3. Rész

423 14 0
                                    

Este izgatottan toporzékoltam az ajtóm előtt G és Jihyunnal az oldalamon.
Amikor megszólalt a csengő szinte feltéptem az ajtót és beleugrottam barátnőm nyakába akivel hatalmas puffanással elterültünk a kövön.
Körbevezettük a lányt a házban aki minden szentimétert figyelmesen végigmért.
Szobályába érve azzanol elterült az óriási pihe puha ágyon, majd az este hátralévő részében segítetgem neki kipakolni.
-Jóejt. - csuktam be az ajtaját majd indultam meg saját szobám felé ahol G-vel gyorsan álomba is szenderültem. A rémálmok még most is kisértenek de már nem olyan szinten mint eddig. Ez lehet G érdeme, amit örökké hálálni fogok neki.

-------------
Már hajnal óta fent vagyok és bámulom a plafont. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal, ezért egy zuhanyzást követően lementem tv-zni. A szobámba is megtehettem volna de nem akartam felverni G-t. Szegény így is minden éjjel felkel a mocorgásomra vagy halk sikolyomra a rémálom miatt.
-Szia. - ült le mellém Jennie.
-Hogy hogy fent vagy? - néztem továbbra is a tv-t.
-Hallottam hogy felriadtál. - vont vállat.
-Sajnálom. - hajtottam le a fejem.
-Nemkell Jia. Ez nagy trauma volt neked és így éled meg. - ölelt meg amit most szivesen viszonzok is neki.

-----------------
Sajnos ez a maradék 1 hét nagyon gyorsan telt el Jennie-nek köszönhetően és mire észbe kaptam mindannyian lent ültünk a nappaliban és vártuk, hogy jöjjenek.
Én csak ültem G ölében és szorosan fogtam a katanámat magam mellett.
Nem akarok öleléseket és felesleges szavakat, úgyhogy ehhez folyamodom.
Hallottuk lenyomódni az ajtó kilincsét ezért mind felálltunk. A gyomrom összeszorult amikor megláttam őket. Annyit változtak.. Sokkal férfiasabbak lettek.
Namjoon amikor meglátott megpróbált megközelíteni én pedig csak megfogtam jó barátomat, a katanám, kihúztam tokjából és egyenesen torkához érintettem a végét. Kicsit vicces lehetett, hogy mackónadrágban és pulcsiban fenyegetőzök szavak nélkül de ez engem most csöppet sem érdekelt. Elfogott az undor.
Nam lassan kezét rá akarta volna tenni a katana pengélyére de én megállítottam.
-Ne merd vagy átszúrom a légcsöved és levegőhiányban meghalsz. - szavaim kicsit durván hangozhattak de ez semmi nem volt az övékhez képest. Szemeim szikrákat szórtak és csak is Nam szemébe néztem. Nem érdekeltek a kíváncsi szemek amik körülvettek, főleg nem a Jiminé. Rá eddig rá sem néztem. Nem érdekelt.
Miután elvette a kezét és hátrált pár lépést visszatettem helyére fegyverem.
Ezután Neul-re néztem. Eddig nem is keresett. Nem érdekelte hogy hogy vagyok. Kicsit sem finomkodva végignéztem rajta, és elkönyveltem hogy, mindenét kirakja már. Hova fajult, hahh. És ezt a bátyám hogy engedheti neki...
Tekintetem Taera tévedt aki lehajtott fejjel szipogott. Felnézett rám majd biccentettem neki a fejemmel hogyha akar utánnam jön majd. Magabiztos léptekkel felindultam a biztos rejtekembe a fagyos hangulat elől.

Híᴠᴴᴬᵀsᴢ sᴢöᖇᴺʸᴱᵀᴱᴳᴺᴱᴷ |Jimin ff.| <3Where stories live. Discover now