10. Madison Beer

1.2K 46 10
                                    

"Už budu muset jet," řekl jsem, když jsem zkontroloval hodiny, které ukazovaly půl osmé večer. Hailey se na mě smutně podívala a já se musel usmát, protože jsme na tom byli stejně; také se mi nechtělo od ní odjíždět. Bylo mi s ní tak hezky, žádné fňukání, hysterie a hádky, prostě pohoda a klid.

Jsem opravdu rád, že se Hailey objevila v mém životě. Takovou kamarádku jsem potřeboval jako sůl, zrovna v tomto období, kdy to v životě nemám úplně růžové kvůli Madison. Už několikrát jsem přemýšlel, že se s ní rozejdu, ale nedokážu to, mám jí svým způsobem pořád rád.

"Uvidíme se pozítří," usmál jsem se a Hailey mi věnovala nechápavý výraz. Asi jsem se zapomněl zmínit. "Máš focení," chápavě přikývla.

"A zítra mám volno?" zeptala se.

"Jo, týdenní plán bys měla mít na mailu," mrkl jsem na ni, potom jsme se rozloučili a já opustil její byt.

Na ulici jsem se rozhlédl, jestli někde nejsou paparazzi, a když jsem zjistil, že nikdo nikde není, s klidem jsem vlezl do auta. Paparazzi mě začali pronásledovat od doby, co jsem v New Yorku, co jsem nafotil fotky spodního prádla pro Calvin Klein. K tomu mně ještě otec povýšil v jeho firmě a já tak měl více práce, což znamenalo setkání s různými a hlavně slavnými lidmi, kteří ze mě udělali známější osobnost.

Když jsem dorazil domů, bylo skoro osm. Madison ležela v obýváku na pohovce a sledovala nějaký film. Posadil jsem se k ní a dal jí pusu.

"Jak ses dneska měla?" zeptal jsem se, aby mi pak zase nevyčítala, že se o ní nezajímám.

"Výborně," odsekla ironicky.

"Co se zase děje?" nechápavě jsem se zeptal.

"To mi řekni spíš ty, Justine, ve dvanáct jsem ti do práce vezla oběd, ale nebyls tam. Florido mi řekl, že tam dnes ani nebudeš," řekla rozzuřeně. Co jí to popadlo tak najednou, tohle pro mě nikdy ještě neudělala a ona si zrovna vybere chvíli, kdy jsem ji lhal.

"Řekneš mi, kde jsi byl?" propalovala mě pohledem. Docela jsem se divil, že byla celkem v klidu a nebyla hysterická jako obvykle.

"Madison, promiň, že jsem ti lhal. Byl jsem u Ryana, potřeboval jsem si odpočinout a popřemýšlet o našem vztahu. Poslední dobou to je mezi námi hodně divný, toho sis asi všimla," přikývla a v jejích očích jsem viděl, o čem přemýšlí, což hned řekla nahlas.

"Nechceš se mnou rozejít, že ne? Protože já tě moc miluju," do očí se jí vehnaly slzy a já si povzdechl.

"Ne to nechci," mluvil jsem pravdu a na chvíli se odmlčel. Přemýšlel jsem, co jí říct, aby se neurazila.

"Co si někam vyrazit? Jen my dva," bezmyšlenkovitě jsem navrhl. Madison se to líbilo, rozzářily se jí oči a šla se hned převléknout. Povzdechl jsem si, protože jsem nevěděl, jestli s ní někam chci jít a někde se s ní ukazovat. Mnohem radši bych byl teď s Hailey a sledoval film.

Madison se za chvíli vrátila oblečená přesně tak, jak jsem to nenáviděl. Netoužil jsem jít ven s holkou, která se snaží zaujmout ostatní velkým výstřihem a šortkami, z kterých jí leze půlka zadku. Ale nemohl jsem jí nic říct, protože by se urazila a nikam by se nešlo.

Mám rád přirozené holky, třeba jako je Hailey

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Mám rád přirozené holky, třeba jako je Hailey. Ta se přede mnou nebála ukázat nenamalovaná v teplácích. To se mi líbí mnohem víc, když se holka upravuje kvůli sobě a ne kvůli druhým. Madison to vyloženě dělá kvůli ostatním mužům, abych já žárlil.

Hailey

Když Justin odjel, napsala jsem to všechno Kendall a ta hned dorazila, protože chtěla vědět každý detail.

"Ale Kendall, Justin je jen můj dobrý kamarád," smála jsem se, když jsem jí už po několikáté vysvětlovala, že mezi námi nic nebude.

"Zatím," potichu zašeptala s úšklebkem v její perfektní tváři. Hodila jsem po ní polštář a vyplázla jazyk, což mi oplatila. Někdy jsme se chovaly jako děti, ale nám to nevadilo, byly to chvíle, kdy jsme neřešily žádné problémy a jen si užívaly, což v mém životě bylo málokdy. Většinou jsem se trápila kvůli své minulosti, která mi přinesla problémy i do současnosti.

"A vidělas tu jeho?" zeptala se a já pokroutila hlavou. Neměla jsem potřebu ji hledat, ale teď když mi to Kendall nasadila do hlavu, chtěla jsem vědět s kým Justin chodí.

"Ne, ale můžeme se podívat," zasmála jsem a vytáhla mobil, na kterém jsem rozklikla ikonku instagram, kde na mě jako první příspěvek vyskočila Justinova fotka s tou jeho.

"My o vlku," zašeptala Ken a já zírala na tu brunetu vedle něj, která nahradila mé místo ve Ford Models.

"Svět je vážně malej," Ken se zase ozvala.

"A ten komentář od Taylor. Ty dvě se hledaly až se našly," zasmála se a já pořád mlčela.

"Co je, Hailey?" starala se.

"Pááni, nechápu, jak Justin může být s někým takovým jako je ona. Ví vůbec, že mě nahradila?" řekla jsem rozčíleně a Ken začala přemýšlet. Podívala jsem se na ni a obě nás napadlo to stejné.

"Proč dovolil, aby mě nahradila? Znal mě přece," tohle byla otázka, na kterou jsme hledaly odpověď zbytek celého večera. I když to, že mě vyhodili, byla moje vina. Ale jaktože měla hned druhý den náhradu? Šéfová by to se mnou nevzdala, kdyby za mě už dávno neměla náhradu. Má v tom snad prsty Justin? Nebýt jeho, mohla jsem být ještě ve Ford Models.. Tyhle myšlenky s otazníkem mi zůstali v hlavě celou noc.

instagram

Líbí se to madisonbeer, ryangood, taylorhill a 308 641 dalších

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Líbí se to madisonbeer, ryangood, taylorhill a 308 641 dalších

justinbieber bae

Zobrazit všechny komentáře (21754)

justinshoe vy jste spolu tak krásní 🥵 můj nejoblíbenější pár!

taylorhill tady na té fotce vám to sluší ještě víc, než co jsi mi ukazovala @madisonbeer 😍😍

madisonbeer @taylorhill děkujeme moc, kamarádko moje ❤️❤️

***

Ahoj, je tu nová část. Jak si myslíte, že bude pokračovat vztah Justina s Madison?

ANOTHER CHANCE Kde žijí příběhy. Začni objevovat