19. you only live once

1.1K 50 4
                                    

S otevřenou pusou dokořán jsem zírala do svého mobilu, kde na mě zase vyskočil článek, který mě vůbec nezajímal, spíše ty fotky pod ním, na kterých byl Justin s Madison. Nevypadalo to na rozchod, vypadali tak zamilovaně.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

S každým dnem tady, co se mi Justin neozýval, jsem cítila čím dál tím větší beznaděj

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

S každým dnem tady, co se mi Justin neozýval, jsem cítila čím dál tím větší beznaděj. Včera jsem si s Bellou přiznala, že k němu něco opravdu cítím a věřím mu, že se s Madison rozjede. Sice mi řekl, že vztah nechce, ale stejně bych měla alespoň nějakou naději, když by už nebyl zadaný. Navíc by mě netrápila jeho nevěra. Také se cítím špatně i přesto, že Madison nemám v lásce.

"Copak je?" přisedla si ke mně Kendall a objala mě, když viděla můj smutný výraz. Beze slov jsem jí ukázala ty fotky.

"Ohh, Hailey," více mě stiskla.

"Mám skvělý nápad," odtáhla se ode mě a široce se usmála. "Večer na párty si někoho najdi, někdo vás určitě uvidí a vyfotí to. Potom uvidíš, jak Justin bude reagovat," přimhouřila jsem oči.

"To se mi nezdá jako dobrý nápad," pokroutila jsem hlavou. Nejsem taková mrcha.

"Hailey nechodíte spolu, takže to podvod není. To, že si tu s nějakým pěkným klukem zaflirtuješ, zůstane tady na Floridě," přemlouvala mě. Nechápala jsem, o co jí jako šlo. "Když Justin projeví žárlivost nebo ho to bude štvát, tak máš jasno. A když nic neprojeví, vykašleš se na něj. Jednoduchý,"

Nic jsem jí neodpověděla, protože se mi Kendall poslední dobou nějak nezdála, pouze jsem přikývla. Netuším, čím to je, ale působí na mě hrozně falešně, škodolibě a zároveň tak divně cílevědomě. Určitě v tom je nějaký kluk, je zamilovaná. Tohle její chování tady bylo několikrát. Ale nechala jsem to být, ona pak přijde sama se svěřit.

"Děvčata, za hodinku jdeme na párty. Je čas se jít připravit!" křičela na všechny Gigi. Ano, ta milá a tichá dívka s tváří anděla tu na nás teď křičela jako nějaký ďábel. Všechny jsme se jí bály, tak jsme každá zapluly do své kajuty a začaly se připravovat.

ANOTHER CHANCE Kde žijí příběhy. Začni objevovat