Capitolul 4

8 0 0
                                    

   M-am trezit destul de tarziu azi , mi-am facut repede rutina si nici macar nu am mai avit timp sa mananc. Am ales tinuta asta pentru azi :

   In fine probabil nu stiati dar culoarea mea preferata este rosu si la fiecare outfit am macar o pata de culore rosie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   In fine probabil nu stiati dar culoarea mea preferata este rosu si la fiecare outfit am macar o pata de culore rosie.
    Am iesit grabita si am ajuns la scoala fix cand s-a sunat , unde ma intalnesc cu Tom , care de ieri este noul meu iubit . Ii dau un sarut pasional , el ma tine de talie si mergem la ore.
Vero:-In sfarsit ai venit! Va sta bine impreuna.
Eu:-Multumim!
Vero:-Vezi ca la ora de sport o sa facem un antrenament pentru ca in curand va incepe sezonul de fotbal si noi o sa ii incurajam pe baieti
Eu:-Bine , bine.

Dupa o zi plictisitoare de scoala am mers acasa sa ma schimb si sa ma machiez mai mult pentru ca Peter, fratele lui Tom dadea o petrecere , iar iubitul meu m-a invitat. Nu stiam cu ce sa ma imbrac pentru ca voiam sa fie si sexy tinuta mea dar sa fie si putin elegant.
Am optat pentru asta pentru ca aratam superb in ea.

Am optat pentru asta pentru ca aratam superb in ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   A venit Tom sa ma ia.
T:-Arati bine babe
Eu:-Mersi , nici tu nu arati rau, spun eu chicotind.

    Cand am ajuns in fata casei lor am fost uimita. Era imensa! Am intrat si nu era nimeni. Petrecerea avea sa inceapa in jumatate de ora iar cei doi frati trebuia sa aduc bautura de la subsol. Eu admiram o biblioteca mare un aveau o gramada de carti vechi si prafuite.
     Peste cateva minute au inceput sa apara invitatii. In scurt timp toata casa sa umplut. Desi nu prea il cunosteam pe Peter am vazut fara sa vreau sa se saruta cu 5 fete pe rand si dupa le-a dus in dormitor. Ciudat! In fine nu e treaba mea.
      Eu fiind foarte petrecareata m-am urcat pe masa si am inceput sa dansez pe muzica asurzitoare cu o sticla de bourbon(bautura alcoolica) in mana , in timp ce Tom era mai linistit si statea pe langa mine. Cand se terminase petrecerea era foarte beata si ma roteam pe acolo.

     M-am trezit de dimineata ametita intr-o camera cu un tricou de baiat si pantalonii scurti ai unui baiat care mie imi ajungeau pana la genunchi. Nu stiam ce se intampla. A intrat cineva. Era Tom.
T:-S-a trezit petrecareata mea!
Eu:-Ce s-a intamplat?
T:-Erai foarte beata aseara si daca te duceai acasa de omora Stefan asa ca m-am gandit sa te las sa dormi in patul meu si ti-am dat niste haine de ale mele ca sa stai mai confortabil...si stai linistita eu am dormit pe canapea.
Eu:-Esti foarte dragut. Mersi mult! Te iubesc!
T:Si eu draguto! Acum grabeste-te ca intarziem la scoala!
Eu:-Si cu ce ma imbrac?
T:-Stai sa ma uit ce mai am prin casa poate am de la ce mai raman de obicei de la petreceri sau ceva.
Eu:-Ok.
T:-Te astept in masina.

    Pana la urma a gasit astea ai mi le-a dat. Nu erau asa naspa.

   Cand sa plec am auzit voci din camera alaturata si m-am uitat prin crapatura usii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

   Cand sa plec am auzit voci din camera alaturata si m-am uitat prin crapatura usii. Peter era dezbracat inveti cu o patura alaturi de vreo 3 fete pe jos si 2 in pat langa el . Toti dormeau. Ew nu pot sa cred ce naspa e fratele iubitului meu!

Va urma...

Heeey , va rog sa imi scrieti idei daca vreti sau sa imi spuneti daca va place!💋

Un nou început Where stories live. Discover now