Capitolul 6

3 0 0
                                    

    M-am dus acasa sa ma schimb si sa imi iau rucsacul pentru a avea un sleepover cu Vero. Cand am iesit pe usa aveam tinuta asta:

    Stiu ca nu e wow dar pana la urma mergeam doar la o fata acasa deci era ok

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Stiu ca nu e wow dar pana la urma mergeam doar la o fata acasa deci era ok.
     Am ajuns la Vero acasa.
Vero:-Hei Katherine!Ce faci?
Eu:...(o ascult si nu zic nimic avand privirea fixa dar nu la ea)
Vero:-Pari distrasa...Ce s-a intamplat?
Eu:-Bineee , Peter mi-a zis ca ma cam place putin.
Vero:-Nici sa nu te gandesti sa fi cu el! O sa se desparta de tine imediat si in plus ai iubit.
Eu:-Stiu daa, nu simt nimic pentru el, zic eu mintind-o .

Dupa o seara amuzanta in care ne-am uitat la filme , de dimineata a trebuit sa ma intorc acasa. Cand am ajuns nici nu m-am mai schimbat , m-am aruncat in pat si am inceput sa ma gandesc la Peter. Nu il stiam de mult timo dar parca doar cu un zambet a reusit sa imi aduca mintea cu gandul la el. Avea niste abdomene bine lucrate si mai era si bun la sport. Era total opusul lui Tom. Il plac pe Tom dar parca as vrea ceva mai mult...cineva mai ... cum sa zic? Rau cu care pot sa ma distrez. Katherine nu e bine ce faci , trebuie sa fi cu Tom. m-am indreptat eu singura dar sentimentele nu dispareau. M-am dus jos sa imi fac niste clatite mie si lui Stefan , insa cand l-am strigat nu raspundea asa ca probabil era inca la serviciu. Asta inseamna ca eram singura acasa si ca o sa ma plictisesc rau asa ca mi-am facut si popcorn , am luat o sticla de Cola de la frigider si m-am apucat sa ma uit la un film asteptandu-l pe fratele meu. Deodata am fost oprita de telefon.

Convorbire telefonica :

T: Hei iubito! Vrei sa vii la mine sa mergem prin padurea de langa casa mea si dupa sa vedem apusul?
Eu:-Da sigur , ma schimb si pornesc spre tine imediat. Te pup!
T: Si eu ! Te iubesc!

Convorbire telefonica incheiata.

    Parca uitasem complet de Peter. I-am lasat macarea pe masa si un biletel fratelui meu ca sa nu isi faca griji , m-am imbracat si am plecat:

 I-am lasat macarea pe masa si un biletel fratelui meu ca sa nu isi faca griji , m-am imbracat si am plecat:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Cand am ajuns l-am vazut pe Peter care citea o carte pe o mini canapea in fata casei. Nu iar! Chiar nu aveam chef de el. Cand am iesit din masina s-a uitat la mine. Nu isi lua ochii de la decolteul meu dar nu am zis nimic, am intrat pe usa ca si cum nu as fi vazut pe nimeni. Acolo ma astepta iubitul meu cu un buchet de lalele. L-am pupat pe obraz si am plecat in padure pe unde ne-am plimbat si am admirat florile pentrh cateva ore bune. Se facea seara asa ca am mers inapoi in casa dar Tom imi spunea ca are o surpriza pentru mine...In loc sa vedem apusul de pe mini canapeaua aceea am urcat pe acoperis. A fost un moment pe de a dreptul magic. L-am sarutat ,iar acesta m-a prins de mana. Apoape toate sentimentele mele pentru fratele sau disparusera...

Va urma...

Un nou început Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum