Patır Putur Yutup Budur

117 5 7
                                    

Merhabalar sen ehehehehheheh;)

Medyada Rota'nın kukla şarkısı var. Kukla önemli ve bir o kadar da anlamlı bir parçadır. Azıcık beyniniz ve anlama kabiliyetiniz varsa adamın ne kadar haklı olduğunu anlarsanız.

Ki bu haklılığa devletimiz dayanamadı adamı hapise attırdılar.

Neyse bu bölüm Patır Putur dan konuşçaz. 10 milyonu aşkın abonesi olup bir boka yaramayan karakteriyle YouTube Türkiye'nin en büyük kanallarından biri.

Analar babalar çocukların elinden telefonu alsalar 10 milyon abone olacak 100000.

Kendini aktör sanıp iki tane film çekmiş. Biri kendi hayatını anlatıyor. Sanki çok mükemmel bir hayatı varmış gibi.

Mükemmelden kastım zenginlik vs değil mükemmelikten kastım yararlı anlamlı işlere imza atmış olması. Apimizin tek başarısı 10 yaş bandında ki çocukların oluşturduğu 10 milyonluk bir kanal. Ben bu kanalla Salih Reis  arasında bir fark göremiyorum.

Ki o kanalda kapatıldı. Sonunda YouTube'un aklı başına geldi. Hele şükür.

Neyse amk devam ediyoruz. Ailem ailem diyerek buralara kadar gelmiş bir piç. Bir bok bilmeyen aklının aldığı tek şey ne yapıp kendimi küçük düşürebilirim.

Ben samimiyim deyip geziyor ortalıkta daha ne piç olduğunu bilmiyor. Gereksiz saçma sapan videolarla trende giren, parasını her halükarda usanmadan bıkmadan göstermeye çalışan bir puşt.

 Gereksiz saçma sapan videolarla trende giren, parasını her halükarda usanmadan bıkmadan göstermeye çalışan bir puşt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu tip ne amk. Diriliş Ertuğrul musun sen? Malkoçoğlu musun sen?

Nesin sen orospu çocuğu.

Nesin sen orospu çocuğu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Cringe Level HardWhere stories live. Discover now