Výcvik

400 19 6
                                    

Už se to učím ovládat, ale hlavně chápat a že to nechápu. Vůbec ničemu nerozumím, ale opravdu ničemu. Je to snad ješte těžšï než matika.
No potom polibku se mi Geralt vyhýbá. Vůbec o tom nechce mluvit, jednou jsem to to téma načla a on ihned odešel. Vůbec se mnou nemluví, jen mi vždy udělá snídani, u které je kniha, co si mám v ten den přečíst. Už jsem jich přečetla deset. Už deset dní praktikujeme tichou domáctnost.

Dnes to ale bylo jinak, nasnídali jsme se společně a Geralt mi nabídl, že za hodinku můžeme zajéct k vodopádům v lese. Byla jsme nadčená, budu se moci vykoupat. Povím vám, že ve středověku se moc na hygienu nedbalo.
Připravila jsem nám svačinu a vaky s pitnou vodou. Geralt mezi tím odeslal koně. Pomohl mi do sedla a vyjeli jsme. Cesta lesem proběhla bez problému.

Když jsme dojeli na místo, otevřela jsem údivem pusu. To bylo dokonalé. Vodopád byl asi 30 až 40 metrů vysoký. Voda v jezeře byla průhledná jak křišťál. Vodopádem přistupovali sluneční paprsky. To místo vypadalo tak moc magicky. Rychle jsem skočila z koně, no tedy rychle jsem chtěla seskočit, ale v řemínku se mi zasekla noha a já padala na zem. Díky bohu tu byl Geralt, zachytil mě a tak jsem nespadla

Usmál se na mě a v očích měl malé jiskřičky ,,Y/N měla by si dávat pozor, jinak by se ti mohlo něco stát." Z brašny na sedle vyndal deku, ani jsem neviděla že jí bral. Roztáhl jí a posadil se, sedla jsem si k němu a chtěla jsem načít, "zakázané téma". Jenže on se ke mně přisunul a políbil mě. Nejdříve to byl jen nevinný malý polibek, ale pak mi přejel jazykem po rtech díky čemu jsem rty jemně pootevřela, a tak začala hra naších jazyků. Ani nevím, jak dlouho jsme se líbali, mohlo to být pět minut, ale taky půl hodiny a mně to bylo jedno. Soustředila jsem se pouze na náš polibek. Hned jak jsme se odpojili tak spustil:,, Myslím že tomuhle tématu jsme se vyhíbali dosti dlouho. Tedy spíše já, musíš vědět, že to nedělám z pouhého rozmaru, ale protože jsem se do tebe zamiloval" když to dořekl. Vůbec jsem nevěděla co říci, nechtěla jsem, ale aby si to ticho vyložil špatně a tak jsem mu dala malou letmou pusu na rty a nadechla se k odpovědi, i když jsem žádnou otázku nedostala.

No  je na světě. Snad se aspoň trochu bude líbit.
S láskou Megie

Ze země zaklínače ( Geralt x reader)Kde žijí příběhy. Začni objevovat