3...2...1 ALEXİOS ÇIKTI!

1.6K 48 74
                                    

Veeee sonunda serinin ilk kitabı  olan Omen Serisi : Alexios çıktı!

Veeee sonunda serinin ilk kitabı  olan Omen Serisi : Alexios çıktı!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Satın alabileceğiniz internet adresleri;

-Kitapyurdu

-Kitap Müptelası

-Babil kitapevi

-Pandora

-D&R

-Yurt dışından alacaklar için;

-Tıkla24

-Olur da internet sitelerin de bulamazsanız (bazı sitelerde 17 sinden itibaren satışa çıkmış olacak) İnstagram 5subatvecadiyayinlari'na DM atabilir ya da 0545 232 65 59 numaralı whatsapp sipariş hattı üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Öncellikle şunu söylemek istiyorum. Kitabı alıp almamak tamamen size kalmış, kimseyi alması için zorlamıyorum lakin eğer alırsanız, serinin devamının da kitaplaşabileceğine dair katılım sağlamış olursunuz. Dolayısıyla ilk baskının yakalayacağı satış ve devamında gelecek talep çok önemli. Bu seriye gerçekten çok emek verdim ve sonunda somutlaşması, elime kitap olarak gelebilmiş olması benim bugüne kadarki en büyük hayallerimden biriydi. Eğer serinin tamamının kitap olmasını en az benim kadar sizler de istiyorsanız, lütfen hayalimin devamını getirmemde bana destek olun. Buraya kadar her şeyi birlikte yaptık, ben yazdım siz gerek oylarınız gerek yorumlarınızla bana destek oldunuz ve seri buraya kadar, hiç tahmin etmediğim okunma sayılarıyla geldi. Şimdi desteğinize her zamankinden çok daha ihtiyacım var. Dilerim bu yolda da yine hep birlikte oluruz.

Kitabın adı neden değişti?

Bildiğiniz üzere artık piyasada çok fazla 'Tatlı' adı altında geçen roman ve hikâye var. Dolayısıyla hem karışıklık yaratmaması hem de biraz daha fantastik temasına uyması adına yayıneviyle birlikte ismini değiştirmeye karar verdik. Açıkçası içime sinen bir karar oldu, ne zamandır düşündüğüm bir konuydu çünkü. Bundan sonra her kitapta (inşallah) karakterlerin adı olacak. Omen Serisi: Satan gibi.

Buna ek olarak, daha önce açıkladığım gibi şimdilik beşinci kitaba kadar olan bütün hikâyelerin ilk birkaç bölümü hariç diğer bütün bölümlerini kaldırmak zorundayım. Bu bir seri olduğu için insanlar satın almak yerine hikâyeleri buradan ücretsiz okumak isteyebilir. Bu da yayınevine gelecek talebi azaltacağından ve yeteri kadar kar edemeyeceklerinden sıkıntılı bir durum. Dolayısıyla dediğim gibi kaldırmak zorundayım.

Son olarak, kitabın içindeki bazı sahnelerde değişiklikler göreceksiniz. Onları yakaladığınızda bana yazın, bakalım beğenecek misiniz merak ediyorum. Sağlıcakla evde kalın. Hepinizi kocaman kocaman uzaktan öpüyorum. Ve son olarak (Luci'yi sürükleyerek yanına çeker.);

İYİ Kİ VARSINIZ, SİZLERİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM. ♥️

Alexios : Omen Serisi 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin