19.

31 0 0
                                    

Öt perccel később megérkeztünk Liam lakására.
Biztosra veszem, hogy a szülei fizetik a lakbért. Liam a legfelső szinten lakott. Mikor felértünk, körbe pillantottam a folyosón. Hatalmas ablakok, egy biliárd asztal középen, sok színes festmény a falakon és ekkor vettem észre, hogy ezen a szinten csak egy szoba van. - Erre - mondta.
Sarahval követtük őt a folyosón. - Most is hallom - közölte Sarah..
Erre nem tudtam mit mondani, túl sok volt ez nekem egyszerre.  Ezután elértük a szobáját. Betessékelt minket és kulcsra zárta az ajtót.
- Nem, ez nem történhet meg újra - kezét a tarkójára téve járt fel alá a szobában, ami nem hálószoba volt. Hat persze, gondolhattam volna. - Mégis mi? - kérdeztem tőle.
- Ez az egész nagyon el van cseszve.
- Liam mond már mi van! - szinte ordítottam.
- Ne! - sikoltotta Sarah. Véleményem szerint nem nekünk szólt, hanem annak a bizonyos hangnak a fejében.  Ezután furcsa dolog történt. Sarah lába összecsuklott és egész testében szétterült a padlón. Észrevettem, hogy az orrából és a szájából ömlik a vér, de nem a szokványos vörös. Kékes folyadék terült szét a padlón és elárasztotta az arcát.
- Nézd - fordultam Liam felé, mert a látványtól hányingerem lett.  De ő meg sem rezzent, csak komoly arccal nézte, hogy Sarah....meghalt.
Ennyi volt, nem bírtam tovább.
Gyorsan a mozsdóba kell jutnom még mielőtt kidobom a taccsot.
Körbefordultam a szobában és..nem egy ajtót láttam, hanem kettőt. És mi van ha véletlenül pont az ő szobájába nyitok be? Nem akartam ott kidobni a taccsot. Aztán fizethetem a drága szőnyeget. Nem kockáztattam.
- Hol van a fürdőszoba? - kérdeztem
Semmi válasz. Ekkor megfordultam. Liam csak állt ott és nézte Sarah elfehéredett testét.
Elindultam Liamhez és megszorítottam a karját.
Ekkor rám nézett. - Jobb oldali ajtó - mondta.
Elindultam, és amikor benyitottam nem egy fürdőszoba fogadott, hanem a hatalmas szobája, középen egy francia ággyal és két, vele harmóniában álló éjjeli szekrényel.  Ekkor véltem felfedezni még egy ajtót, benyitottam es már a fürdőszoba fogadott.  A hányinger elmúlt, de azért jól esett megmosni az arcom.  10 perc után kiléptem a fürdőből.

Nothing Left To LoseWhere stories live. Discover now