'2'

37.6K 1.1K 566
                                    

Arkamdaki adamın korktuğu elinin titremesinden belli oluyordu . Karşımdaki adamlardan biri konuşmaya başladı.

"Cüneyt sence o kıza bişey yaparsan burdan sağ çıkabileceğini düşünüyor musun bırak silahı yaşaman için sana bi şans vereyim ? "

Arkamdaki adam tavrını bozmadan
"Sana inanmıyorum ben bu kızı öldürsem de öldürmesem de burdan sağ çıkmama izin vermiyeceksin bari ölürken intikamımızı alalım".

"Doğru burdan sağ çıkamıcaksın. Ama aileni kurtarma şansın senin elinde.Eğer Asel'i bırakırsan ailen yaşar.Ha diyorsan karım çocuğum umrumda değil sık o zaman kızın kafasına."

Dedi ve gülümsemeye başladı.Ne yani  beni öldürmesine izin mi vericekti.Şaşırarak karşımdaki adamlara bakmaya başladım madem öldürmesine izin verecekti neden kurtarmaya geldi.Arkamdaki adam kafasını bana çevirdiği sırada silah sesi duydum ardından arkamdaki adamın yere yığılışı  saniyeler bile sürmedi.

Öylece ayakta kalakalmıştım her yerim kandı kımıldayamıyordum,ağlayarak yere çüktüm boğazımdaki o yumru geçmiyodu saniyeler önce yanımda 7 8 tane adam ölmüştü.
Kafamı kaldırdığımda beni kurtarmaya gelen adamlar karşımdaydılar hepsi  bana bakıyodu anlamıyorum neden beni öldürmeye çalıştılar beni kurtarmaya gelen adamlar kim neden kurtardılar zihnimde o kadar çok soru vardı ama dilime yansımıyodu, konuşamıyodum .
Adamlarla göz göze geldiğimde 2si kafasını çevirdi.ortada duran adam ise sadece gözlerime bakıyodu sanki benden bi tepki benden bi cümle bekliyo gibiydi.Kaç dakika geçti bilmiyorum kafamı çevirdiğimde yanımızda kimse yoktu  sadece siyah saçlı adam vardı karşımda. Ben yerdeydim o ise yukarıdan üzgün bakışlarla bana bakıyodu.

"Yürü gidiyoruz burda durman çok tehlikeli."

Dakikalar sonra ilk defa konuşmuştu o konuşunca ayağa kalktım ve karşısına dikildim.

"Kimsin sen? Ne istiyosunuz benden bunlar kimdi ? Burhan kim ? Benimle ne alakası var herşeyi anlat ."

Diye bağırdım. Ben bağırınca çenesi kasıldı kaşları çatılmıştı.

"Öncelikle bana bağırmaman gerektiğini bil ve bidaha asla bana sesinin yükseltme bu senin zararına olur küçüğüm ."

Kanımın çekildiğini hissettim sanki ayakta duracak  gücüm kalmamıştı gözlerim kararıyodu. En son hatırladığım şey birinin kucağındaydım.
(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*).(*)
Hellüüü yine benn geldimmm bu bölüm biraz kısa oldu ama olsun düşüncelerinizi merak ediyoruum😍💜.

Küçüğüm'Where stories live. Discover now