Gerçek Tanışma

168 10 25
                                    

Chara

Battaniyeleri alıp ağaçtan indik ve Gaster'in evine doğru yol aldık. Frisk'in Sans'ın dediklerinden dolayı ona güvensede ben hala Gaster'e güvenemiyordum. İlerlediğimizde Gaster uyanmış, kendine kahvaltı hazırlamıştı. Bizim geldiğimizi hala anlamamıştı.

Frisk: merhaba bay Gaster,

Gastar: ah gelmişsiniz, sadece Gaster demeniz yeterli otursanıza.

Chara: teşekkürler

Frisk bana deminden ne dedin sen diye baktı bende bilmem işareti yaparak banka geçtim, ardımdanda Frisk yanıma oturdu.

Gaster: kahvanltıya ne dersiniz?

Chara:ııı-

Frisk: tabii ki çok güzel olur.

Gaster bize gülümseyip içeri geçti. Ben pek yeme taraftarı değildim, hem nasıl olsa toktumda, sans'ın ve Frisk'in bana yaptığı BERBAT espirilerden sonra tabii. Çok geçmeden Gaster yanımıza geldi ve ortaya sağanda pişmiş bir yumurta koydu.

Frisk: Çok teşekkürler.

Gaster: ne demek. Hadi başlayın soğutmayın.

Adam çok nazikti? pek alışkın olduğum birşey değildi gerçi, ben sadece ekmek yiyordum, neyse ki Gaster'in gözü benim üzerime pek gelmiyordu. biraz yedik ve oturduk.

Gaster: özür dilerim... ama buna muhtacız.

Dediği anda Frisk bayıldı ve Ellerime düştü. Gastere baktığımda çok bana bayıltıcı tabancayı doğrultmuştu, sonrasını hatırlamıyorum. Ruhum yüzünden benim bulunduğum ZG siyah olur ve hiç kimseyi görmem ayılana kadar beklemem gerekir.

Frisk

yeniden beyaz yerdeydim, Chara yoktu. ama Sans ordaydı.

Frisk: SANS!

Sans: hey hey sakin! Ne oluyor?

Frisk: Hepsi sizin planınızdı değil mi?!

Sans: Ne planı ya?

Frisk: Gaster ile alakalı olan

Sans: Ne? Ne yaptı size ?

Frisk: Bayılttı ne olcak?! ve şuan Lab.'a götürülüyoruz!

Sans: BEN SADECE KONUŞACAK SANMIŞTIM NE BİLEYİM BÖYLE YAPCAĞINI!

Frisk: Sen bilmiyormuydun?!

Sans: biliyordum yani bilmiyordum Offff.

Frisk: Sans, lütfen ne oluyor???

Sans: bak çok uzun hikaye burda anlatamam sizin her an önce onun elinden kurtulmanız gerek. Güçlerinizi görmüş olmalı. Ruhunuzu alıp bizi serbest bırakacak. ama bunu sadece ikinizde barış içinde yapabilirdiniz! Neden sadece tek bir yolu izlemek zorunda... neden hep savaşmayı seçiyor.

Frisk: Sans uyanıyorum diyecek bişeyin var mı?!

Sans: tamam tamam, uyandığında odaklan ve ruhunu kulaklarına, gözlerine bağlamayı çalış ki sizi görüp info verebileyim. Dikkatli olun!

Bu onun ben gitmeden önceki son sözydü. Uyandığımda çaktırmamaya çalıştım ve Sans'ın dediği şeyi yapmaya çalıştım. Ruhumla duyularımı bağlamak... düşünürken vücudumda bir şok hissetim ve istemeden gözlerimi açtım. Görüşüm kırmızılaşmıştı, ve duyduklarım eko yapıyordu. Büyük ihtimalle olmuştu. (örnek: uğuğuğu ZG den geldiğinde böyle gözükcek)

Undertale]۝[MacerasıWhere stories live. Discover now