21 gün önce

170 19 0
                                    

her şey şöyle başlamıştı.
jungkook arkadaşlarıyla bir cumartesi akşamı içkinin dibine vurup eğlenirken ortamda bir kişinin eksik olduğunu farketmişti.
"hoseok hyung nerede?" bir anda bütün gözler ona çevrildi ve ardından etrafa hızlıca göz attılar. cumartesi günleri o kadar rutin haline gelmişti ki artık yoklama almadan hızlıca sarhoş olup sızmayı planlıyorlardı. herkes bilmiyormuşçasına omuz silktiğinde jungkookta aynı şekilde davranarak koltukta geriye yaslandı.

o sırada yoongi odaya 2 tabak cipsi ile girdiğinde söylenmeye başladı "şu saçma sapan uygulamadan birini bulmuş, onunla buluşacakmış.peh, saçmalık." yoongi bozulmuş duruyordu.

"ne uygulaması?" jungkook merakla sordu. bugün biraz sıkılmıştı ve arkadaşlarından birinin hayatı ilginçleşmeye başlamıştı.

"findyour.. bir şey bir şey. pek hatırlamıyorum. duygusal boşlukta olan homoseksüller için çöpçatan aplikasyonu." yoongi uygulamanın tanımını aynı sitesinde yazdıkları gibi açıklamıştı.sesindeki alay herkesi eğlendirdi.

"duygusal boşluk mu? hoseok'un duygusal boşlukta olduğunu bilmiyordum." jin kafası karışmış gibi konuştu. biraz da bununla eğleniyor gibiydi. namjoonla birbirlerine bakarak güldüler.

"pekala anlamıyorum. sosyal medya üzerinden biriyle tanışmakta neyin nesi? hiç güvenilir değil ve sırf seninle uyumlu konuşuyor diye ruh eşinde sayılmaz. belki seni kandırmak için senin hoşlanacağın şekilde konuşuyor. insanlar böyle uygulamalarda çok kolay bir şekilde başka role bürünebiliyorlar."  hepsini bir çırpıda söyleyen yoongi sonlara doğru nefes nefese kalmıştı. ancak sonunda hepsi oynadıkları oyunu bırakıp ona döndüler.

"neden bu kadar yükseldin şimdi?" seokjin sesinde eğlenir bir tonda söylenince yoongi sinirle ona bir yastık fırlattı.
"yükselmedim sadece...saçma işte."
seokjin oyununa geri dönerken konuşmaya başladı.
"hayır, değil. yani en azından geçen tanıştığım çocuk bunu kanıtlar niteliğindeydi.sorun bendeydi."
"ne? sen böyle bir uygulamaya mı kayıtlısın?"
"nolmuş yani, geri kafalılık yoongi, bulaşıcıdır ve sen hemen bize bulaştırmadan ikile."

gecenin ilerleyen saatlerinde herkes sızdığında ve jungkook hala sıkıntıdan telefonuyla ilgilendiğinde hoseok bir fotoğraf paylaştı. jungkook fotoğrafta hyungunun yanındaki çocuğun epey yakışıklığı olduğunu düşündü ve telefonundan uygulamaya aratmaya başladı.
"findyour... neydi? findyour..hah" "findyourfuturehusband" uygulamanın adını mırıldanınca seokjin uykusunda mırıldanmaya başladı. jungkook sessizce uygulamayı yükleyip kaydolmaya başladı. basit bir kurulumu vardı. adını soyadını ve hoşlandığın şeyleri bir paragraf halinde tanıtım amaçlı yazıyordun ve fotoğrafını koyuyordun, bu kadardı. jungkook tüm bunları tamamladıktan sonra uykusu geldi ve uyumaya başladı.
yaklaşık 4 saat sonra ise ortalamaya göre hızlı bir şekilde ilk mesajını aldı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

sehnsucht / jikookWhere stories live. Discover now