Informace

228 11 1
                                    

Ahojky,

moc se Vám omlouvám, za to že  nevycházely  další kapitoly. Jedním z důvodů je to že se mi rozbil pc  a upřímně psát na mobilu, se mi prostě  nechtělo. Další je už osobní, pokud si nejsem jistá ani sama se sebou a ani se v sobě nevyznám, tak psát prostě nemohu. Sice ty osobní důvody přetrvávají, ale  jednu věc vím a to že psát chci, protože to dělám ráda.

Takové malé vysvětlení, tuto knihu jsem začala psát, kvůli své kamarádce. Má Geralta moc ráda. Někteří z Vás mi psali zprávy ohledně kritiky. 

Nemám nic proti kritice, co je konstruktivní, ale proti té absurdní ano. Stejně jako když mi jedna nejmenovaná slečna stokrát do zpráv napsala, že nejsilnější mág není, nebo že Geralt v seriálu neumí vytvářet portály. Jistě toto vím, ale pokud jste si nepřečetli žánr, tak je to fan fikce a myslím, že snad každý ví co to znamená.

Ovšem musím uznat že bylo i spoustu pozitivních ohlasů a za ty moc děkuji Všem! Také bych Vás ráda informovala, že kapitoly této knihy budou znova vycházet. S tímto se s Vámi loučím.

S láskou Megie

Ze země zaklínače ( Geralt x reader)Where stories live. Discover now