6.Bölüm

532 76 15
                                    

LÜTFEN YAZIM HATALARIMI GÖRMEZDEN GELİN 🙈
İYİ OKUMALAR ❤️

Kasım 2020

Derin nefes alarak kafeye girdiğinde boş olması onu biraz şaşırtmıştı. Duvarda ki isimlere bakıp tebessüm ettikten sonra, Jongin'in dünyasına girdiği gün oturduğu masaya oturup beklemeye başladı. 

Gergindi.

Gergindi çünkü alması gereken cevapları varken nasıl soracağını bilemiyordu. Belkide biliyordu ama duyacağı cevaplara hazır değildi. Kendi kendine güldü. Bu zamana kadar hep farklı olduğunu düşünürdü ama şimdi öyle olmadığını görüyordu. Böyle şeylerden korkmadığını düşünürken, deli gibi korktuğunu görüyordu şimdi. Yinede korkusu merakının ve ilgisinin önüne geçemiyordu.

Duyduğu adım sesleriyle arkasını döndü. Koko onu görünce yüzünde ki büyük tebessümle ona doğru geldi. "Seni iyi gördüğüme sevindim!"

Kyungsoo küçük tebessümle karşılık verdi. "Bende iyi olduğum için mutluyum."

Koko'nun kaşları hemen çatılmıştı. "Bir sorun mu var?"

"Seninle konuşmak istiyordum."

Koko, Kyungsoo'nun tam karşısına oturdu. Yüzünde ki ciddi ifade hemen konuya girmesine sebep oldu. "Bir ikizin var mı Koko teyze?"

Koko biraz duraksadı. "Hayır ama bu dünyada herkesin bir ikizi vardır değil mi?"

Kyungsoo kafasını salladı. "Sanırım senin gerçekten var. Hemde senin gibi bu kafeyi işleten." Koko, cevap vermeden gencin gözlerinin içine bakmaya başladı. Genç olan, Koko'nun ona verdiği kutuyu masaya koydu. "Bana bunu neden verdin?"

Koko önce kutuya sonra Kyungsoo'ya baktı. "Eski kitaplarda yazdığı için." Kyungsoo kafası karışmış bir şekilde bakıyordu. "Baekhyun, iletişim kurmaya çalıştığını ama başarısız olduğunu anlattı. Bende bu kurşunu verme gereği duydum fakat o gün o kadar yoğundu ki.. sana hiçbir şey anlatamadım."

Kyungsoo kafasını sallayarak gözlerini kutuya dikti.

"O gün neler oldu Kyungsoo?"

"Sanırım onun dünyasına girdim." Tekrar gözlerini Koko ile buluşturdu. "Beni en çok şaşırtan şey ise buraya gelmem. Sana çok ama çok benzeyen kadın.. Keiko.." Kyungsoo kendine alayla güldü. "Bu nasıl olabilir?"

Koko masada ona doğru yaklaştı. "Biraz daha detay verir misin?"

Kyungsoo duvarda ki isme baktı. "Kim Jongin'in, evimizin eski sahipleri olduğunu öğrendim ve o gün, odama girdiğimde.. benim değil onun odasıydı ve ben sana yardım için buraya geldim." Kyungsoo kadına döndü. "Sensin sandım ama hayır, başkasıydı. Sonra gözlerim karardı ve.." gözleri yere kaydı. "Kendi dünyama döndüm, burada."

Koko ortadaki kutuyu eline aldı ve içinde ki kurşuna baktı. "Bu yanında olduğu sürece o seni duyabilir. Onun dünyana girdiğine göre onda da bu kurşundan var." Koko kutuyu bırakıp Kyungsoo'ya odaklandı. "Ama senin hala söyleyecek şeylerin varmış gibi hissediyorum."

Kyungsoo dudaklarını ısırdı. "Daha fazlasını.." dedi gözleri kutudayken. "Daha fazlasını öğrenmek istiyorum onun hakkında. Tekrar o dünyaya gitmek istiyorum." 

****

Kyungsoo eve girdiğinde ailesiyle eskisi gibi sohbet etmediğini fark etti. 

Bir anda aklına Jongin gelmişti yine. Bu zamanda yaşıyor olsaydı ona aile sıcaklığını iliklerine kadar yaşatırdı. 

YUÁNFÈN  // KaiSooHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin