1.2

1.6K 245 408
                                    



" Kelle paça  sirke bunun ilacı, durma ye bol bol acı "


Elmalı süt mü var diye düşünürken yanımdaki çocuk benden uzaklaşarak snackers kutusunun yanına ilerlemişti. Jungkook da yanıma gelmişti.

"Rahatsız edi-" , "Gerçekten umrunda mı ? Az önce omuz silktiğini gördüm!" dediğimde kollarını bağlayarak

"Sırtım kaşınmıştı sadece.." aniden nasıl bu kadar ucuz bahane üretiyordu anlamıyordum. Oflayarak odama çıkacakken hemşire koridordan bize doğru gelmişti.

"Tüm gün ameliyathanede olacağım dikkatli olun, tamam mı?" dediğinde başımı sallamıştım. "Jungkook sen benimle gel.." diyen hemşireye göz devirmişti. Ona bakıp omuz silkerek masama geri dönmüştüm. Burada yabancı biriyle muhattap olurken o benden uzakta delirecekti. 


Jungkook

"Boşuna kraliçe arı demiyordum şu kıza.. Omuz silktiğinde filan cool olduğunu düşünen bukalemunun teki işte.. " diye söylenirken ablam bana bakmıştı. Sinir bozucu katı kuralcı bir hemşireydi.

"Abla yeter bak, duvar bitiyor burada.. Nirvana yolu mu çiziyorsun?" dediğimde koluma vurmuştu. 

"Şu kıza iyi davran!" , "Hem dün gece neredeydin sen?" dediğinde muzip bir ifade takınıp

"Odasına çağırdı beni, gel tombala oynayalım dedi." dediğimde tekrar vurmuştu. Gülerek 

"Gerçekten masumu~m" dediğimde kızgın surat ifadesini silememiştim yüzünden. Ameliyathane kapısında durup "Sakın ablan olduğumu ona hissettirme, duydun mu?" dediğinde 

"Bu zamana kadar-" , "Duydun mu?!" lafımı böldüğünde  "Ha!" diye bağırıp ters yöne yürümüştüm.


Yunseo


banamochide ve 48

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

banamochide ve 48.987 kişi beğendi.

thehospitalgirl: Bugün tanıştığım Mochi Bey'den..


"Jimin gördün mü bu çok daha beğeni aldı.." dediğimde Jimin sandalyeyi alıp yanıma gelmişti. 

O sırada ortama giren Jungkook masada duran Çilekli sütümü alıp içtiğinde onu umursamamıştım. Kurabiye paketini aniden açınca her yere dağılan kurabiyeler için ona bir koli kurabiye aldırmaya yemin etmiştim. Umursanmayınca nasıl da deliye dönüyordu. Jimin sayfamda gezinirken komik bulduğu şeyleri gösterip beğeniyordu.

ᴛʜᴇ ʜᴏSᴘɪᴛᴀʟ || ᴊᴊᴋ✔Where stories live. Discover now