3.rèsz

430 18 0
                                    

Gyorsan felöltöztem ès ki mentem futni az erdőbe. A fülemben max hangerön szólt a zene. Már egy jó ideje futottam de mèg mindig ugyan olyan ideges voltam így meg álltam az egyik fa előtt amit ki nèztem magamnak ès elkedzdtem ütni mint egy boxzsákot. Eppem az öklöm jozzá "csapódott" a fához amikor iszonyatosan el kezdett fájni. Megnèztem ès mind a kèt öklöm teli volt kèk lila zöld foltokkal. Ahogy láttam nincsen el törve max meg zúzódva lehetett.
Miután el nyugtáztam magamban hogy nincsen nagy baj haza futottam. Köszöntem a tönnieknek gyorsan le tusoltam felvettem egy hosszújú pulcsit ès csatlakoztam a film nèzèshez.
Èppen nyúltam a teámèrt amit Alli csinált nekem mikor apu hirtelen meg szólaltt èm meg majdnem magamra öntöttem a forró teát.
-Mi törtènt a kezeddel?
-Nyugi apu. Nem komoly. Ideges voltam ès elkezdtem egy fát ütni ès ez lett a következmènye de max csak meg van zúzódva.
Mondtam neki de túl makacs.
-Pattanj. Megyünk Melissahoz meg nèzi a kezed.
Èrtetlenül nèztem rá hogy Kihez megyünk? De nem törődött vele èn meg csak szótlanul követtem a kocsig.  Egy 10 percel kèsőbb meg is èrkeztünk. Mikor ki szálltam a kocsiból meg láttam ahogy Derek ès Scoot beszèlgetnek így csak gyorsan be mentem az ajtón ès köszöntem a hölgynek aki ki   nyitotta nekünk.
-Mi volt ilyen sürgős Chris?
Nèzett apura furcsállva. Úgy túnik nem sűrűn kell egy vadász a csapatba. Vagy csak Allit hívják helyette.
-A keze. Meg tudod nèzni nem e el van törve? Volt olyan hülye hogy el kezdjen verni egy fát kesztyű nèlkül.
Mondta apu morcos de aggódó tekintettel.
-Ki mondta hogy nem volt rajtam kesztyű?
Erre csak egy "tudom hogy tudod hogy nekem van igazam" fejet vágott amire csak meg forgattam a szemem. Melissa ki küldte aput engem pedig le ültettet a konyhába. Gyorsan meg nèzte a kezem ès közben jó elbeszèlgettünk.
-Mi törtènt a kezeddel?
-Ideges voltam ès nem volt más a közelben csak nèhány fa.
Ezen csak el mosolyodott.
-A fa hogy nèzki amit választottál?
-Neki semmi baja èn jártam rosszabul.
Mosolyogtam rá. Ő is el mosolyodott ezen.
-Na ès mièrt voltál ideges?
-Nem olyan fontos csak egy női szeszèly volt.
Mondtam neki miközben fel szisszentem mert ahogy meg fogta a kezem el kezdett iszonyatosan fájni.
-Sajnálom, de muszáj vagyok vegig tapogatni.
Nézett rám bocsánat kérően. Bólintottam neki hogy nyugodtan folytassa.
Mire vegig tapogatta addigra már vagy 5-ször fel kiáltottam fájdalmamban. Gondolom apu szólhatott a fiúknak , hogy most ne jöjjenek be mert halottam mikor Scott be csapta a bejárati ajtót és hangosabban az átlagosnál meg kérdezte ez meg mi a fene volt.
Miután végeztünk ki mentem apuhoz a nappaliba ám mikor meg láttam hogy Derek is ott van egyből eszembe jutott a ma délutáni események és inkább ki mentem a kocsihoz hogy majd ott meg várom. Szerencsémre nem kellett sokat várni ra.
Miutan haza értünk el mentem fürdeni majd elkezdtem ki pakolni a bőröndjeim.
Hajnali 4 volt mikor meg untam és már álmos is voltam igy csak be dőltem az ágyba és nagy szerencsémre hamar el aludtam.

Reggel arra keltem, hogy Allison az ajtón dörömből.
-Mi van mááár.
Szoltam neki nyűgösen.
-Haladj!! 30 perc múlva indulunk a suliba.
Hallottam a válaszát. Mikor el jutott a tudatomig mit is mondott egybol ki pattantam az ágyból és el kezdtem készülődni, kb. 10 perc múlva már készen voltam.
Mai szettem:

Gyorsan meg reggeliztem az  ikremmel együtt majd indultunk a suliba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gyorsan meg reggeliztem az  ikremmel együtt majd indultunk a suliba.  Szerencsére kocsival nem volt messze így hamar oda értünk. Nem is kell mondanom nagyon kellemetlenül éreztem magam egész végig, mindenki meg bámult vagy éppen suttogot valamit a mellette állónak. Az igazgatói irodához érve fellélegezhettem. Allisonnal együtt be mentünk megbeszéltünk a leg fontosabb dolgokat oda adta a szekrenyem zárnak a kódját, meg mondta hogy a könyveket at vehetem a könyvtárban majd mehettünk is. Szerencsémre egy osztályba kerültünk. Az osztályba érve mindenki ram kapta a tekintetét, oda mentem a tanárhoz majd a papírt amit az igazgató adott. Gyorsan elolvasta.
-Rendben. Kérlek mutatkozz be az osztálynak.
Nézett rám unottan.
-Amelia Argent vagyok tegnap költöztem ide a családomhoz. Mielőtt bárki kérdezné igen Allison a testvérem pontosabban az iker tesóm. Ohh és tudok gitározni. Ennyi.
-Köszönjük, kerlek foglalj helyet Scott mellett.
Szólalt meg a tanár. Csendben oda mentem köszöntem neki majd figyeltem a tanárt ahogy az emberi szervezetről beszél.
Az iskola nagyon unalmas volt remélem nem lesz minden nap ilyen. Már vege volt a tanításnak és éppen a parkolóban beszéltük hogy ma kinél legyen a "gyűlés" (inkább csak ők hiszen én nem vagyok a falka tagja így csak csöndben hallgattam őket) mikor egy fekete camaro meg állt tőlünk nem messze. Mindenki tudta kié és hogy ki jött, nem sokkal később ki szállt és oda jott hozzánk.
-Történt valami Derek?
Kérdezte meg Liam.
-Igen, és eleg nagy a baj így jó lenne ha most indulnank hozzám meg beszélni az ügyet- mondta mikozben vissza fele haladt a kocsijához, már majdnem be szállt mikor vissza nézett ránk és meg szólalt - a fiatalabbik Argentet ne hozzátok csak akadályoz minket.
Bosszúsan néztem ra de nem szolatam semmit ahogy Ali sem tudta jól hogy ha kell meg vedem magam.
Ali ram nezett és egyből tudtam mire gondol.
-Nem baj, tényleg. Tegyél ki otthon és majd el mondod mi volt.
Mosolyogtam rá biztató.
-Rendben.
Mondta bele eggyezően. Az úton nem szóltunk egymáshoz, mikor haza értünk akkor is csak egy sziát mondtunk egymásnak. Apu még nem volt itthon így csináltam gyorsan kaját majd mentem a szobámba folytatni a pakolás. Nem sokkal később meg is voltam így el kezdtem nézni egy sorit.

Sziasztok!
Itt is lenne a kövi rész. Ha van barmi ötletetek mivel lehetne jobb/ mit kéne javítani rajta kérlek a comment részben írjátok meg nekem.
Addig is sok sok puszi.

The Argent Twins (Teen Wolf F.F.)Where stories live. Discover now