Sobotní Ráno

115 5 1
                                    

Dobré ráno Pardubice. Probouzím se ve svém bytu, track je venku, je krásný den a dnes se to oslaví. Dnešní večer strávím s celým lablem hezky v baru, moc se na to těším, zasloužíme si to, odvedli jsme spoustu práce. Po probuzení a ranní rutině mi přijde zpráva, že dnešní mejdan se koná ve Varech, protože v Pardubickém baru se zase něco posralo. Nevadí, proč ne? Možná to je i dobře. Narodil jsem se tam, vyrůstal a s hudbou začínal. Nachystám si věci na večer a tak dál. Všechno je v pohodě, venku je krásně, nic mně nezastaví, cítím se silný a mám radost. Dnešek bude fajn.

Později toho dne...

17 hodin

Všichni jsme v labelu a chystáme se na cestu, bereme auta a jedeme směr Karlovy Vary. Bude to dlouhá cesta, ale stojí to za to a zase se hodně nasmějeme. Ve všech panuje taková pohodová nálada, jen Nik je nějak mimo.,, Dome, co je s tebou? ",, Nic, jen mám zvláštní pocit." Dominik vypadá celkem starostlivě.,, Něco se zvrtne? ",, Já nevím, možná, nechme to být". Dominik zní vážně. Docela mně to nutí k zamyšlení, ale na to teď není místo, teď se jede slavit a já si to hodlám užít, nebudu řešit problémy.

21 hodin, Karlovy Vary, Brooklyn

Všichni jsme v klubu, objednáváme drinky a hudba jede na plno.,, Tak na nás bratři" Pronesl jsem a už to jelo, ve všech šla vidět radost a uvolnění, nedávno jsme vydali album a odjeli turne po celé ČR a SR. Zasloužíme si voraz. Becherovka teče proudem, vína plné sklenice, nějaké to pivo a samozřejmě i to focení a pokec s fanoušky bylo. Klub náhle ztichl a ozvalo se hlášení.,, Zdravíme Karlovy Vary, vítáme vás v našem klubu, doufám, že se dobře bavíte a že jste ready na pořádnou párty, protože tu máme týpka co zboří všechny kluby v republice. Přivítejte hlasitým potleskem Pavla Protivu. " Cože? Cooooo oooo? Protiva? Co ten tady dělá? Kde se tu vzal? Všichni se nechápavě a nenávistně díváme na stage. Protiva spustil rap a my se rozhodli toho magora ignorovat. Po asi deseti minutách co Protiva jel svoje songy mu zase hráblo a začal chcát do davu... Ochranka ho samozřejmě za jeho jekotu a pískotu fanoušků odvedla a vyhodila. Noční můra pro nás končí.

Párty už začala, objevil se i potížista Protiva, jak to bude dál? Bude mít v tomto příběhu Pavel nějakou roli? Kdo je ta osoba v kuchyni? A kde jsou naši hrdinové? Jak to bude dál se dozvíte v příštích částech.

Pařba na druhouWhere stories live. Discover now