22. picnic

1.2K 54 8
                                    

"Když jsi byla pryč, měl jsem čas na přemýšlení. Zjistil jsem, že s tebou se cítím vážně krásně. Ze začátku to pro mě bylo skvělé přátelství, potom přišel sex a teď to jsou city. Teprve je objevuju. Nechci nic uspěchat, proto až se rozejdu s Madison, nechci zatím další vztah. Chtěl bych tomu nechat čas a průběh. Ale něco mě k tobě táhne a je to silný. Hailey, záleží mi na tobě sakra hodně a mám tě moc rád," řekl jsem upřímně. Viděl jsem záblesk štěstí v jejích očích. Nechápu, že jsem si to nepřiznal dříve, musela se kvůli tomu tolik trápit.

"A není mi novinkou, že ty to máš podobně," usmál jsem se a cvrnkl ji do nosu. Zčervenala. Věděl jsem o všem. Bella mi to prozradila. A taky mě vlastně donutila si přiznat, co k Hailey cítím.

"A ještě jednou se moc omlouvám za to ráno. Vybouchl jsem. Myšlenka, že si spala s někým jiným, mě ničila," té facky jsem neskutečně litoval a nikdy si to neodpustím. Netuším, co to do mě vjelo. Nechtěl jsem jí připomínat toho idiota, který jí ubližoval.

"A ty si spal s Madison?" zeptala se.

"Nespal jsem s ní od té doby, co spolu spíme my dva," pohladil jsem jí po tváři. Říkal jsem pravdu.

"Budeš tu dnes spát?" zeptala se nesměle. S radostí jsem přikývl a objal ji. Na krk jsem jí začal sázet polibky. Tak nádherně voněla.

"A co kdybychom si ještě zašli na piknik, hmm?" navrhl jsem. Hailey se šla obléknout a já zatím připravil něco k jídlu do krabiček. Dal jsem to do tašky. Hailey vzala deku a Oscara a vyrazili jsme.

Řídil jsem auto někam, kde nebudou žádní lidé, tím pádem ani paparazzi, a bude tam krásně. Přesně jsem věděl, kam ji vezmu.

Asi za půl hodiny jsme dojeli na místo. Museli jsme jít ještě kousek pěšky, ale to nám nevadilo. Alespoň jsme se prošli a Oscar měl radost. Rozložil jsem deku, Hailey vyndala jídlo a potom jsme se na ni posadili. Povídali jsme si a jedli, zatímco Oscar všude pobíhal a prozkoumával okolí.

"Nikdy si mi o sobě vlastně nic neřekl," promluvila Hailey.

"Můj život je vcelku normální," pokrčil jsem rameny a přemýšlel, co zajímavého bych jí mohl říct. "Vyrůstal jsem v Kanadě se svými rodiči. Měl jsem super dětství. Otec se stal ředitelem IMG a nechtělo se mu stěhovat sem do New Yorku, tak to nabídl mně. Věděl, že nechci strávit celý život v Kanadě, i když to tam miluju," povyprávěl jsem kousek z mého života.

"Tady jsem nafotil něco pro Calvin Klein párkrát, plus jsem se stal tím zástupcem ředitele IMG. Byl na mě velký nátlak ze všech stran, hodně jsem s tím bojoval. Teď už jsem ale v pohodě," svěřil jsem se. "Hlavně, když jsem s tebou," usmál jsem a nahnul se k ní, abych jí políbil, nad čímž se zarazila.

"Co když nás někdo uvidí?"

"Neboj, tady jsme jen my dva a Oscar," uklidnil jsem ji a dál jí líbal. Potom jsme zůstali v objetí, skoro jsme leželi. Je mi s ní krásně. Cítil jsem se tak, jako ještě nikdy před tím.

"Po dlouhé době se s někým cítím v bezpečí," zamumlala. Vypadalo to, že se mi s něčím chce svěřit, tak jsem jí nechal prostor a jen jí dál hladil ve vlasech. Věděl jsem zhruba, co si prožila, ale nemluvil jsem s ní o tom, čekal jsem právě na tuhle chvíli, kdy se o tom rozpovídá sama.

"Do té doby, než jsem tě poznala, jsem nevěřila v to, že se ještě s nějakým mužem budu cítit v bezpečí a pustím si ho tolik pod kůži," bylo hezké slyšet, že právě já jsem ten, který jí znovu pomáhá vstát z toho dna.

"Ryana jsem potkala v mých sedmnácti na mé první párty tady v New Yorku. Byla jsem neskutečně naivní malá holka ve velkém světě. Ještě ten večer jsem se s ním vyspala, ale on mě neodkopl, proto jsem si myslela, že on je pro mě ten pravý. Po půl roce našeho krásného vztahu, někdy až moc pohádkového, jsem se k němu nastěhovala. Dva měsíce bylo všechno v pořádku. Potom jsem ale začala dostávat více nabídek na focení, chodila domů pozdě a jeho to neskutečně sralo," když to vyprávěla, z jejího hlasu jsem cítil obrovskou bolest. Bylo mi jí líto.

"Začal si na mě vybíjet vztek. Někdy mě ani nepustil na focení kvůli modřinám. A já blbá kráva to nikomu neřekla. Nechala jsem se ponižovat, ubližovat a znásilňovat," zavzlykala. Zesílil jsem stisk mého objetí. Měl jsem sto chutí jít najít toho zmrda a vymlátit z něj duši.

"Vydržela jsem to rok," vzlykla. "Jednou mě prohodil oknem na zahradu, protože jsem měla focení s klukem," vyhrnula si rukáv a ukázala mi na ruce jizvy od skla. Další měla za uchem, na čele a na prsu. "Sousedka mi zavolala sanitku a ten den jsem s ním všechno skončila. Dostalo se to i k policii, ale vyvázl jen s podmínkou. A co vím, tak docházel k psychologovi a pak i na psychiatrii," řekla.

"Od toho dne jsem ho už neviděla," zašeptala. Utřel jsem jí slzy a políbil jizvu na čele.

"Jsi silná osoba, Hailey, málokdo by to snášel tak dlouho, -" chtěl jsem ještě něco říct, ale byl jsem přerušen.

"Nejsem vůbec silná. Jsem nula. Začala jsem pít a utápět se sama v sobě. Nic nezvládám. Cítím se jako troska, jako prázdná schránka. Jen s tebou se cítím naživu," nevěděl jsem, co jí na to mám říct, prostě jsem ji jen držel u sebe a snažil se ji uklidnit.

Došlo mi, že tahle holka si zaslouží celý svět. Je to neskutečná osobnost. Nedovolím, aby jí ještě někdo další ublížil. Budu si ji hlídat. Nesmím ji znovu zlomit.

TMZ - latest news and breaking stories

A je to tady! Justin Bieber (23) a Hailey Baldwin (21) byli přistiženi jak se líbají na pikniku, který si udělali nedaleko města. Bylo úplně jasné, že ty dva spolu něco mají a jak jim to spolu sluší! Ale je tu jeden háček. Justin je stále se svou Madison Beer (20). Co na to asi říká ona? Je tu spousta otazníků. Je Hailey jen chvilková záležitost nebo má v plánu se s Madison rozejít a budovat nový vztah s Hailey?Budeme pro vás hledat nové informace, které se jen tady, dozvíte jako první. Sledujte nás!

 Sledujte nás!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
ANOTHER CHANCE Kde žijí příběhy. Začni objevovat