Portál

877 32 5
                                    

Ráno se probudím okolo 5:00, stejně už bych neusla, pomyslela jsem si. Školu nesnáším. V hlavě si opakuji ,, Dnes to bude jinak Y/N. Dnes bude ve škole dobře." S tímto jsem vešla do koupelny. Stojím u zrcadla a čistím si zuby, najednou se mi zatočila hlava a já upadla do bezvědomí.

Geraltův pohled

Potřebuji pomoc, tuto výzvu sám nevyhraji. Našel jsem náročné kouzlo, co mi najde nejsilnějšího zaklínače ze všech. Otevřel jsem portál, začal kouzlit a najednou se mi tu objevila zvláštní dívka. Byla v divném oblečení, vypadalo to jako mužská košile a kalhoty, ale byly modré s divnými obrázky. Vlasy měla (C/Y/H), klepala se nejspíše zimou. Vzal jsem jí do náruče a položil na postel.

Y/ N pohled

Někam jsem padala, když jsem dopadla začala mi být zima. Pomalu jsem se začala probouzet, otevřela jsem oči a zjistila jsem že jsem v pokoji co vůbec neznám, ale nejděsivější bylo, to že na mě doslova civěl cizí muž. Byl doopravdy děsivý, měl dlouhé blond vlasy a spoustu jizev.
,, Jmenuji se Geralt a jsem zaklínač a jaké jméno neseš ty, nejsilnější zaklínači?" Zeptal se mě a já si pomyslela co je to za cvoka, jaký zaklínač?
,,Jmenuji se Y/N, je mi Y/A a vůbec nechápu co je to ten zaklínač." Řekla jsem prostě, bylo vidět že se naštval a já se začala bát.
,, Já žádám, dokonce prosím a portálem mi sem projde obyčejná holka!" Rozkřikl se, já se klepala a bála se. Nesnáším když někdo ječí. Všiml si toho a řekl: ,, Promiň mi to Y/M, nechtěl jsem tě vystrašit, jen v mé zemi zuří válka a já potřeboval nejsilnějšího zaklínače všech dob, ale nepovedlo se to. Musíš si odpočinout, já mezitím najdu kouzlo co tě vrátí domů."
Chtěla jsem mu říci že mě to mrzí, že nejsem ten zaklínač nebo co a že bych mu pomohla, ale nevím jak. Začali se mi klížit oči a tak jsem lehla a usla. S myšlenkou že až se vyspím tak mě snad pošle zpět.

Ze země zaklínače ( Geralt x reader)Where stories live. Discover now