Ön Söz

191 31 28
                                    

İlk defa bir ön söz yazıyorum. Bu yüzden biraz heyecanlıyım. Uzun zamandır nasıl bir giriş yapacağımı düşünüyorum. Ama bir türlü nasıl bir giriş yapacağımı bulamadım. Ben de dedim ki başla Betül gerisi gelir nasılsa.

Öncelikle bu kitap benim için gerçekten çok değerli. Bu kitapta anlattıklarım tamamen hayal ürünüdür. Ama ben bu kitabı yazarken sanki gerçekmiş gibi hissettim. Çünkü bu kitaptaki tüm karakterler özel. Lütfen onları sevin. Çünkü hepsi sevilmeyi hak ediyor.

Kötü ya da iyi yoktur. Bu kavramlar bizim aklımızda oluşturduğumuz şeylerdir. Kimse iyi ya da kötü değildir aslında.

Biz, kişinin davranışlarını aklımızda tartıyor ve ahlaken kötü ya da iyi olduğuna karar veriyoruz. Bu kitapta tabuları yıkalım istiyorum. Kötü olduğuna karar verdiğimiz karakterlerden nefret etmeyelim mesela.

Şimdi biraz kitap hakkında konuşalım. Bu kitap aslında tek kitap. Devamı olmayacak kesinlikle. Ama aynı zamanda bir serinin ilk kitabı niteliğinde. Bu serinin her kitabında başka bir karakterin iç dünyasıyla tanışacağız. Kitapların okunma sırası çok da önemli değil. Ama seride ilk yazdığım kitap bu olacak.

Öyleyse hazırlanın. Çünkü Geçmişteki İzler Serisi'nin ilk kitabını okuyorsunuz.

Öyleyse bu kitap geçmişinden kurtulamayan, acılarını içine gömen, dışardan göründüğü gibi olmayan tüm herkese gelsin. Sizi seviyorum. Siz o kadar naif insanlarsınız ki iç dünyanızı dışa yansıtamıyorsunuz. Dışardan pembe görünseniz de içiniz de simsiyahsınız.

Şimdi gelin dışardan pespembe olan Loya Işık'ın iç dünyasıyla tanışalım.

Pembe Bir GökyüzüWhere stories live. Discover now