'11'

21.4K 720 333
                                    

Eve geldiğimizde Burhan kendi odasına gitti ben kendi odama gittim , 2 saat olmuştu ama uyuyamıyordum aklımda o kadar fazla soru vardı ki mesela o adam ne demek istiyordu ? Yada Burhan kim neden o beni koruyordu? Ordaki insanlar neden beni öldürmek istiyordu?

Sinirle yataktan kalktım Burhan'ın odasına gittim kapıyı tıklatmadan direk içeri daldım eee odada kimse yoktu banyoya baktım banyoda da kimse yoktu bu adam nereye gitmişti ki?

Yasemin Hanım sabah saat 7 de gelip akşam 9 da da gidiyordu.
Oda evde yoktu.Korkuyla evde Burhan'ı aramaya başladım .
Evin hiçbir yerinde yoktu son ümit balkona çıktım. Evin yanındaki duvarın dibinde yere çökmüş yere bakıyordu ve öylece oturuyordu.

Yanına yaklaştığımda yüzüme baktı hiç tepki vermeden kafasını tekrar yere eğdi ne olmuştu ki ona? Yanına oturduğumda elinin kanadığını fark ettim. Çok kötü gözüküyordu. Telaşla elini tuttum yaralarını incelemeye başladım . Cam parçaları vardı . Burhan bi anda elini çekti .

"Acımıyor , boşver "

"Çok kanıyo pansuman yapmak gerek acımadığına emin misin ?"

Gülümseyerek yüzüme baktı.

"Acıyor Asel hemde öyle bir acıyor ki nefesim kesiliyo "

Elimi tuttu kalbinin üzerine koydu.

"En çok buram acıyo Küçüğüm. Seni kendimden uzak tutmak istiyorum. Kimse sana zarar vermesin istiyorum ama olmuyo işte. Sana zarar vericekler diye öyle korkuyorum ki nolur sende bırakma beni sende gidersen yaşayamam . "

Burhan'ın sözleri beni öyle etkilemişti ki.O an içimden bi his sarılmamı söyledi. Bende öyle yaptım sımsıkı sarıldım . Burnuma dolan alkol kokusu ve onun kokusu hoş geliyordu .

Kaç dakika öyle kaldık bilmiyorum ama Burhan omzumda uyuya kalmıştı. Uyandırmaya çalıştım uyanmıyordu da . Kaldırmaya da çalıştım maşallah iki katımdı resmen kolunu bile zor kaldırdım.

Aklıma gelen fikirle Burhan'ın ceplerini karıştırmaya başladım . Telefonu bulunca gülümsedim tabi gülümsemem hemen son buldu. Şifre vardı . Birsürü şifre denemesi yaptım ama yok açılmıyordu. Burhan'ı sarsarak uyandırmaya çalıştım.

"Burhan , Burhan şifren ne Burhan "

Yarımyamalak bi şeyler söylüyordu ama anlamıyordum iyice yaklaştım ve dinlemeye başladım

"Sen-sin"

Gözlerimi şaşkınca Burhan'a çevirdim doğru mu duymuştum acaba. Doğum tarihimi girdiğimde telefon bi anda açılmıştı.Cidden telefonunun şifresi bendim . Hızla yusufu aradım

"Alo"

"Ben Asel"

"Efendim yenge"

"Müsait misin "

"Evet , noldu ki ? Burhan nerede?"

"Bizim eve gelmen gerek çok acil"

"Tamam hemen geliyorum "

Yusufla konuştuktan sonra telefona bakmaya başladım galerisine girdim. Kendimi görmemle şaşkına uğradım. Birsürü gizli gizli çekilmiş resmim vardı.

Su içerken konuşurken Berfinle gezerken . resimlerin en altına indiğim zaman 6. Sınıfa giderkenki resmimi gördüm yine aynı şekilde gizli gizli çekilen resimlerimdi .
Ne yani yıllardır tanıyo muydu beni ?

Yusuf'un yenge diye sesini duyunca hızla ekranı kapattım ve telefonu Burhan'ın cebine tekrar attım.

"Yusuf,burdayız bahçede"

Yusuf koşarak yanımıza geldi. Telaşla Burhan'ı kaldırmaya çalışıyordu .

"Noldu ona"

"Bilmiyorum "

Yusuf'un yardım ederek Burhan'ın bi kolundan da ben tuttum. Odaya çıkartıp yatağa yatırdık.Tabi eli kanadığı için merdivenler felan kan olmuştu.Yusufa dönerek konuşmaya başladım onun ise gözü sadece Burhan'daydı.

"Teşekkür ederim gerisini ben hallederim"

"Emin misin yenge"

"Evet hallederim ben sorun değil iyi geceler"

Yusuf çıktıktan sonra çekmeceleri karıştırmaya başladım sargı bezi ve tentürdiyot arıyordum.
Bulduğumda koşa koşa Burhan'ın yanına geldim , elini tuttum ve camları temizlemeye başladım çok fazla cam vardı. Çantamdan cımbız alıp camları onla çıkarttım , yara mikrop kapmasın diye de tentürdiyot sürüp sargı beziyle sardım. Yaraya dokunduğumda bile tepki vermiyordu sadece uyuyordu.Üzeri de kan olmuştu

Değiştirsem mi , değiştirmesem mi? diye düşünürken bahçedeki hali geldi gözümün önüne . Üzülmüştüm her ne yaparsa yapsın onu bu halde bırakmam yanlıştı.

Dolabına gidip siyah t-shirt aldım ve Burhan'ın yanına gittim. Zar zor kollarını kaldırdım. Kanlı t-shirtini çıkarttım. Harbiden de vücudu mükemmeldi. Bakmamaya özen göstererek siyah t-shirti giydirdim , üstünü örttüm ve arkamı dönüp odadan çıkıyordum. Burhan bi şeyler demeye başladı ama net değildi ki dedikleri . İyice ona yaklaştığımda sesi daha netti.

"Burda ka-l kokuna ihtiyacım var lütfen"

Elimde tuttu bi anda çekti kendisine doğru. Sonra sımsıkı sarıldı çıkmak istedim çıkamıyordum da öküz ne kadar da güçlüydü. Ne yaparsam yapayım kollarından çıkamadım. Burhan'ı izlemeye başladım, hafif çıkan sakalları , kirpikleri her şeyi kusursuzdu. Böyle değil de başka şekilde karşılaşsaydık, ona aşık olurdum. Herşey daha başka olabilirdi . Ama kararımı vermiştim yarın merak ettiğim herşeyi soracaktım. Şimdiki tek derdim burdan nasıl çıkacaktım çok sıkı sarılıyordu. Yavaş yavaş elini açmaya çalıştım.

" Uyu Asel "

Başka çarem yoktu zaten . Gözlerim daha fazla dayanamayacaktı. Gözlerimi kapattım ve Burhan'ın kokusuyla kendimi uykuya bıraktım.

(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Selaaağm canım okuyucularım , yorumlarda biraz sohbet edelim. İstediğiniz herşeyi sorun ❤❤

Küçüğüm'Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin