#20

2.8K 183 21
                                    

Little gay cupcake🍰
"Τι είναι μπλε και δεν κλείνει ποτε?"

Princess👑
"🤦‍♀️"
"Το ανοιχτό μπλε πύραυλε"

Little gay cupcake🍰
":("
"Δεν με συμπαθείς κακούργα:("

Princess👑
"Είναι παλιό αστείο βλακα"

Little gay cupcake🍰
"...."
"Να σε πω"

Princess👑
"Ωχ μαλάκια θα ειναι"

Little gay cupcake🍰
"Σταματά να με πληγώνεις έτσι:("

Princess👑
"ΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΊΝΕΙΣ"

[...]

Η κυρία Ανδριάνα,  καθηγήτρια του θεάτρου στο σχολείο, μάζεψε όλο το Λύκειο για να πάρουν ακρόαση στην νέα παράσταση της με το θέμα των εφήβων στο σχολείο.  Ψήφισαν για καλύτερο ζευγάρι εμένα και τον Άλεξ και περιμένει να αυτοσχεδιάσουμε τα λόγια μας.

Νιώθω αμήχανα πάνω στην σκηνή περιμένοντας όλοι τα λόγια μας.

Ο Άλεξ βήχει αμήχανα και ξεκινάει.

"Είσαι τόσο όμορφη.  Η καρδιά μου πλέον σου ανήκει και είμαι ερωτευμένος μαζί σου που και να την καταστρέψεις θα είμαι εκεί να ξανά προσπαθώ να σε ξανά κερδίσω αν σε πληγώσω.."

Flashback.

"Σε θέλω δίπλα μου. Να σε κρατάω στην αγκαλιά μου και να σε πνίξω στα φιλιά. Δεν θα μπορούμε αγάπη μου να είμαστε ποτέ φίλοι ξέροντας εσυ ότι τα συναισθήματα μου για σένα δεν είχαν φιλικές διάθεσης.."

Κοιτάω τον μικρό Άλεξ στην Δευτέρα γυμνασιου να με κοίτα. Τα λόγια τα είχε γραμμένα σε ένα χαρτάκι και μου απήγγειλε το ποίημα που είχε γράψει.  Ήθελε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό του σχολείου και ήμουν σίγουρη ότι ο καλύτερος μου φίλος και χρόνια κρας μου, θα κέρδιζε.

Ποτέ δεν έμαθα τον νικητή.

Παρόν.

Κοιτάω τον Άλεξ να με κοίτα βαθιά στα μάτια, κρατώντας μου το χέρι.  Οι παλάμες μας ενωμένες μου μετέδιδαν έναν ηλεκτρισμό σε όλο το σώμα μου.

Θυμήθηκα το πως με κοιτούσε τότε και το ύφος του δεν άλλαξε από τότε. Το είχα λατρέψει το ποίημα του, που ακόμα το έχω κολλημένο στον τοίχο του δωματίου μου.

Χειροκροτήματα ακούγονται όταν τα χείλη μας ενώνονται σε ένα γλυκό φιλί.

"Παλιόπαιδα πήρατε τον ρόλο!" Η κυρία Ανδριάνα σκουπίζει τα δάκρυα συγκινησης και γέλαμε με τον Άλεξ.
"Είναι άδικο! Εγώ έπρεπε να είμαι στην σκηνή!" Η Εύα φωνάζει και χτυπιέται από την γκρίνια.
"Ελπίζω να ξέρεις ότι ποτέ δεν θα πάψω να σε αγαπάω" τα λόγια του Άλεξ έκαναν το σώμα μου να μουδιασει και την καρδιά μου να χτυπά σαν τρελή.  Μέχρι να γυρίσω να τον αντικρίσω, είχε χαθεί από την σκηνή. Άρχιζα να τον ψάχνω στην αίθουσα, αλλά είχε χαθεί.  Έπρεπε να τον βρω να του πω ότι τον αγαπάω από όταν είμασταν μικροί και παίζαμε στον κήπο του με τα τουβλάκια.

Όλοι είχαν αρχίσει να μιλάνε για το θεατρικό και έτσι άρχισα να ψάχνω τα παρασκήνια. Τον άκουσα να μιλάει με την παρέα του.

"Το σταματάω εδώ! Ήμουν μεθυσμένος δεν ήξερα τι έλεγα και ούτε θέλω να την πληγωσω. Την.."
"Τι θα πεις; ότι την αγαπάς; Το στοίχημα είναι στοίχημα! Τα έφτιαξα με την Έλενα, επειδή έπρεπε να πέσει στα δίχτυα του έρωτα σου!"
"Συμφωνώ με τον Αλεξ. Ήμασταν μεθυσμένοι δεν ξέραμε τι λέγαμε και ούτε θέλω να στεναχωρήσω την αδελφή μου, αλλά ούτε και την φίλη της. Εξάλλου βλέπεις πόσο την θέλει στα αλήθεια"
"Είστε δειλοί! Την ήθελα την Χαρά και με κάνατε να την χάσω! Μέχρι το απόγευμα θα έρθεις να μας πεις ότι το κάνατε αλλιώς θα το κάνω εγώ για σενα"

Το βιβλίο μου έπεσε κάτω τραβώντας τα βλέμματα του Αχιλλέα, του Γιώργου και του Άλεξ προς εμένα. Όλοι είχαν χάσει το χρώμα τους και εγώ προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια της καρδιά μου.

"Χαρά, να σου εξηγήσω-" έβαλα τα χέρια μου σαν άμυνα για να μην με ακουμπήσει ο Άλεξ.
"Ήμουν ένα στοίχημα;" τα δάκρυα μου έπεφταν από τα μάτια μου μαθαίνοντας πλέον την αλήθεια.
"Χαρά.."
"Μην με ξανά ακουμπήσεις. Τέλος! Και να φανταστείς ότι ερχόμουν να σου πω ότι σε αγαπάω"Τρέχω και φεύγω από την αίθουσα και τρέχω προς την εξόδου του σχολείου. Τα δάκρυα μου δεν σταματούσαν να τρέχουν και η αξιοπρέπεια μου ήταν στα πατώματα.

Ο έρωτας μου και παιδικός μου φίλος τελικά ήταν ένα ψέμα, ένα στοίχημα την παρέας. Ο Αχιλλέας με ήθελε και τώρα η Έλενα θα πληγωθεί. Δεν είναι έτσι ο Άλεξ που είχα αγαπήσει.






















Αποψινα θέματα: 1) Επιτέλους η υποτιθέμενη καραντίνα τελείωσε και επιτέλους βλέπω ξανά τους φιλους μου και το αγόρι μου.
2)Η ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΆΝΕΙ.
3)Η καραντίνα με έκανε να μάθω 1848201 χορούς στο τικ τοκ, με λες και εθισμένη πλέον και να καίγομαι το νιετφλιξ.  Σας προτείνω το gossip girl.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΔΈΛΦΙΑ; ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Ελπίζω να σας άρεσε το κεφάλαιο και ετοιμαστείτε για το τέλος.

Σι για.
Loveforfood_🙋‍♀️

Texting With Mafia [T.W.M.]  -Book 2- ➡️Where stories live. Discover now