İlk Öpüşme

1.6K 67 28
                                    

Ben: Bütün akademi Reginald'ın boş bıraktığı nadir bir günde doğruluk mu cesaret mi oynuyordu. Şişe sen ve Klaus'a gelince ve sen de cesareti seçince Klaus sana Ben'i öpmeni söyledi. Sadece şunu söyleyeyim, Ben uzun bir süre kırmızıydı.

Klaus: Aslında bu sevgili olmanızdan önceydi. Klaus bir akşam yine kafası iyi bir şekilde gelmişti. Fazla yalpaladığı için eve girdiği gibi odasına gitmesine yardım ettin. Sen ona temiz kıyafet getirirken o ayağa kalkmıştı ve sen de aniden dönünce birden öpüştünüz.

Five: Oh...Bu biraz uzun sürdü. Five centilmen birisi ve işleri o yolda yapmayı seviyor. Konu da sen olunca iyice önem kılıyor.
Seni dışarı çıkarmıştı ve şık bir restoranda yemek yemiştiniz. Akademi'ye dönüşte odana kadar bırakmış ve odanın önündeyken sana seni öpebilir mi diye sormuştu. Sen de kızararak evet dedin ve seni öptü.

Diego: Sana çıkma teklifi ettikten sonra öpüştünüz.

Allison: Aynı şekilde çıkma teklifi ettikten sonra.

Vanya: Vanya'nın rahatsız olmaması için fiziksel yaklaşımda fazla bulunmamıştın çünkü biliyordun ki o hazır olunca bunu yapacaktır. Konseri olduğu bir gün konser sonrası sinemaya gidip film izlemiştiniz. Filmin ortasında sana yaklaşıp seni hızlıca öptü ve geri çekildi. Bunun üstüne sen onu tekrar öptün.

Umbrella Academy Türkçe PreferencesWhere stories live. Discover now