13.

46 0 0
                                    

  Soha nem tapasztaltam ezt a fajta vágyat. Liam annyira szenvedélyesen csókol, hogy az már fáj.
  Elhúzódott a számtól és a nyakam kezdte el szívogatni és csókolni. Aztán egyre lejjebb vándorolt a szájával. Most a köldököm kezdte el nyalogatni.       Felülkerekedett rajtam a vágy. Nagyon kívántam őt. De ez még túl korai lett volna. Még csak egy napja ismerem. - Liam. Mit teszel velem? - kérdeztem.
- Ma éjjel semmit - mondta zilált hangon és rám kacsintott.
  Ettől a kijelentéstől elkezdett bizseregni az egész testem. Liam egy puszit nyomott a számra és mellém telepedett. Hozzá bújtam és így aludtunk el.
  Másnap reggel hatkor az ébresztő riasztott fel. Mikor a másik oldalamra fordultam megpillantottam Liamet. Eszembe jutottak a tegnap este történtek. Megsimítottam az arcát és hagytam tovább aludni. Nem akartam felébreszteni, még korán volt.    Lezuhanyoztam, felöltöztem, bepakoltam a táskámba és ellenőriztem, hogy mindenem megvan e az első napra.  Minimálisan kisminkeltem magam és Liam felé indultam. De ekkor megláttam, hogy engem figyel.
- Jó reggelt – köszöntem.
- Jó reggelt. Gyere ide – mondta.   Kitárta a karját és én bolondultam ezért. Természetesen hozzá bújtam.
- Hogy érzed magad? – kérdezte.
- A történtek ellenére jól. Sokkal jobban, mint tegnap – mondtam.
- Remélem is. Ugye nem bántad meg a tegnap történteket? – kérdezte.
- Egyáltalán nem bántam meg. Csodálatos volt – Liam puszit nyomott az arcomra, majd az orromra.
- Mennyi az idő? – kérdezte.
- Fél hét van – mondtam.
- Az nagyon korán van. A tanítás csak nyolckor kezdődik. Miért keltél fel ilyen korán? – kérdezte.
- Nem szeretném, hogy az első napom káosz legyen, így ellenőriztem, hogy minden a helyén van e. Tudod könyvek, jegyzetfüzetek és társaik – mondtam.
  Nem tudom mi is folyik pontosan Liam és köztem, de mellette biztonságban érzem magam. Nem tudom szavakkal kifejezni, milyen hálás vagyok neki azért, amiért itt maradt velem és vigyázott rám.              - Csodálatos vagy – mondta.
Ekkor váratlan dolog történt. Liam olyan lendülettel csókolt meg, hogy a háttal az ágyra zuhantam és ő került fölém.
  A csókjában minden volt csak gyengédség nem. Inkább szenvedély, vágy és kíváncsiság. Liam egyre szenvedélyesebben csókolt. A nyelvével megnyalta az ajkamat, utat törve magának.
  Engedelmesen szétnyitottam a számat és az érzés kábító volt. Hatalmas vágy kerített hatalmába. Akartam Liamet. Érezni akartam. Csak magamnak akartam.        Liam abbahagyta a csókot de csak annyi időre, hogy levegőhöz jusson és egyből elkezdte a nyakamat csókolni és nyalogatni a legérzékenyebb ponton.
- Liam – lihegtem. Felnézett rám egy pillanatra. Láttam a szemében azt a tüzet, ami engem is felperzsel.
  Liam felhajtotta a pólómat és elkezdte nyalogatni a hasam aztán egyre lejjebb vándorolt a szájával.

Nothing Left To LoseWhere stories live. Discover now