TANITIM

670 265 333
                                    

(Canlarım bölüme başlamadan önce tarihleri alalım❤️🌌)

Kaldığım yerden tutunmuştum hayata. Bulduğum melodinin sesi daima kulaklarımda dolaşırken soğuk gecenin üzerime estirdiği rüzgar bütün nefesime işlemişti. Buradaydım. İstediğim yerde değil, olmam gereken yerde yaşamak için çırpınıyordum. Ben Derya. Geleceğim için bütün benliğimi harcadım. Ne eskisi gibi düşünebiliyorum, ne de tutulan zihnimde eskiyi anabiliyorum. Şimdi açtığın şarkıyla bedenime bir ürperti girecek. Bu yüzden kıs sesi, ağlamak için geceyi beklemeliyiz...

Uykuya dalan hislerimi sessizce bekletiyorum. Böyleyken düşünmek göründüğünden zor. Hayallerimi bir kenara bırakıp hedeflerime kilitlendim. Önümde sadece bir aşama kaldı. Ufak bir adım. Ben bu yaşamda gösterişli zamanlar geçirecektim. Biraz daha direnirsem vazgeçtiğime değecek. Hoşçakal geçmişim, seni unutturamam belki ama alıştırırım bütün zihinlere.

________

"Derya hayallerinden geleceği için vazgeçmişti. Dört senedir uğramadığı satırlar, hayaller ve düşünceleri tek bir nefesle bütün bedenini saracaktı. Ama o bilmiyor. Kıs sesimizi, uyanmasın kırılan hevesi..."

Seeelam canlarım❤️🌌
Tanıtım bölümümüzün kısa olmasını istedim. Heyecan uyandıralım biraz...
Umarım beğenerek okuyacağınız bir serüven olur. Oy ve yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. Sizi çok seviyorum❤️🌌

DÜŞLERDE YILDIZLARA UZANIR RUHUMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin