KİTAP OLUYORUZ!

2.3K 108 104
                                    

Sanırım başlığa saatlerce bakabilirim. Günün birinde benim de bu başlığı atacağım hiç aklıma gelmemişti. İstemiştim ama... Vay be demekten alıkoyamıyorum kendimi.

Gerçekten kitap oluyoruz, şaka gibi değil mi? Bunu bu platforma katılmadan çok daha önce, Facebook'a üye olduğum ve hikâye yarışmalarına katıldığım zamanlardan beri istiyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gerçekten kitap oluyoruz, şaka gibi değil mi? Bunu bu platforma katılmadan çok daha önce, Facebook'a üye olduğum ve hikâye yarışmalarına katıldığım zamanlardan beri istiyordum. Yani bundan yaklaşık bir 10-12 yıl önce. Şimdiyse bunun gerçekleşiyor olması? İnanın içimdeki duygularımı nasıl tarif edebilirim ben bile bilmiyorum.

 Şimdiyse bunun gerçekleşiyor olması? İnanın içimdeki duygularımı nasıl tarif edebilirim ben bile bilmiyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yayınevimizin adı: 5 Şubat Yayınları!

Henüz yeni bir yayınevi sayılır, 2016 yılında kurulmuş ve sahibi de bu yollardan geçmiş bir yazar. Dosyamı yollamadan önce bu yayınevini çok araştırdım, çok inceledim, bastıkları kitaplara ve yazarlara baktım. Gerek paylaşımları olsun, gerek yayınevinin sahibi Başak Hanım olsun bana her haliyle çok samimi geldi. Dediğim gibi yeni sayılabileceği için bünyesinde Epsilon ya da Pegasus kadar çok yazar barındırmıyor, dolayısıyla yazar ve yayınevi arasındaki diyaloglar daha sıkı oluyor. Benim için önemli olan noktalardan biri de bu.

Efendim lafı uzatmadan dosyamı geçen sene gönderdim. Fakat aradan bir yıl geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmayınca yayınevini arayıp, durumu izah ettim. Başak Hanım dosyayla kendisi ilgileneceğini ve en kısa zamanda dönüş yapılacağını söyleyerek görüşmeyi sonlandırdı. Ve sonra, Ekim ayında gece 2'de o haberi aldım: KİTABINIZ BASIMA UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR!

Nasıl sevindiğimi bir ben, bir Allah, bir de Luci bilir. Birkaç yayınevine daha göndermiştim ama gönlümden hep burası geçiyordu, gerçekten çok istiyordum. Sonra görüşmeye gittim ve annemi de beraberimde götürdüm. Bu siteye üye olduğum ilk andan beri o da benimleydi, yazdığım bütün hikâyeleri okudu(Her ne kadar Satan'ın küfürlerini çok onaylamasa da... Ve favori karakterini tahmin edin; Kyrian.) ve her aşamada benimleydi. Dolayısıyla onunda bu sürecin bir parçası olmasını istedim. Daha sonrasında Başak Hanım ile tanıştım ve kendisi tam tahmin ettiğim gibiydi. Gerçekten çok içten ve samimiydi, bizi çok güzel ağırladı ve görüşmenin sonunda elime de sözleşmeyi verdi. Sözleşmeyi inceledim, bazı yerlerini yeniden düzenledikten sonra imzayı attım!

Şimdi neler olacak kısaca yazayım;

1- Tatlı Sürpriz eğer bir aksilik olmazsa, Ocak ayında yani 2020 yılında çıkacak.

2- Kitap fantastik ağırlıklı olduğu için 5 Şubat Yayınları'nın markası olan Cadı Yayınları adı altında basılacak.

3- Tahmin ettiğiniz üzere Aralık ayının sonu veya Ocak ayının başı gibi ilk üç-dört bölüm dışındaki bölümleri kaldıracağım.

Bu bir seri olduğu için insanlar satın almak yerine devamını buradan ücretsiz olarak okumayı tercih edebilir. Bu durumda yayınevi bir noktadan sonra yeterli parayı kazanamayacağı için devam basımlar da olamaz. Dolayısıyla akabinde serinin diğer kitaplarına da aynı muameleyi yapmak mecburiyetindeyim. (Tatlı Arzu hariç, onun bölümlerini bitirdikten sonra kaldıracağım) Bu sırada Tatlı Karanlık'ın bölümleri tamamlanmış olacak.

4- Kitabın yurtdışına da satışları mümkün olacak.

5- Hikâyede içime sinmeyen noktalar olduğu için T.S'nin bir kısmını yeniden düzenleyip yazıyorum, elinize aldığınızda ana konuda değişim olmayacak ama bazı noktalarda bariz değişiklikler olacak. Yani burada yazan düzenlendi yazısına aldanmayın, yine farklılıklarla karşılaşacaksınız.

Kitabın kapağını ve çıktığı zamanı yine buradan duyuru şeklinde paylaşacağım. Bana taa 2014'ten beri eşlik etmekte olan ve olmaya devam eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlere sahip olduğum için inanılmaz şanslıyım, bu kadar büyümemi sağlayan, yazdıklarımı paylaşmam için cesaretlendiren sizlersiniz. Yazdığım karakterlerin beğenilmesini bırakın, bu kadar okunmasını bile beklemiyordum. 2014'teki İpek bunları hayal bile edemezdi ve bunun için size minnettarım.

Tekrardan çok ama çok teşekkür ederim. Şimdi desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var, umarım bu yolda da yine hep birlikte oluruz. Elimden geldiğince aşamaları sizlerle de paylaşacağım. Soruları olanları mesaj kutuma ya da panoma beklerim. Her birinizi çook seviyorum, iyi ki varsınız!

Instagram: watt.chiqelata

ŞİMDİ LUCIFER'I VE OĞULLARINI KİTAPTA GÖRMEYE HERKES HAZIR MI!? ÇÜNKÜ BEN DEĞİLİM! LUCİFER'IN BOYNUZLARI AŞKINA, BEBEKLERİM CİDDEN GELİYOR! 

Shion ver evladım müziği.

Shion ver evladım müziği

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Alexios : Omen Serisi 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin