SEVGİLİĞM BENİM KARIĞM TAĞM MI

385 15 25
                                    

Merhabalar sen ehehehehheheh;)

Biricik yurdumun efso insanlarından iki kişiyi daha inceleycez bugün.

Bunlar sevgili. Söylemesem asla tahmin edemezdiniz kabul edin. Neyse bunlar 7 aydır mı ne çıkıyormuş. Kızın yaş 18 di galiba. Oğlanın ki şahsım tarafından bilinmiyor.

Neyse bu oğlanın arkadaşları bir yere çağırınca diyomuş ki ben evli adamım karıma sormam lazım. Ve kız 18 yaşında lise öğrencisi.

Oğlan diyor ki bazı eksiklerimiz var onları yarın halledersek yarın evleniriz. Evlilikte zaten bu kadar basit bir şey. Öyle değil mi?

Öyle söz olsun diye evleniyoruz biz zaten. Şöyle açıklayayım sorun kızın veya oğlanın yaşında değil ya da sorun 7 aydır çıkmalarında falan de değil.

Sorun bu insanların her halinden daha olgunlaşmadığını belli etmeleri. Ve evlilik olgunluk gerektiren bir şeydir.

Yani bir kavgada kimse kapıyı çarpıp çıkmamalı ya da diş macunu ortadan sıkıldı diye boşanılmamalı.

Bu tür boşanmalar nasıl oluyor sanıyorsunuz dostlar daha olgunlaşmamış evlenmeyi kolay bir şey sanan insanlar yüzünden saçma sapan boşanma sebepleri oluyor.

Ki bana göre evlilik sadece iki kişinin birleşmesi değil iki taraftaki ailelerinde bir aile olabilmesidir. Evlilikte kişiler kadar ailede önemlidir.

Hiçbir kız onu sevmeyen araya hasetlik sokan bir kaynana hiçbir erkekte onu aşağılayan bir kayınbaba istemez.

Elbette yine en önemli kişiler yine evlenecek olanlardır ama ailelerinde çokta olmasa bir önemi vardır.

Gelelim olgunluğa şöyle bir örnekle açıklayalım. Diyelim ki bayramda ilk önce damadın ailesinin evine gidildi. Gelin bunun için küsecekse kavga çıkaracaksa üstüne üstlük o kavgayı aylarca sürdürecekse o evlilikten çokta umut etmemek lazım.

Gelelim dostlar bir sonraki konuya. Videoda kıskançlıkla ilgili bir soru soruluyor. Diyorlar ki kız arkadaşımın erkek kankası olamaz, erkek arkadaşımın kız kankası olamaz biz çok kıskancız.

Gelelim kıskançlık konusuna. Kıskançlık elbette olabilir. Ama dozuna göre olmalı. İki tarafta kısıtlanmamalı. Bir kızın sevgilisi dışında yakın olduğu bir erkek olabilir. Eğer erkek arkadaşı kızın o dostuna güveniyorsa, sevgilisine de güveniyorsa ki en önemlisi bu.

Bir kızında bir erkeğinde karşı cinsle yakın olduğu biri olabilir. Bu genişlik değildir.

Kıyafet konusu örneğin. Hiçbir erkek sevgilisinin kısa veya dekolte giymesini istemez. Neden? Çünkü erkeklerin nefsini gayet iyi biliyor. Öyle dışarıya çıktığında sevgilisine rahatsız edici gözlerle bakılacağını biliyor.

Ama bu onu kısıtlamasına sebebiyet vermez. Benimde bir kız arkadaşım var. Ve o da yeri geldiğinde açık giyiniyor. Ha o giyince içim rahat olmuyor ama onu giymemesi için zorlayamam çünkü hakkım yok. Aynı şekilde kız arkadaşımın da buna hakkı yok.

Bende elbette çok kısa giyindiğinde ufak bir uyarı yapıp yine son sözü ona bırakıyorum. Doğrusu böyle olmalı çünkü.

Yapım gereği çok kıskanç bir erkek olmasam da elbette kıskandığım anlar oluyor. Ama bu onu ne kısıtlayacak ne de rahatsız edecek seviyede.

Aynı şekilde sevgilim de öyle. Olması gereken sağlıklı bir ilişki budur zaten. Velhasıl kelam kıskançlık elbette olabilir bir ilişkide ama dozunda olmalı.

Birini sıkacak kısıtlayacak kadar aşırı olmamalı.

Bu çiftin ilişkilerine karışmak elbette haddim değil ama bunları göğüslerini gere gere söylemeleri rahatsız etti beni.

Kız durup durup sevgilisini övüyor. Görmemişin bir sevgilisi olmuş aha böle olmuş.

Oğlanda yapışan bir t shirt giymiş. Habire gerinip duruyor. Neden?

Abiaaaağ kası var tağm mı?!

Ve video sonunda (yanlış hatırlamıyorsam kız söylüyordu galiba) biz coronalı değiliz o yüzden dışarıya çıkabiliyoruz dedi.

Ve video sonunda (yanlış hatırlamıyorsam kız söylüyordu galiba) biz coronalı değiliz o yüzden dışarıya çıkabiliyoruz dedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ZİHNİYETİNİ SİKİYİM SENİN.

Bütün dünya bunu düşünemeyecek kadar enayi zaten. Allah'ın akıllısı bir sizsiniz. Bizim aklımıza hiç gelmemişti doğrusu.

Hayır sizin geldi mi? Geldiyse hazırda bekleyin NASA size teklif gönderecek.

Muhteşem bir zeka belirtisi ya. Şaştım kaldım valla. Nasıl akıl edemedik biz bunu.

 Nasıl akıl edemedik biz bunu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Cringe Level HardWhere stories live. Discover now