Gece Fısıltıları

803 79 32
                                    

"Sana biraz çay getirdim," dedi Taehyung kutu gibi bir gülümsemeyle

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

"Sana biraz çay getirdim," dedi Taehyung kutu gibi bir gülümsemeyle.

Seokjin korkunç hissetti. Kokusundan çok stresli olduğu anlaşılıyordu ve Taehyung eşinin kokusu karşısında sızlanmamaya çalıştı.

"İç, rahatlamana yardımcı olacak."

Gergin omuzlar loş ay ışığının altında yavaşça rahatladı, yağmur yağıyordu, küçük bir ışık hüzmesi pencereden üzerine vuruyordu. Taehyung, Seokjin'in kurdunun ne durumda olduğunu hayal bile edemiyordu, çok kırılgan olmalıydı.

"Biraz dinlenmeye çalış lütfen."

Eşinin sesi endişeliydi ve Seokjin bir kez daha karnından yumruklanmış gibi hissetti. Taehyung' un yorgun olduğunu, genç adamın gerçekten çok yoğun olduğunu biliyordu, çünkü ebeveynlerinin şirketlerini almayı reddetmiş ve kendi şirketini yükseltmeye çalışıyordu.

"Tamam mı?" dedi Taehyung yumuşak bir gülümsemeyle. Seokjin' in saçlarını okşayıp boynundaki eşleşme izine hafif bir öpücük bıraktı.

Seokjin' in içi titredi ama cevap vermedi, başını sallamadı, hatta bir ses bile çıkarmadı. Taehyung, Seokjin' in kokusu yüzünden endişeliydi; Seokjin' i rahatlatmak için rahatlatıcı feromonlar salgılamaya başladı. Jin' in ağlama sesi nedeniyle uyandığı çok nadirdi. Genellikle o, Seokjin'i uyandırırdı çünkü sahip olduğu yumuşak kalp yüzünden birçok kez Seokjin'in kollarında ağlamıştı. Ama bu sefer farklıydı.

"Yorgun olmalısın,"

Evet öyleydi, oh, Seokjin bir ay boyunca uyumak istiyordu çünkü vücudu çok yorulmuştu ama yapamazdı, hastanedeki eczanede birlikte çalıştığı kıdemlisinin ona söyledikleri hala aklındayken yatağına yatıp rahatça uyuyamazdı.

"Demek istediğim-"

Taehyung, yardım edemediğini fark ettiğinde ağzını kapattı, çayı komodinin üzerine koymak için kalktı. Bıraktıktan sonra yatakta dizlerini kendine çekmiş şekilde oturan Seokjin'in yanına oturdu.

"Ara ver, biraz tatil yap." diye fısıldadı kalın sesiyle.

Seokjin titredi. O kadar yorgun olmasaydı bu ses bambaşka şeyler hissetmesine sebep olabilirdi.

"Kendi sağlığın için biraz mola ver."

Genç adam Seokjin'in tişörtünün etekleri ile oynadı. Diğer eliyle yatak örtüsünü tutup üzerlerine çekti. Seokjin onu itmedi, eşi de ona daha fazla yaklaşmak için bunu bir "evet" olarak kabul etti. Taehyung sadece onun stresini azaltmaya odaklandı.

"En azından şimdi dinlen, yanımda, tamam mı?" dedi sevgi dolu bir sesle Seokjin' in saçlarını öperken.

Seokjin başını usulca sallayıp kafasını Taehyung' un omzuna dayandığında, Taehyung gülümsedi. Omega'nın kokusu değişmeye başlamıştı, bundan önceki stresli kokusundan çok daha iyiydi.

Gece Fısıltıları (Taejin)Där berättelser lever. Upptäck nu