10.

50 2 0
                                    

Miután mindent helyre pakoltunk leültem az ágy szélére, és azon töprengtem, hogyan történhetett ez meg. Valaki járt itt és senki nem látott és hallott semmit. Liam letérdelt elém és megfogta a kezem. - Jól vagy Evie? - kérdezte. Nem nem vagyok jól. - Mi folyik itt Liam?
- Nyugodj meg most már minden rendben.
- Hogy kérheted azt, hogy nyugodjak meg? És ha ez az idegen visszajön akkor amikor én is itt vagyok? Mi van ha... - Nyugalom Evie. Senki nem bánthat téged ha veled vagyok. Vigyázok rád - mondta kedvesen. Szerintem Liam tudja, hogy mi folyik itt. De megértem ha nem akarja elmondani. - Felhívom Annát és elmondom mi történt. Megkérem hogy maradjon Nattel amíg ki nem derítem mi ez az egész. Ha akarod veled maradok az éjjel - mondta.
- Tényleg, Annáról el is feledkeztem. És igazad van,  nem szeretnék éjjel egyedül maradni. De tényleg nem gond? Mármint megtennéd ezt értem? -  kérdeztem. Már a sírás kerülgetett annyira féltem - Hát persze. Nagyon szívesen maradok. Nem kell félned. Kimegyek és felhívom Annát. Két perc az egész - mondta. Puszit nyomott az arcomra és kiment.
Amíg telefonált  átöltöztem, a fekete pólómat vettem fel. Megkerestem a laptopomat és ágyba bújtam. Ekkor Liam benyit az ajtón.

Nothing Left To LoseWhere stories live. Discover now