.
-Még!-mondták kórusban.
-Nem értem, miért kellene izgulnom?
-Látszik Amber, hogy még nem voltál menyasszony!-nevetett Linda.
-Beth, akkor a ruha jó rád? Nem szorít, csak mert látom van már pocakod.-néztem rá.
-Jó rám, Amber! Meg amúgy is ez a koszorúslany ruha nem?-kérdezte.
-De, igen. Meg te vagy a tanúm is.

A hajam végül fel lett tűzve, így igazán menyasszonyi lett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A hajam végül fel lett tűzve, így igazán menyasszonyi lett. A sminkem pedig egy viszonylag visszafogott nude smink lett.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Vágyak kényszerből [Befejezett]Where stories live. Discover now